Eşi her hafta ailesine giden var mı?

En iyi cevap
İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorum
Haftada bir gün yaşadığınjz...
İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorum
Haftada bir gün yaşadığınjz şehre gelip o günü de ailesiyle geçirmesi size ve çocuklarınıza büyük haksızlık. Hiç karşınıza alıp "bunların babası da sensin, bunlar ve ben de seni özlüyoruz. Kendi kurduğun aile seni doğuranlardan daha mı az kıymetli, baban size böyle mi yaptı" diye sordunuz mu? Yaptığının kendi ailesine haksızlık olduğunu ona anlatmanız lazım. Onlar birbirine çok bağlı oğullarına düşkün diye senin çocuklaeın babasız mı büyümek zorunda.

Erkekler böyle konularda düşüncesiz olabiliyor, bazı şeyleri söylemek lazım. Ama ilk seferde lütfen kavga çıkarmadan konuşmayı deneyin. Bağırarak söyleneleri kolay kolay yapmıyorlar çünkü

En iyi cevap
2 yıllık karım için 30 yıllık ailememi sırtımı döneceğim demişti bir arkadaş
Not:aile ziyaretini sorun yapan bir eşi vardı
Ne ölçüde haklı yorum sizin

Evli insanın önceliği de birincil ailesi de eşi ve çocuklarıdir, yok o öyle değil diyor ise evliliği hazmedememiştir. Olmamıştır o..
Kadın içinde erkek içinde geçerli bu..

Öyle değilmiş işte..
Kaldıki ailesi diyorsunuz aile eş ve çocuklardır..
Ee o da aile olmuyor mu ikisi de aile işte. Evlenince ailenin adı mı değişiyor ya. Ben birkaç saat görsün me olacak haftada bir derken ne kadar gittiğini bile bilmiyordum hala bilmiyorum.
Hanfendinin derdi de eş ailesi değil zaten eşi ve kendisi önce kendileri aile olmayı başarsın

Her hafta gidiyoruz cocugumuzla birlikte.Sikayetci de değilim.Cunku oğlunu görmek ister normaldir yani.Ben böyle şeylerde empati yapıyorum.Yarim öbür gün oğlum olursa bende beklerim gelmesini.Ama iki hafta da gitsek bisey demezler yani.Nitekim eltimler gitmiyor.Hala da el üstünde tutuyor oglunu

Her cumartesi akşamdan şehir dışında yaşayan annesine gider pazar gününü orada geçirir. Benide çoğunlukla götürmek istemez. Hafta içi seni gezdiriyorum der. Annesiyle pazar günü gezerler . siz olsanız ne yapardınız?

Her cumartesi akşamdan şehir dışında yaşayan annesine gider pazar gününü orada geçirir. Benide çoğunlukla götürmek istemez. Hafta içi seni gezdiriyorum der. Annesiyle pazar günü gezerler . siz olsanız ne yapardınız?
Muhtemelen siz sorun çıkardığınız için sizi götürmüyordur yoksa sizinde beraber olmanız en güzeli en olması gerekeni her cumartesi akşamı şartmış gibi olması sıkıcı tabi

Back
X