• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi gece çalışanlar

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
hanımlar meraba benim beş ay sonra düğünüm var, eşim görevi gereği bazen gecede evde olmayacak. (emniyette çalışıyor) ben o olmadığı geceler napıcam onu düşünüyorum eve kedi veya kuş gibi bir hayvan mı alsam diye düşünüyrum bana arkadaşlık eder gece yalnız olduğumda annesine kv sine falan kalmaya gidenler var ama ben gitmem sonuçta bilerek evleniyorum kendi evimde kalırım tek kalacaksamda sonuçta sarkta ne yapıcam dimi, eşi gece çalışanlar gece yalnız olan bayanlar neler yapıyorsunuz korkuyor musunuz

Merhaba canım benimde eşim vardiya sistemiyle çalışıyo gecede gidiyor yani bende ilk başlarda korkuyodum evin içinden Odadan odaya gecerken arkama bakıyordum uyurken gece lambası açık uyuyordum ama zamanla alıştım sende alisirsin zamanla canım. .

canım bende senin gibi gece evde gölgemden korkan biriydim..ama evlendikten sonra insan alışıyor inan...yalnız kaldım eşim şehirdışına gitmişti..önce korkarım diye düşünürken, hiç korku aklıma bile gelmedi.. eşin evde olmadığı zamanlarda bir kase mısırı patlat, tv de güzel bir film bu izle...:1:

Gece çalışmıyor eşim ama ayda 2-3 kez seyahatleri oluyor yurt dışına 3günlük. Ben öğrenciyken de yalnız yaşadığım için korkmuyorum, alışkınım. Ama bazen sıkılıyorum, bazen annemlere gidiyorum. Bu vesileyle sabaha kadar dedikodu yapıyoruz ;) bi de kedim var benim, tavsiye ederim can yoldaşı oluyor insana.

eşim gece çalışmıyor ama bekarken yalnız yaşadım bir süre, gayet güzel, keyfini çıkarmaya bak..

hanımlar meraba benim beş ay sonra düğünüm var, eşim görevi gereği bazen gecede evde olmayacak. (emniyette çalışıyor) ben o olmadığı geceler napıcam onu düşünüyorum eve kedi veya kuş gibi bir hayvan mı alsam diye düşünüyrum bana arkadaşlık eder gece yalnız olduğumda annesine kv sine falan kalmaya gidenler var ama ben gitmem sonuçta bilerek evleniyorum kendi evimde kalırım tek kalacaksamda sonuçta sarkta ne yapıcam dimi, eşi gece çalışanlar gece yalnız olan bayanlar neler yapıyorsunuz korkuyor musunuz

İlk basta ben korkuyodum simdi korkmuyorum ama alistim heralde yatamiyorum guneş dogana kadar :) kadinlar kulubunde takiliyorum vakit geciyo. Lojmanda mi kalicaksiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hii tabi calisiosan hemen uyursun tabi. Ben bi ara 2 ay kadar calismistim o zaman guzel duzenim vardi. Yorgunluktan korku falan umrumda degildi hemen yatardim

benım esımde vardıyalı calısıyodu. acıydum filmimi ayaklarımı uzatıp ızlıyodum.gece yatagımdada yayıla yayıla yatıyodum :27:
ılk zmnlar gece vardıyasına gıderken eşimi :58: seklınde ugurluyodum evde yanlız kalacagım ıcın. sonradan alıstım rahat bıle edıyosun inanki.korku konusunda bısey dıyemem ben ynlız kalmaktan veya karanlıktan korkmam. o konularda sıkıntı yasamadım. ama evlenmıs olman annende veya kayınvalıdende kalmana da engel deılki. bılerek evlendım dıyerek kendını nıye yanlız kalmaya şartlıyosun? benım aılem yanımda olsaydı mutlaka esım gececıyken her zmn olmasada kalmaya gıderdım ne var kı bunda..:ssz:

