esi gunde 12 saat calisan bayanlar var mi?

Benim esim de haftaya 12 saat calismaya baslayacak. Ama 4 gun calis 4 gun izin seklinde. Calistigi gunler cocuklari goremeyecek. ben de kafayi yerim heralde

yine izni varmis hem de gayet guzel bir izin 4 gun.

cogu zaman izinsiz calisiyor.

mesela gecen hafta persembe buraya basladi.. suan izni belli degil 11 ine kadar hicbi sekilde izin yok.. bu mesaiyle calisacak.

geldi yarim saat durdu durmadi yatti. 6da kalkacak yine.

ben ona aciyorum.. kendime de açıyorum tabi ama alistim ben dogustan yalnizim zaten.

Onceden benim esim de calisirdi cok.
2 iste calisirdi. Sabah 5 te gider aksam 12 de gelirdi.
Ama pes etmedi surekli is basvurusu yapti. Cok nadir is gorusmeleri olurdu, saatlerce hazirlanirdi.
Once bi isten kabul edildi dusuk maasti ama kariyeri icin adimdi. Orada yukseldi maasi artti. Sonra farkli islere basvurmaya devam etti. Maasi da artti is gunleri de 9-5 iki gun tatil seklindeydi.
Simdi 4 gun 12 saat 4 gun ev seklinde calis dediler kabul etti 4 gun evde durdugunda ayni kocan gibi pc basinda oturur. Beni de sinir eder. 9-5 iyiydi

tamam simdi anladim konuyu...

evde olsa da 4 gun hayri yok bana diyosun..

oyyyy benim ilacim yok kelim iste ilacim olsa sise de sürecegim ama yok :/

Benim eşim 7.30 gibi cikar aksam en erken geldiği saat 9 oluyor. Genelde 10 dan önce gelmez gece 2 de geldiği de olur. Pazar gunleri de calistigi olur yillik izin diye birşey söz konusu bile olamaz. İki gün üst üste calismadigi sadece bayramlarda olur yani. Kendi işi olduğu için bu sekilde calisir.

Ben de yalnızım bayram da gurbetteyiz akşam yemeğine gidecektik hop msj geldi koca işe gitti ben de depresyona girdim yatakta dönüp duruyorum

Benim eşiminde 22 saat çalıştığını bilirim 2 saat uyur gider kendi işi olunca böyle oluyo artılarıda var eksileride yapıcak birşey yok onlar zaten çok yoruluyolar eve gelince rahat ve huzur onların hakkı eskiden bende dertleniyodum bana vakit ayirmiyo diye ama sonucta isini bilerek evlendim kocam en azından kafası rahat çalissin bir de beni dusunmesin

Gectiğimiz bir kaç yıl ben böyleydim. Hafta sonu dahil. Allahtan oğlum var. Beraber sinemaya gideriz. Oraya buraya gideriz. Beraber zaman geçiririz. Birde eşim in ışte pestili çıkar bundan mı bilmem hafta sonu evde bile olsa 2 gün kanepe mutfak ve tuvalet arasında gidip gelir sadece. Haliyle bende sinir olurum. Yani olurdum. Şu aralar 6 da geliyor kısmet5olursa iş değiştirecek ve hep erken gelecek. Bakalım ozaman da böyle devam ederse bir cıngar çıkar evde kesin.

12 saat çalışmak nasıl birşey yahu? Genelde kendi işi olanlar o kadar çok çalışır. Devlete girebilse süper olacak sizin için ama 5 kere denedi, olmadı diyorsunuz. Ben ona da hak veriyorum, 5 defa denemek az buz bişey değil. Çok yıpratıcı çünkü kpss ile uğraşma süreci, belki işinden bile daha yıpratıcıdır onun gözünde. Neyse, benim bi tanıdığım vardı kocası akademisyendi. Adam çok işkolikti, bayağı uzun çalışma saatleri falan vardı adamın, sürekli de yükselme hedefi, sınavlar, akademik yayınlar bilmem neler derken tanıdığım boşandı mesela. Çünkü adamın aile hayatına ayıracak hiç vakti yoktu.

