Eşi her hafta ailesine giden var mı?

En iyi cevap
İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorum
Haftada bir gün yaşadığınjz...
Şimdi bi de kar yağıyor burda bu havada bile demedi bu akşamüstü geri gidecek bari bu karda kışta çocuğunun yanında dursun yok illa gidecek defalarca arıyor gel gel diye nefret ediyorum kim ne düşünürse düşünsün çekilecek gibi değil sinirlerim bozuk bi rahat yemek yiyemeyiz çay içemeyiz sürekli telefon üstüne telefon yok görüntülü arar yok arayıp lafa tutar biz bi çay içerken boş boş bekletir bile kapatmaz demez ki bi rahat çay içsinler artık içinden çıkamıyorum arkadaşım pdr okumuş, ruh hastası diyor kişilik bozukluğu var uzak dur diyor da uzak durulmuyor sürekli arsızca arıyor istersen günlerce açma o pes etmiyor defalarca arıyor

Teşekkür ederim anlayışınız için evet şu an eve haftada 1 geliyor, ağustos ayından beri bu böyle, bütün hafta çocuklarla yalnızım o 1 günü de ailesiyle rahat geçirsin demiyor daha sabahtan başlıyor aramaya ayrıca da akşam ordan çıktığı zaman eve gelmeden hemen arıyormuş buraya mı geleceksin önce diye, yani hiç düşünmüyor bırakalım bi hafta da rahat geçirsinler yok illa oraya gidecek hiç bişey anlamıyorum gördüğümden bu yüzden iyice soğuyorum ondan da ailesinden de
haftanin her gunu oradaysa ciddi sikinti yalniz. benim babaannem boyleydi. babam hep oradaydi, hic bilmem beraber aksam yemek yedigimizi. icimde hep yara kaldi. kac yasina gelirsem geleyim acisi hala icimi desen babamizin bedenen varoldugu, ruhen yok oldugu gercegini degistiremiyorum.

haftanin her gunu oradaysa ciddi sikinti yalniz. benim babaannem boyleydi. babam hep oradaydi, hic bilmem beraber aksam
yemek yedigimizi. icimde hep yara kaldi. kac yasina gelirsem geleyim acisi hala icimi desen babamizin bedenen varoldugu, ruhen yok oldugu gercegini degistiremiyorum.
Yok haftada bir gün eve geliyor yani şu an eşim yatılı kalıyor diyim size bi eğitim sebebiyle bi iş meselesi diyim, haftanjn diğer tüm günleri biz çocuklarla yalnızız evde gece gündüz, kaynanam daha ordan çıkıp eve gelmeden buraya mı geleceksin diye arar, eve gelse rahat vermez akşam defalarca arar gel diye gitmezse yarın gel der öyle yani demez ki bu hafta da gelmesin ailesiyle zaman geçirsin. Sizin için gerçekten üzüldüm çocukluk yaralarının geçmesi çok zor

Yok haftada bir gün eve geliyor yani şu an eşim yatılı kalıyor diyim size bi eğitim sebebiyle bi iş meselesi diyim, haftanjn diğer tüm günleri biz çocuklarla yalnızız evde gece gündüz, kaynanam daha ordan çıkıp eve gelmeden buraya mı geleceksin diye arar, eve gelse rahat vermez akşam defalarca arar gel diye gitmezse yarın gel der öyle yani demez ki bu hafta da gelmesin ailesiyle zaman geçirsin. Sizin için gerçekten üzüldüm çocukluk yaralarının geçmesi çok zor
anladim. ben eski konularinizi bilmedigim icin, esinizle normal olarak ayni evde yasadiginizi, haftada sadece bir kez deannesine gittigini saniyordum.
kayinvalideniz cok gereksiz birisi belli ki. 😒 cok kiziyorum boyle insanlara. yaslilik ve yalnizlik
zor anliyorum ama boyle de “oglan benim” mantigini guderek, ailesinden koparmasi cok sinir bozucu.

bu konu direkt aklima babam ve babaannemi getirdi. allahim milyon kez arardi sabah, aksam. babam isten cikar direkt oraya giderdi. eve gelmez, bizimle ilgilenmez varsa yoksa babaannem. dedem yoktu, babaannem butun duygu somurusunu kaninin son damlasina kadar babamin uzerinde kullandi.

biz de anneme siginip, baba diye aglayip bir sekilde buyuduk ama icimiz kanaya kanaya.

esinizle ciddi bir sekilde konusun. cekilir dert degil. esiniz anlamiyorsa kaynananizla konusun. insanin omrunden gidiyor, olan cocuklara ve size oluyor. yeter demenin zamani gelmis de geciyor bile.

Bu şekilde olacak iş değil. Sonuna kadar haklısınız.

Haftada 2 3 defa gider ben ayda ya da 2 3 ayda bir gerek yok gidiyorsam da eşimin dedesini görmeye gidiyorum zaten o olmasa gitmem.Eşim eskiden gidecegiz baskisi yapardi artık yapmıyor soran olursa da işi var cocuk durmuyor evde dinleniyor vs.diyormuş

Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Benimki şu an çocuk da uyuyunca kosa kosa gitti mesela...naapalim beni götürmesin de...

Benim ailem aynı semtte olsa haftada bir uğrarım . İhtiyaçları var mı diye . Dünya hali bu . Eşimin ailesi de uzak yılda üç kez ancak gorusebiliyoruz . Gitse ben rahatsız olmam ,hatta sevinirim . Önemli olan gonullluk esası .

