esi gunde 12 saat calisan bayanlar var mi?

Canım adam evde olduğunda verimli güzel vakit geçiremiyorsanız asıl sorun burda neden bu kadar ilgisiz kaç yıllık evlisiniz belki evde sıkıldığı için bu kadar çok çalışıp kaçmak istiyordur.
7. yildayiz.

bu bastan boyleydi. yani hep boyleydi.

ben boyleyim deyip kestirip atiyor..

evde mutlu evi seviyorumdiyor evden kacmak gibi bi durumu yok. o halinden memnun .

memnun olmayan benim.

Canım kendi işiniz biraz daha rahat olma şansı yok mu? Bazıları kendi işlerini yaptıkları için rahatlar saatleri esnek.Eşin ne iş yapıyor ?
bizim gida uzerine cnm restoran tarzi bir yer evlendigimiz sene birini aldık isi iyi bilen yardımcı olsun diye acaip sekteye uğrattı 1 seneye zor toparladik. Oglum var 3 yasinda bitanede gelicek mecburen kendi calisiyo onlara guzel bir gelecek için. Allaha sukur elimizden geldigince en iyisi oluyo cocuklarimiz icin oda bizi rahatlatiyor

Aynısını ben yazacaktım canim polis eşi olarak rabbim canlarini sag etsin.....yine yalnızım :KK43:
bilmukabele canım ben de bebeğimle yalnızım şuan ve çok tedirginim geceleri özellikle evde yalnız kalmak çok zor :( Allah onları korusun bizi de eşlerimize hemen kavuştursun hemen sabah olsun :)

7. yildayiz.

bu bastan boyleydi. yani hep boyleydi.

ben boyleyim deyip kestirip atiyor..

evde mutlu evi seviyorumdiyor evden kacmak gibi bi durumu yok. o halinden memnun .

memnun olmayan benim.
Evde memnun ama sizinle vakit geçirmek izinle birşeyler paylaşmak gibi bir niyeti yok öyle olduktan sonra nerede olsa mutlu olur o. Bu konu hakkında bişeyler yaptınız mı ya da size evliliğinizin başında direk böyle ilgisiz ben mi dedi madem böyle idi evlenmeden söyleyecekti onu.

bizim gida uzerine cnm restoran tarzi bir yer evlendigimiz sene birini aldık isi iyi bilen yardımcı olsun diye acaip sekteye uğrattı 1 seneye zor toparladik. Oglum var 3 yasinda bitanede gelicek mecburen kendi calisiyo onlara guzel bir gelecek için. Allaha sukur elimizden geldigince en iyisi oluyo cocuklarimiz icin oda bizi rahatlatiyor
Artık bebişiniz biraz büyüsün sizde ailecek çalışırsınız benim en çok istediğim şey ayrıca böyle bir yerimiz olursa babama vs güvenerim bu konularda onların yardımcı olacağını düşünüyorum hep :)

Gerçekten çok zor.. benim esimde gündüz dörtte işbaşı yapıyor, gece birde ikide geliyor..özel sektörde ..ekmek parası bu devirde kolay kazanılmiyor..iş olsunda yapacak birşey yok, iki çocukla zorlaniyorum ama alıştım gibi..

Ben bilgisayar mühendisiyim heryer çok çalıştırıyor tabiki ama bizimkilerde biraz daha tatiller vs dahi iyi sanki gördüğüm kadarıyla yeni mezunum daha inşallah böyle 7 gün falan çalışmam :KK43:(
Hayirli olsun kuzum.aslinda oglum bilgisayarda cok iyidir.onun sinava girdigi yillarda bil.muhendisliginin puanlari cok yuksekti.nasip yanlis tercih

Artık bebişiniz biraz büyüsün sizde ailecek çalışırsınız benim en çok istediğim şey ayrıca böyle bir yerimiz olursa babama vs güvenerim bu konularda onların yardımcı olacağını düşünüyorum hep :)
ben yine oluyorum destek güzel oluyo evim cok cok yakin istedigim zamanda goruyorum o avantajım var allahtan. Insallah sizinde istediginiz gibi bir kurarsınız ailece calismak guzel

ben yine oluyorum destek güzel oluyo evim cok cok yakin istedigim zamanda goruyorum o avantajım var allahtan. Insallah sizinde istediginiz gibi bir kurarsınız ailece calismak guzel

Hayirli olsun kuzum.aslinda oglum bilgisayarda cok iyidir.onun sinava girdigi yillarda bil.muhendisliginin puanlari cok yuksekti.nasip yanlis tercih
Yani evet zaten mühendislikler içerisinde en yüksek sanırım biraz daha ofis işi olduğundan inşallah tüm çalışanlar gönlündeki işi bulur :)

Evett bakın bu çok güzel evinizin de yakın olması bence siz şanslısınız bu konuda Allah herkese seveceği işler nasip etsin :))

evet geldi

agir bir gundem konusuyla hem de...

merak edene konu basligi; ne olacagiz biz boyle

Back
X