esi gunde 12 saat calisan bayanlar var mi?

Maalesef öyle polis olmak kadar polis eşi de olmak çok zor benim eşim de 10 gündür geceye gidiyor sabah da bizi görmek için erken kalkıyor adam artık ayakta uyuyor :KK43:

Siz nerdesiniz İstanbul'da zaten güneş çıktı 12/12 yağmur yağdı 12/12 hiç biri memnun değil halinden bu çalışmaya can mı dayanır, yaşlanıp emekli olan polis çok zor askeriye de var ama poliste pek yok stres büyük etken en fazla 45-50 yaş eşim demişti dikkat ettim Cidde'n öyle birde amirlerin komserlerin baskıları ,iş stresi ayrı rabbim yardımcımız olsun

Evet ben..bayramın 2.gunu oldu gece çalışan baba uyuyor. .gurbetteyiz. .izin günü diye bişey yok sadece geceden çıktığı gün uyandiginda sersem yorgun halde ne yapabilirsek. .

Siz nerdesiniz İstanbul'da zaten güneş çıktı 12/12 yağmur yağdı 12/12 hiç biri memnun değil halinden bu çalışmaya can mı dayanır, yaşlanıp emekli olan polis çok zor askeriye de var ama poliste pek yok stres büyük etken en fazla 45-50 yaş eşim demişti dikkat ettim Cidde'n öyle birde amirlerin komserlerin baskıları ,iş stresi ayrı rabbim yardımcımız olsun
Istanbuldayiz bizde. .sürekli 12 12 vaziyette. .allah yardımcımiz olsun. .

valla arkadaşımın eşi de polis beraber her anlarını dolu dolu geçiriyorlar
bence erkeklerin sadece bahanesi var
isteyene her yol var

sizin eşinizi de boşanacağım eşime çok benzetiyorum
bu kadar ona kendinizi paralayarak ancak kendinizi hasta edeceksiniz

Evden çıkıp eve girmesi 11-14 saat arası değişiyor.
Haftalık izni yok.
Ayda bir iki gün ayarlıyor.
Bazen ayarlayamıyor.
Yıllık izin kavramı yok, ramazanda 15-20 gün evde, geri kalanında da yoğun değil.
Ne işimize yarıyor, ramazan olduğu için tadına varamıyoruz.
2 bayramdır sanırım, ilk gün çalışmıyor.

Boşuna depresyona girmemişim ben ilk yılımızda ( :

sabah 6da cikiyor

gece 11 bazen de 12de geliyor

her bayram resmi tatil vsde calisir.

ozel sektorde...

eski isi daha iyiymis mesai konusunda en azindan eve yakindi. ama orda da stres sinir sahibi oldu.

merak ediyorum esi benimkisi kadar cok calisan var mi?

yakin zamanda ameliyat oldu beklenmedik ani... hatta kanserden suphelenildi. bayram sonrasi biyopsi verecek. kan testleriyle kanser ihtimali dustu ama bu kez de baska seylerden supheleniliyor...bu surecte de onu kendisinden cok ben dusundum. hastanesi tahlilleri. hatta kendimi cok yiprattim...

neyse bu baska konu. baska başlıkta acarim.

mevzuya doneyim.ben cok yalnizim...bu is konusu canimi cok sıkıyor.

bekarken de yalnizdim simdi de. ne diye evlendim bilmiyorum yani.

var mi benim gibi olan?
bennnnnnnn kocam 12 net artı bazı zamanlarda 14 18 saat bile olabiliyo sirket acımaz valla sana bu devirde memur degilsen mecburr

haa söylede bisey var 1 pazarı var 1 hafta gezeriz 1 hafta gezmeyiz zaten vardiyeli calısıyo

ben kendimde eglenen bi insanın yani esim iste calısıyo diye evde takılcak halım yok arkadaslarımın coguda koca bagımlısı olup üni meznunu ama koca sözünden cıkmayan tipler oldugu icin ailemle takılır onlarda yoksa hiccc umursamam valla cıkar gezer alısverimisde yapar yemeyımıde yer kahvemide icerim ben hep tek tabancayım allah cok sükür

valla arkadaşımın eşi de polis beraber her anlarını dolu dolu geçiriyorlar
bence erkeklerin sadece bahanesi var
isteyene her yol var

sizin eşinizi de boşanacağım eşime çok benzetiyorum
bu kadar ona kendinizi paralayarak ancak kendinizi hasta edeceksiniz

bosanmamak icin kendime sebep bulmaya calisiyorum ben de...

icimde sevgi de guven de kalmadi zira.

isteyene her yol var tabi... yemegini yerken arayabilir... bi 5 dk si da mi yok...

su hastane sureci tedavi bi netlessin...

son bikez daha konuşacağım. inceldiği yerden koparsa kopsun artik yeter.

