- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Haftada bir gün yaşadığınjz...İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorum
Benim eşim eskiden her hafta 2-3 kez giderdiMerhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Genelde her hafta yaa da iki haftada bir kez görüşürüz aynı şehirde ve yakın oturuyoruz. Ama benim gidesim yok dersem ille de anamı görecem istersen gelme deyip gitmez yani.Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Eski gorustugum kisi oyleydi.1 saat icerisinde bir kez annesi bir kez de kiz kardesi arardi mutlaka..Elbette arayacaklar sonuc olarak ailesi..Ama surekli gorustugumuzu bidikleri halde aramaya devam ederlerdi.Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
İyi ki ayrılmışsınız. Evlenince daha da bi artıyor aşkları, siz evliliğinizi rahat yaşayamazdınız onların yüzünden.Eski gorustugum kisi oyleydi.1 saat icerisinde bir kez annesi bir kez de kiz kardesi arardi mutlaka..
Sonuc olarak ayrildik..
Sizinkisi farkli ama sadece evlilik asamasinda degil,onceki evrelerde de olabiliyor bu durum.
Ben cok seviyordum onu,ama ailesi beni sevemedi..İyi ki ayrılmışsınız. Evlenince daha da bi artıyor aşkları, siz evliliğinizi rahat yaşayamazdınız onların yüzünden.
Her hafta mı?? Bi izin gününde de evimizde rahat rahat oturalım demez misiniz?Ben Eşimi zorla götürürüm hiç gitmek istemez onlar gelsin der
Ay bırakın ya o sevgi var ya sabun köpüğü gibi uçup gidiyor o ailesinin yüzünden ne kadar tutkulu aşık olsanız bile sinirleriniz öyle bozuluyor ki sürekli sürekli evinizin içinde olsalar arasalar kafayı yersiniz o sevgiyi unutursunuz, ilerde başkasıyla evlenince belki bu dediğimi anlarsınız bekarken insan anlamıyor ailenin evliliği ne kadar etkileyebileceğiniBen cok seviyordum onu,ama ailesi beni sevemedi..
Surekli telefonlar,basbasayken bile arayip eve cagirmalar..
Sonunda amaclarina ulastilar :\
Uzuluyorum,keske umursamasaydim diyoırum ama gucume gidiyordu artik,biraktim bende.
Sırt dönsün demem şahsen ama her hafta da baskı yapılmaz ki bırakırsın gönülleri varsa gelsinler, evliliklerini yaşasın insanlar ya inşallah pişman olur da kafasını duvarlara vurur o arkadaş çok yanlış konuşmuş2 yıllık karım için 30 yıllık ailememi sırtımı döneceğim demişti bir arkadaş
Not:aile ziyaretini sorun yapan bir eşi vardı
Ne ölçüde haklı yorum sizin
Ne güzel böyle rahatlık huzur10,15 günde bir akşam oturmaya falan gideriz bazen de onlar gelir. Eşim tek gitmez.Arada herhangi bir sorun yok.
Herkesin aile ilişkileri farklıdır tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?