Evet yazmış polis eşleri bende polis eşiyim şu an işte eşim gece gidiyor bir gün gündüz 12 saat çalışıyor ve istanbuldayız sürekli 12/12 yani 12 saat dinlenmede olmuyor aslında sabah 5 de gidip sabaha karşı bile geldiği oluyor 24 saat, bayram yok izne çıkcaz izin alamıyoruz tatilden çağırırlar bende mimarım yeni evliydik 20 gün göremedim eşimi o gece ben gündüz çalışıyordum görüşemiyorduk, benim işimde yoğun saat kavramı yok şimdi kendi işimi yapıyorum daha rahat en azından evdeyken evde olmaya çalışıyorum çalışsam hiç eşimi göremiycem doğru düzgün ama alıştım artık çok şükür sağ salim evine gelsin de yeter diyoruz

Tabi şu var eşim öz verili mesela işten geldi 2 saat uyur bazen hiç uyumaz bize vakit ayırmak için sağolsun

Maalesef öyle polis olmak kadar polis eşi de olmak çok zor benim eşim de 10 gündür geceye gidiyor sabah da bizi görmek için erken kalkıyor adam artık ayakta uyuyor

Maalesef öyle polis olmak kadar polis eşi de olmak çok zor benim eşim de 10 gündür geceye gidiyor sabah da bizi görmek için erken kalkıyor adam artık ayakta uyuyor
Benimki de çift mesai sabah 7- akşam 7, akşam 7 sabah 7. İzin ister vermezler, bayram yok tatil yok, tam plan yaptık bir ay öncesinden abisi de geliyor yurtdışından izin alalım birlikte vakit geçirelim diye izinlerimizi verdik, onun izin istediği tarihe bikaç gün kala personel sıkıntımız var izin yok diye cevap geldi. Sinir oldum 2 hafta izin aldım evde koca bekleyeceğim
Ama onun tabiki suçu yok, benim bir hafta aralıksız 7-24 çalıştığım dönemim de olmuştu, en son ihtiyacım olan o yorgunluğun üstüne etrafımda dırdır yapan bir insanın olması idi, onun için şikayet etmiyor dırdır yapmıyorum.. Eve gelince ister yatsın ister kalksın ona ayak uyduruyorum. Valla kocama sarılıp uyumanın lüks olacağını tahmin etmemiştim hiç evlenirken ama canları sağ olsun da varsın az görelim

Aynen öyle ama insan üzülüyor ben de adam bazı geceler evde olduğunda yatağa sığmayannlardanim tek başıma nasıl alıştıysam

Aynen öyle ama insan üzülüyor ben de adam bazı geceler evde olduğunda yatağa sığmayannlardanim tek başıma nasıl alıştıysam
O bende de var geldiği Zaman yanında yatıyorum o uykuya geçince kalkıp kanepeye geçiyorum olsun aynı evde olmak bile güzel

Polis esiyim 12 saat bazen daha az bazen daha fazla çalışıyor esim.Bayram seyran yok istedign zaman izin alma yok hafta sonu yok resmi tatil yok...dogu görevi var, başına bir sey gelir mi korkusu ile bekleyisler var, acilmayan telefonlarin evhami var, bazen hastayken bile calisan, yemeden uyumadan apar topar cagrilip ise giden, ne zaman gelecegi belli olmayan, bazen izinden cagrilan, gece yarısı yataktan kalkip gidip allah bilir ne zaman gelecek olan bir koca var....

Benimde sizden kalir yanim yok minimum 17 saat ve bazen dahasida oluyo evleneli bir yil oldu ne gezme ne misafirlik ne ozel gun evde hapis hayati yaşıyorum resmen cok zor gipta ediyorum esleri ile disari cikan yemege giden gezen ciftleri ve ben hicbir zaman o ciftlerden biri olmayacam

Sen de çalış güzel bir iş bul 6 7 8 saatlik ancak mutlu olursun onun 12 saat çalıştığı belli olmaz hem senden de katkı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…