• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi her hafta ailesine giden var mı?

En iyi cevap
İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorum
Haftada bir gün yaşadığınjz...
Ne güzel böyle rahatlık huzur
Esim küçüklüğünden beri hep yatılı okullarda askerde universite vs hep uzak kalmış ailesinden öyle pek düşkün değil ondan sebep. Ama diger türlü olsa nasıl olurdu bilemiyorum. Kendi adıma söylüyorum ben aileme yakın olsaydım haftada bir mutlaka giderdim.
Aile yapısı farkından kaynaklanıyor herşey

2 yıllık karım için 30 yıllık ailememi sırtımı döneceğim demişti bir arkadaş
Not:aile ziyaretini sorun yapan bir eşi vardı
Ne ölçüde haklı yorum sizin

Her hafta ziyaret bana gore çok ha gitme diye kimse kimseyi biyere bağlayamaz o ayri.
Ama bu 2 senelik karim, 30 senelik ailem kafasi da yanliş. Bu kafadaki bir adamla 30. Evlilik yil donumunu kutlayabilirse kadin tebrik ederim, ben 30 yili bubkafaya gecirmezdim. Eşinin degerli olmasi için ailesiyle süre yaristirmasi mi lazimmiş. 😬

Benimki gitmez. Ayda 1 ancak ben ne zamandir gitmiyoruz ayip olacak derim oyle gideriz. Ama cok severim gorumcelerim ve annemi. Eskiden altli ustlu otururduk sonra onlar tasindi gitti biraz uzağa. Simdi biz de onlarin tarafa tasinacagiz sanirim.

Her hafta mı?? Bi izin gününde de evimizde rahat rahat oturalım demez misiniz?

Ay bırakın ya o sevgi var ya sabun köpüğü gibi uçup gidiyor o ailesinin yüzünden ne kadar tutkulu aşık olsanız bile sinirleriniz öyle bozuluyor ki sürekli sürekli evinizin içinde olsalar arasalar kafayı yersiniz o sevgiyi unutursunuz, ilerde başkasıyla evlenince belki bu dediğimi anlarsınız bekarken insan anlamıyor ailenin evliliği ne kadar etkileyebileceğini
Eşim zaten şehirdışında çalışıyor 2 aya bir gelir onda bile gitmek istemez genellikle biz çağırırız

Ama aynı şehirde yaşadığımız da ben söylerdim hadi kalk gidelim diye
Ama kendi her izin gününde gidelim dese gitmem tabiki de yaaaaaa insan başbaşa vakit geçirmek ister

Sırt dönsün demem şahsen ama her hafta da baskı yapılmaz ki bırakırsın gönülleri varsa gelsinler, evliliklerini yaşasın insanlar ya inşallah pişman olur da kafasını duvarlara vurur o arkadaş çok yanlış konuşmuş
Eğer eşler birbirlerine dayatmıyorsa sende geleceksin diye haftada bir birkaç saatlik bir ziyaretin hiçbir sakıncası yok
Haftada bir ailemi görmemi engelleyen sorun yapan bir kocaya ciddi tepki veririm
Arkadaşa gelince zaten boşanma aşamasındalar
Sebep sadece aile olamaz tabiki
Umarım ayrılmazlar çok güzel bir çiftti

Eğer eşler birbirlerine dayatmıyorsa sende geleceksin diye haftada bir birkaç saatlik bir ziyaretin hiçbir sakıncası yok
Haftada bir ailemi görmemi engelleyen sorun yapan bir kocaya ciddi tepki veririm
Arkadaşa gelince zaten boşanma aşamasındalar
Sebep sadece aile olamaz tabiki
Umarım ayrılmazlar çok güzel bir çiftti
Dayatan eşler fenadır ya. Gitmek istemediğin bir ortama sürüklenmek her hafta…
Bir de ailene bensiz gidemezsin illa ben de olacağım diye dayatan eşler varmış en şaşırtıcısı da onlar geliyor bana