Ben de polis esiyim eşimin 18 saatten fazla çalıştığını o ağır çelik yeleği ustunde ayakta onca saat beklediğini bilirim. Ve ustelik en tehlikeli zamanda en tehlikeli yerde gorevli olduğunu. Allahım hepsini korusun inşallah benim eşimi de...

Onca yorgunluğa rağmen bir saat dinlendikten sonra mutlaka benimle ilgilenir benimle birşeyler yapmak ister ihmal etmez hatta görevdeyken gelene kadar yanlız bıraktığı için mahcup olur mecbur olduğu halde.

bosanmamak icin kendime sebep bulmaya calisiyorum ben de...

icimde sevgi de guven de kalmadi zira.

isteyene her yol var tabi... yemegini yerken arayabilir... bi 5 dk si da mi yok...

su hastane sureci tedavi bi netlessin...

son bikez daha konuşacağım. inceldiği yerden koparsa kopsun artik yeter.
önce güzel bi fizibilite hzırla bence kafanda isin varmı cocuk varmı ailen ne diyo esinle hic bosanma muhabbeti cıkardıgında tutumu ne oldu artık eksi yaz düsün

ozel sektorde.

sartlari degistirme ihtimali; daha kurumsal bir yere gecmek icin kpssye girdi 5senedir... umudunu kesti alim yapmadilar. en son gecenlerde alim icin ilana cikti kurum ama esimin haberi veren arkadaşina soyledigi sey:

ne guzel kafamdan silip atmistim simdi soyledigin sey mi bu..

kizdim kopurdum.. surunuyorsun boyle aile birligi yok duzen yok kendine aci. ne demek aklimdan silmiştim. sen isteyeceksin ki Allah nasip etsin. sen vazgecmissin burdan silmissin.. once sen inan.. sen iste...

daha neler soyledim.. "beni almazlar"deyip kestirip atiyor

öğrenilmiş çaresizlik
Ya yazık ne kadar haklı bir serzeniş öule tabi alırlar mı almazlar...torpili olan alınıyor bu devirde yazık ya çok üzücü ...
Siz de çalışsanız bi yerde? Belki eşiniz de böulece daha az zorlayıcı bir yerde çalışmaya başlar

Ya yazık ne kadar haklı bir serzeniş öule tabi alırlar mı almazlar...torpili olan alınıyor bu devirde yazık ya çok üzücü ...
Siz de çalışsanız bi yerde? Belki eşiniz de böulece daha az zorlayıcı bir yerde çalışmaya başlar
ben calisiyorum suan izindeyim.

ben ona eski isyerinden iflas sebebi ayrilirken istersen calisma benim maasim ikimize deyeter ben cok yalniz kaliyourm istedigim para degil mutluluk demis bir kadinim..

ama o para icin beni yalniz ve mutsuz birakmayi yegliyor.

önce güzel bi fizibilite hzırla bence kafanda isin varmı cocuk varmı ailen ne diyo esinle hic bosanma muhabbeti cıkardıgında tutumu ne oldu artık eksi yaz düsün

bosanma lafi evliligin ilk haftasinda 3.gununde onun mailinde hayat kadiniyla maillesmesini gordugum gun gerceklesen kavgada gecti.

sonraki surecte de bikaç kez gecti

icraat olmamis.. ama girisim var?

kendisi sütten cikma ak kasik degil.

benimle neden evlendigini bilmiyorum

ben onunla evdeki huzursuzluktan kacmak icin evlendim toydum kucuktum..

ama o benle neden evlendi bilmiyorum.

neyse.

bosanma lafi evliligin ilk haftasinda 3.gununde onun mailinde hayat kadiniyla maillesmesini gordugum gun gerceklesen kavgada gecti.

icraat olmamis.. ama girisim var?

kendisi sütten cikma ak kasik degil.

benimle neden evlendigini bilmiyorum

neyse.
oooo seninki direk bosanmalık cnm ya ne demek hem aldatma girismi hem hayat kadını o gun yakaladın durdu ya yarın bu adamla evlilik zorr ben genel kavgalı evlilik icin demistim seninki direk sutlanmalık cnm is falan mazeret sen calısıyomusun meslek varmı ailen falan ne diyo

