- 23 Ocak 2012
- 486
- 210
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varpolis eşleri de böyle sabah erken çıkan akşam çok geç gelen hatta ne zaman geleceği belli olmayan koca..yeni yıla yalnız girersin bayramda el öpmek için bile bulamazsın kocanı evde bulsan da mesaiden gelmiştir uyuyodur..bide bunlar yetmezmiş gibi bu sene şark çıkar mı burda ne kadar daha kalabiliriz falan filan deli sorular huzursuz yaşam..ayrıca her dakikan da sağ salimdir inşallah diye dua etmekle geçer
![]()
Ne iş yapıyor? Şartlatı değiştirme ihtimaliniz ne?
Allah razı olsun hepimizi korusun inşallahhaklisiniz... hep ozel sektor diye aklimdan gecirdim ne yalan soyleyeyim aklima gelmediniz...
rabbim kolaylik versin polis asker eslerine... Allahim korusun sizleri... eslerinizi...
Allah razı olsun hepimizi korusun inşallahgeçim derdi çok zor herkes istediği işi yapamıyo maalesef.Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah kötü bi sonuç çıkmaz eşinizin tahlilinde gönlünüzü ferah tutun..
benimkisi de ayni.Benim 14 saat bazen 15 saati buluyo eve gelmesi deli gibi calisiyor ama ben alistim artik 4 senede bu rutine çünkü kendi isimiz yapicak birsey yok. baska bir is sansimizda olmadigindan boyle devam ettiriyoruz
Canım kendi işiniz biraz daha rahat olma şansı yok mu? Bazıları kendi işlerini yaptıkları için rahatlar saatleri esnek.Eşin ne iş yapıyor ?Benim 14 saat bazen 15 saati buluyo eve gelmesi deli gibi calisiyor ama ben alistim artik 4 senede bu rutine çünkü kendi isimiz yapicak birsey yok. baska bir is sansimizda olmadigindan boyle devam ettiriyoruz
kendi isimiz degil ozel sektor. keske kendi isimiz olsaydiCanım kendi işiniz biraz daha rahat olma şansı yok mu? Bazıları kendi işlerini yaptıkları için rahatlar saatleri esnek.Eşin ne iş yapıyor ?
yok canım diğer arkadaşa sordum onu :) bende özelde çalışmaktansa eşimle kendi yerimiz olsun birlikte çalışalım isterim hep öyle bir hayalim var ilerisi için ondan sordum. Sizin hiç imkanınız yok mu ?kendi isimiz degil ozel sektor. keske kendi isimiz olsaydi
yok canım diğer arkadaşa sordum onu :) bende özelde çalışmaktansa eşimle kendi yerimiz olsun birlikte çalışalım isterim hep öyle bir hayalim var ilerisi için ondan sordum. Sizin hiç imkanınız yok mu ?
Aynısını ben yazacaktım canim polis eşi olarak rabbim canlarini sag etsin.....yine yalnızımvarpolis eşleri de böyle sabah erken çıkan akşam çok geç gelen hatta ne zaman geleceği belli olmayan koca..yeni yıla yalnız girersin bayramda el öpmek için bile bulamazsın kocanı evde bulsan da mesaiden gelmiştir uyuyodur..bide bunlar yetmezmiş gibi bu sene şark çıkar mı burda ne kadar daha kalabiliriz falan filan deli sorular huzursuz yaşam..ayrıca her dakikan da sağ salimdir inşallah diye dua etmekle geçer
![]()
Allah yardimcin olsun gercekten zor
Anlamadigim konu bakkal da ozel sektor, muhendiste ozel sektor, guvenlikte ozel sektor
Hic mi duzene konamaz bu durumu ?
Tam olarak bransi ne yada gorevi ne
Canım adam evde olduğunda verimli güzel vakit geçiremiyorsanız asıl sorun burda neden bu kadar ilgisiz kaç yıllık evlisiniz belki evde sıkıldığı için bu kadar çok çalışıp kaçmak istiyordur.gel burdan gidelim koye ben bi bakkal acayim dedigi oluyor da mantıksız konusuyor iste..
tum bunlar haricinde kendisi mesaisi daha az ve evde gecirdigi vaktinin cok oldugu zamanlarda da benle degil bilgisayar ile ilgilenirdi...
ben bir ara ciddi bosanmayi dusundum. cunku ne diye evlendim diyor insan...
ya ben herseyi kendim yapmaktan kendim halletmekten çokyoruldum... onun hastaligini bile ben dertleniyorum.
of aslinda cok doluyum.
Ne mühendisi oğlunuz acaba aslında mühendisler için daha uygun koşullu işler var neden bu kadar eziyeeti çekiyor ?Oglum var.ozelde mühendis daha fazla calisiyor.daha bekar .evlense cocuk eve ekmek almaya vakti olmayacak,esiyle ilgilenemeyecek cok zor.Rabbim kolaylik versin bir de 7 gun calisiyor.evlenirse nolur bilmem.gelinim dayanabilirmi?
Hatta bayramda 3 gün tatilmiş.oglum diyorum 3 gün cok olmus patron izin vermezdi diye sakalasiyorum.
Sanki özelde calisanlar robot![]()