Her hafta ziyaret bana gore çok ha gitme diye kimse kimseyi biyere bağlayamaz o ayri.
Ama bu 2 senelik karim, 30 senelik ailem kafasi da yanliş. Bu kafadaki bir adamla 30. Evlilik yil donumunu kutlayabilirse kadin tebrik ederim, ben 30 yili bubkafaya gecirmezdim. Eşinin degerli olmasi için ailesiyle süre yaristirmasi mi lazimmiş. 😬
30 yıla ne anna kalır ne baba🥴
Bilmiyorum ya tanıdık olunca objektif olamıyorsun belki
Bence bir sakıncası yok bana bulaşmadığı sürece🤣
Haftada 2 3 saatlikte tercihi anne babası vasın olsun

30 yıla ne anna kalır ne baba🥴
Bilmiyorum ya tanıdık olunca objektif olamıyorsun belki
Bence bir sakıncası yok bana bulaşmadığı sürece🤣
Haftada 2 3 saatlikte tercihi anne babası vasın olsun
Banada baskı olmadıgı sürece sorun yok. İsterse tüm gün orada olsun. Ama annesine ben gitmeyince oglunun gitmesi yetmiyor. İllaki gelinde gelecek. Araya sogukluk girecegini düşünüyor.

Aynı şehirdeyken bir gün eşimin ailesine ..bir gün benim aileme giderdik.İllaha sabah 9 dan akşama kadar vakit geçirmeye gerek yok ama haftada bir 2 saat uğrayıp bir çay içmek veya bir yemeği birlikte yemek çok sıkıntı yaratmaz bence..ha benim kayınvalidem 20 sene önce rahmetli olmuş eş ailesine yönelik hala "mecbur muydum haftada bir gitmeye" der ama kendisi de bekliyordu yani.

Dayatan eşler fenadır ya. Gitmek istemediğin bir ortama sürüklenmek her hafta…
Bir de ailene bensiz gidemezsin illa ben de olacağım diye dayatan eşler varmış en şaşırtıcısı da onlar geliyor bana
Eşler birbirlerinin ailesine saygılı olsun
Ama onun ailesini görmek yada görmek istememek benim tercihim olsun
Ne orjinal insanlar var bazen bende şaşırıyorum
Geçenlerde damadıyla kızını kabul etmeyen bir baba vardı
Konuyu açan kızımızda eşim olmadan gitmem diyordu😅
Seç beğen hangisi?🥴

Aile yakın oturuyorsa neden gitmesin eşiniz haftada bir ailesinin yanına?
Siz olsanız gitmez misiniz?
Tüm izin gününü orada geçirmesi sıkıntı olur belki ama 1-2 saatliğine gidip görmesi en doğal hakkı ve gayet normal.

Eş ailesiyle aranız iyi değil sizin, her hafta gitmek zorunda değisiniz ama eşinize laf söyleme hakkınız yok bence.
Bunun mesele olması çok tuhaf geliyor bana.

Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Benm esim annesine cok gitmez babayla calisiyolar ihtiyac hissetmiyomus. Ama gitse de nolcak ben anneme haftada 1 2 gidiyorum. Sana ille gel demiyosa sen gitmeyince sorun olmuyosa istedigi gibi gitsin

Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Her hafta degil ama çok sık gidiyoruz hatta şuan Bile kv lerden yazıyorum bu gece yatıyoruz burada normalde ben sevmiyorum böyle sık gidip gelmeyi ama torunları var ve görmek istiyorlar ben gelmesem onlar gelecek her pazar evde durup millete hizmet etmek istemiyorum buraya gelmek daha iyi oluyor onlar torunu görüyor bizde gün içinde dışarı çıkıyoruz önceden her hafta geliyorduk sonra ben istemediğimi eşime de ailesine de söyledim biraz azaldı eskisine göre ben istemezsem gelmiyoruz artık eşimde kendi yalnız gelmek isterse gelir karışmam

Yarım saatlik bir mesafe var aramızda ama buna rağmen aylarca gitmediği olur eşimin çünkü evde iki kardeşi daha var. Hem onların bir düzeni var, hem de evde başka çocuklar olunca anne baba biraz daha az dusunuluyor ama yalnız olsalar daha sık gidebilirdi.

Sizinkiler yalnızdı yanlis hatırlamıyorsam ama yine de her hafta cagrilmak apayrı bir konu, mecburi görev gibi. Çok itici bir durum.

Evlenmesine rağmen, Oğlunu kızını rahat bırakmayan cahil cuhela anne babalar hemen bitse keşke.

Ben her zaman gitmem ama eşim her hafta en az 2 defa gider , bama karışmadığı sürece sorun etmiyorum..

Back
X