Bazen 3 gün yüzünü görmüyorum il dışına gittiyse, bazen il içinde görevi olur 43-45 saat aralıksız çalışır. Sadece uyumaya gelir 2-3 saat. Hiç darlanmam ama. Ben severim kendimle başbaşa kalmayı. Kendime hizmet etmeyi, sofra kurmayı, kahvemi yapıp kafa dinlemeyi severim. Eşim de bensiz vakit geçirmeyi sever gece ben uyurum o işe sabah gitmeyecekse sabaha kadar oturur filmini izler abur cubur yer. Nadiren birlikte program yapabiliyoruz.

Ben de polis esiyim eşimin 18 saatten fazla çalıştığını o ağır çelik yeleği ustunde ayakta onca saat beklediğini bilirim. Ve ustelik en tehlikeli zamanda en tehlikeli yerde gorevli olduğunu. Allahım hepsini korusun inşallah benim eşimi de...

Onca yorgunluğa rağmen bir saat dinlendikten sonra mutlaka benimle ilgilenir benimle birşeyler yapmak ister ihmal etmez hatta görevdeyken gelene kadar yanlız bıraktığı için mahcup olur mecbur olduğu halde.

Benim esim de böyledir cok yorgunken bile vakit ayırir is disinda kalan zamanini beraber gecirir disarda bensiz zaman gecirme eglenme huyu yoktur...tanidigim bütün polisler ve esimin arkadaslari da oyleler ailelerine eslerine cok bağlı insanlar. Oyle oldugu icin acaba sagdan soldan haberlerde vs duydugumuz kötü karakterli polisler nerde diye düşünürüm hic denk gelmedim...
Isteyen vakit ayirir esine ve ailesine.ben de calisiyorum akademisyenim ustelik. Vakit istenirse bulunabiliyor...hem de ozlem araya girdigi icin daha iyi bile olabiliyor kavgalar uzamiyor mesela

Benim esim de böyledir cok yorgunken bile vakit ayırir is disinda kalan zamanini beraber gecirir disarda bensiz zaman gecirme eglenme huyu yoktur...tanidigim bütün polisler ve esimin arkadaslari da oyleler ailelerine eslerine cok bağlı insanlar. Oyle oldugu icin acaba sagdan soldan haberlerde vs duydugumuz kötü karakterli polisler nerde diye düşünürüm hic denk gelmedim...
Isteyen vakit ayirir esine ve ailesine.ben de calisiyorum akademisyenim ustelik. Vakit istenirse bulunabiliyor...hem de ozlem araya girdigi icin daha iyi bile olabiliyor kavgalar uzamiyor mesela

Kesinlikle haklisin ama bana gore meslekle alakalı bi durum oldugunu dusunmuyorum. Çünkü cevremde cok var nerdeyse günün tamamı iş dışında kendi arkadaşlarıyla ailesiyle zaman geçiren eşleriyle ilgilenmeyen. Bir arkadaşım malazgirtte orda görev yapıyorlar işten gelir gelmez okeye gidiyo diyo gece 12-1 e kadar. Kişiden kişiye degisiyor dedim ya kimi nerdeyse gunun tamamını işte geçirir eve gelir gelmez eşiyle ilgilenir. Bu arada çok tatliymissiniz vallah Rabbim bozmasin insallah ❤❤❤ :-*

Ben de 3 senelik evliyim, kendi işi eşimin ve sabah 9-10 gidip gece 2 3lerde geliyor. Bazen daha erken de geldigi oluyor ama alistim. Ilk baslarda cok zorlaniyordum, simdi alıştım cok sukur. Ha omur boyu boyle mi olacak tabiki hayir emellerimizi gerceklestirmeye 1 yil kaldi insallah. 1 yil sonra ozguruz. Is yerine gitmeden de isler yuruyebilecek artik. O yuzden sabrediyoruz. Bakalim her seyin hayirlisi.
Yapacak bir sey yok alismaktan baska. Alisip surekli dert ederseniz bosuna huzursuzluk cikar..

Bu arada esinize gecmis olsun..

Dua et derim yine :)
Eşim mühendis ve sadece hafta sonları eve gelebiliyor
Ben de çalışıyorum eve geldiğim zaman kızımla ilgilenmekten vakit gelip geciyor benim icin
Sanirim alıştım

Back
X