Şimdi gördüm diğer mesajları size gerekli vakti ayirmayip oraya gidiyorsa denge kuramıyor demektir. Bu durumda sıkınti oluşturur tabi . Çocukların ona ihtiyacı var onlara rol model olması gerekiyor . Bu şekilde konuşursanız belki denge kurmaya çalışır .

haftanin her gunu oradaysa ciddi sikinti yalniz. benim babaannem boyleydi. babam hep oradaydi, hic bilmem beraber aksam yemek yedigimizi. icimde hep yara kaldi. kac yasina gelirsem geleyim acisi hala icimi desen babamizin bedenen varoldugu, ruhen yok oldugu gercegini degistiremiyorum.

Benim kaynım boyle. Her haftasonu anasindaymiş, hatta işten cikinca direkt eve gitmiyormuş gorumceme vs ugruyormuş bazen anasina ugrayip yemek yiyormuş oyle eve geciyormuş.
Onlarin da cocuklari var. Ama kaynim ha var ha yok yani eltim boşuna evli duruyor.

Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Tanıdığım bir adam iki haftada bir gidiyor. Eşi de gider genellikle ama pek memnun değil bu durumdan

Teşekkür ederim anlayışınız için evet şu an eve haftada 1 geliyor, ağustos ayından beri bu böyle, bütün hafta çocuklarla yalnızım o 1 günü de ailesiyle rahat geçirsin demiyor daha sabahtan başlıyor aramaya ayrıca da akşam ordan çıktığı zaman eve gelmeden hemen arıyormuş buraya mı geleceksin önce diye, yani hiç düşünmüyor bırakalım bi hafta da rahat geçirsinler yok illa oraya gidecek hiç bişey anlamıyorum gördüğümden bu yüzden iyice soğuyorum ondan da ailesinden de

Bir de sadece haftada bir mi eve geliyor uff cidden çok sinir bozucu, bence eşinizi yok sayın zaten görmüyoruz seni bugün de yokmuşuz gibi sayıyoruz deyin. Aklıma başka bi şey gelmedi 😔

Benimki de hafta da bir kez ayak üstü 5 dk da olsa mutlaka görüşür 🤗

Benimkisi de bunu yapmak için can atıyor ama anne ve ablası Avrupa yakasında biz Anadolu yak.
Ayda bir kez gidip 2-3 gün kalıyoruz..
Onları bu tarafa taşımak istiyor olması muhtemel aynı amaca hizmet ediyor 😬

Yeni evliyken sanki onların gönlünü yapmak için evlenmişiz gibi sürekli görüşürduk.Tabi ben patlamalar yaşadım eşimde beni gitmeye zorluyordu sanki görevim gibi.Yuzlerine bile istemediğimi belirtme rağmen gelmemi istiolardi.😑Sonra tabi kavgalar,defarlarca boşanma girişimleri hatta başka sebeplere eşlik eden bu istekle boşanma davası falan şükür ki beni böyle kabullendiler.Canim isterse giderim eşim ben gitmezsem çocukları götürür ama bana karışmaz.Tabi onlar hala söyleniyorlar.Esim arada sırada kapıdan uğrar herhalde hiç ilgilenmiyorum

Biz. Mecburmuşuz gibi her hafta ailesindeyiz. Ben gelmeyeyim sen git diyorum yemeğini de ye gel diyorum eşime, yok neymiş kayinvalide beni görmek istiyormuş, ben istemiyorum arkadaş
Beni görüp ne yapacak , artık bu zorlamalardan dolayı nefret eder oldum, telefonla konusunca bile eşim annesiyle, kaçıyorum odadan resmen. Yarım saatlik mesafede oturuyoruz. Devamlı arayıp duruyor ,yok bugun bize mi geleceksiniz diyor. Ne işimiz var her Allah in gunu sende diymi yok laftan anlamıyor, hastayım diyor biz gidince gayet iyi hep numara. Artık gerçekten nefret ettirdi kendinden kayinvalide

Her gün sabah akşam konuşmaları ve sanki sabah konusmamis gibi sürekli eee ne var ne yok haliniz nasıl demeleri.. 😑
Sabahtan bu saate bı değişiklik yok diyorum ama kulağı duymuyor ya da bı onu duymuyor..
Görüntülü konuşmada illa beni görecek, wc dese eşim gelmemi bekliyor..
Allah için iyi insanlar ama sıkıyorlar..
Birlikte yaşayalım desek canlarına minnet.
(Kv'm görümcemde kalıyor)

2 yıllık karım için 30 yıllık ailememi sırtımı döneceğim demişti bir arkadaş
Not:aile ziyaretini sorun yapan bir eşi vardı
Ne ölçüde haklı yorum sizin
İşte o zihniyet 40 50 yıl aynı yastığa baş koyunca asıl ailenin eş ve kemdi çocuğu olduğunu göremiyor bu sebepten de 5 10 yılı görmeden boşanıyorlar 🙄

Benim ailem yakin esimin ailesi uzak mesafede. Ben sik sık gidiyorum. Eşim de arada gelir cogunda gelmez. Benim gitmemi sorun etmez , ama tabi tek izin gunum gibi birşey degil az tempilu bir işim var. Eşimin izin gununde onunla vakit geciriyorum

Benim ailem yakin esimin ailesi uzak mesafede. Ben sik sık gidiyorum. Eşim de arada gelir cogunda gelmez. Benim gitmemi sorun etmez , ama tabi tek izin gunum gibi birşey degil az tempilu bir işim var. Eşimin izin gununde onunla vakit geciriyorum
İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorum

Problem eşinde. Eşinin 1gün izni var ve onu anne babasıyla geçiriyor. Ee sen neredesin. Neden eşin yanında degil. Sanki siz degilde, onlar aile. Bu şekilde yürümez. Eşine saglam rest çekmen gerek.

Back
X