Eşi her hafta ailesine giden var mı?

En iyi cevap
Haftada bir gün yaşadığınjz...
Benim eşim eskiden her hafta 2-3 kez giderdi
Kahvaltıya,akşam yemeğine,haftasonu kahvaltısına,misafir geldiyse ayıp olmasın diye vs vs.
Ben gitmezdim zaten hiç anlasamiyoruz.
Ama özellikle son 1.5 senedir çok çok çok nadir gidiyor

Kardeşimler başka bir iş çıkmazsa her hafta geliyor, en kötü iki haftada bir. Benim kayın aile farklı bir ilde, öyle bir durumumuz olmuyor.

Genelde her hafta yaa da iki haftada bir kez görüşürüz aynı şehirde ve yakın oturuyoruz. Ama benim gidesim yok dersem ille de anamı görecem istersen gelme deyip gitmez yani.

Eski gorustugum kisi oyleydi.1 saat icerisinde bir kez annesi bir kez de kiz kardesi arardi mutlaka..Elbette arayacaklar sonuc olarak ailesi..Ama surekli gorustugumuzu bidikleri halde aramaya devam ederlerdi.
Sonuc olarak ayrildik..
Sizinkisi farkli ama sadece evlilik asamasinda degil,onceki evrelerde de olabiliyor bu durum.

Eski gorustugum kisi oyleydi.1 saat icerisinde bir kez annesi bir kez de kiz kardesi arardi mutlaka..
Sonuc olarak ayrildik..
Sizinkisi farkli ama sadece evlilik asamasinda degil,onceki evrelerde de olabiliyor bu durum.
İyi ki ayrılmışsınız. Evlenince daha da bi artıyor aşkları, siz evliliğinizi rahat yaşayamazdınız onların yüzünden.

İyi ki ayrılmışsınız. Evlenince daha da bi artıyor aşkları, siz evliliğinizi rahat yaşayamazdınız onların yüzünden.
Ben cok seviyordum onu,ama ailesi beni sevemedi..
Surekli telefonlar,basbasayken bile arayip eve cagirmalar..
Sonunda amaclarina ulastilar :\
Uzuluyorum,keske umursamasaydim diyoırum ama gucume gidiyordu artik,biraktim bende.

Ben sizin eski konularınızı hatırlıyorumda sizin eşiniz ve eşinizin ailesi sıkıntılı.Muhtemelen düzelmeyecek ve aynı sorunları yaşayıp duracaksınız.Daha önceki konularınızda buna benzer şeylerdi sanırım.

Ben Eşimi zorla götürürüm hiç gitmek istemez onlar gelsin der
Her hafta mı?? Bi izin gününde de evimizde rahat rahat oturalım demez misiniz?
Ben cok seviyordum onu,ama ailesi beni sevemedi..
Surekli telefonlar,basbasayken bile arayip eve cagirmalar..
Sonunda amaclarina ulastilar :\
Uzuluyorum,keske umursamasaydim diyoırum ama gucume gidiyordu artik,biraktim bende.
Ay bırakın ya o sevgi var ya sabun köpüğü gibi uçup gidiyor o ailesinin yüzünden ne kadar tutkulu aşık olsanız bile sinirleriniz öyle bozuluyor ki sürekli sürekli evinizin içinde olsalar arasalar kafayı yersiniz o sevgiyi unutursunuz, ilerde başkasıyla evlenince belki bu dediğimi anlarsınız bekarken insan anlamıyor ailenin evliliği ne kadar etkileyebileceğini

Evliliğimizin ilk zamanları her hafta düzenli olarak isteyerek giderdik. Daha sonra bazı sıkıntılarımız oldu vakit ayarlayamadik gidemedik sanki her hafta gitmemiş zorunluluk gibi baya baskı yaptılar. Eşim de onları üzmemek için gitmeye banada baskı yapmaya kalkıştı kendi bile gitmek istemiyordu çok sıkıntı yaşadım bu durumdan dolayı. Şuan ki durumu soracak olursanız kim gelir bu saçma sisteme bayram dan bayrama zor gidiyorum. Eşim de iki üç haftada bir gider ziyaret eder. Banada ağzını bile acamaz artık bu konuyla ilgili çok çektirdi

2 yıllık karım için 30 yıllık ailememi sırtımı döneceğim demişti bir arkadaş
Not:aile ziyaretini sorun yapan bir eşi vardı
Ne ölçüde haklı yorum sizin

2 yıllık karım için 30 yıllık ailememi sırtımı döneceğim demişti bir arkadaş
Not:aile ziyaretini sorun yapan bir eşi vardı
Ne ölçüde haklı yorum sizin
Sırt dönsün demem şahsen ama her hafta da baskı yapılmaz ki bırakırsın gönülleri varsa gelsinler, evliliklerini yaşasın insanlar ya inşallah pişman olur da kafasını duvarlara vurur o arkadaş çok yanlış konuşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…