Benm esimde gece calisiyordu ve ilk kez ailemden ayrilip baska sehire gelmistim ilk zamanlar odadan zaruri ihtiyaclara cikiyordum o derece yani:)sabaha kadar isiklar acik tv acik sekilde uykuma yenik dusuyordum ki calismama ragmen bazen uykusuz uykusuz gidiyordum:)ben de senn gibi bekarken dusunurdum ama evlenince zamanla alisiyorsun..evde illaki yapacak bisey bulur vakit gecirirsin.cunku esinin dr akli sende oluyor ve sabah kahvaltiya gelmesiyle dunyalar senin oluyor:)dusunme cok..zamana birak..

ayrica simdi farkettim kedi kus almani.ben hata yaptim o konuda :)hic tavsiye etmem kusu.ev sessiz oluyor,esin sabah gelecek belki sabaha karsi uyudun yada erken uyanmak istemiosun kus (lar-bizim cift)gun agardiginda otmeye basliyorlar uyandiriliyorsun:)bizmkileri de bnm icin almistik ama yavrularimiz var bana pek faydalari olmadi:)

ayrica simdi farkettim kedi kus almani.ben hata yaptim o konuda :)hic tavsiye etmem kusu.ev sessiz oluyor,esin sabah gelecek belki sabaha karsi uyudun yada erken uyanmak istemiosun kus (lar-bizim cift)gun agardiginda otmeye basliyorlar uyandiriliyorsun:)bizmkileri de bnm icin almistik ama yavrularimiz var bana pek faydalari olmadi:)

evet aslında kuştan o yüzden tedirginiz büyük ihtimal kediden yana kullanırım tercihimi eğer alırsam

Canim bnm esim asker 3 gunde bir geceye gidiyo suan gecede ornegin cicek aldim diktim saksilara onlara bakiyorum tv izliyorum zaten esin gittikten sonra pisligini anca toplarsn yatana kadar :) o ayri bi konu bn ilk baslarda korkardim ama suan alistim zaman cok cabuk geciyo hatta inan ugrasacak biseyler bulursan tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet aslında kuştan o yüzden tedirginiz büyük ihtimal kediden yana kullanırım tercihimi eğer alırsam

Kusu bnde aldm cnm esim.geceden geliyo yatamiyor sesinden kedi de alma bnce her yer kirlenir cicek al onlara bak emin ol dunyanin en guzel seyi

Kusu bnde aldm cnm esim.geceden geliyo yatamiyor sesinden kedi de alma bnce her yer kirlenir cicek al onlara bak emin ol dunyanin en guzel seyi

evet bak çiçekte güzel fikir, örgüye başlamayı düşünüyorum bir de :)

doğu görevinde lojman çıkarsa lojmanda canım

E ozman kayinvalidenle ayni sehirde oturmicaksin anlasilan. Lojmanda kalirsanda cok iyi olur senin icin.Benim esim nobetciyken komsularimdan birinin esi nobetciyse bana gelir otururuz. Ama kayinvalidem burda olsa hic dusunmez gider onda kalirdim yani.

ben de bol bol TV internet geciriyorum zamanki.. eğer annemler kayinvalidemler bu şehirde olsaydi kesinlikle giderdim:( ama benim gibi eşinden başka kimsen yoksa mecbur yalniz kaliyosun zaten:(

evet bak çiçekte güzel fikir, örgüye başlamayı düşünüyorum bir de :)

Canim bnde basladim bi yandan orgu yapiyorum.bi yandan kahvemi iciyorum bi yandanda ciceklerimle ugrasiyorum cicek cok guzel oluyo evim missss gibi kokuyo

E ozman kayinvalidenle ayni sehirde oturmicaksin anlasilan. Lojmanda kalirsanda cok iyi olur senin icin.Benim esim nobetciyken komsularimdan birinin esi nobetciyse bana gelir otururuz. Ama kayinvalidem burda olsa hic dusunmez gider onda kalirdim yani.

yok bi iki sene kv ile aynı şehirdeyiz ama kalmam zaten kırgınım bu ara ona kırgın olmasam da istemem herkes evini bilmeli bence

Canim bnde basladim bi yandan orgu yapiyorum.bi yandan kahvemi iciyorum bi yandanda ciceklerimle ugrasiyorum cicek cok guzel oluyo evim missss gibi kokuyo

düşününce bende bayıldım çiçek fikrine kp im çiçekçi hemde :))

Back
X