Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorum
Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Valla ben değilim ama kuzenim öyle. Tabi yakında oturupta giden var mı diye sormuşsunuz ama bundan daha beteri uzakta olupta hiç üşenmeden her hafta gidenidir bence ki kuzenim öyle Kız Eskişehirden 3.5 saatlik yolu gidiyor her hafta kaynanasına hizmet etmek için hödük kocası yüzünden bak hatırladıkça sinir oluyorum adamı pataklayasım geliyor ruh hastası böyleleri sevdiği için değil hizmetçi olması için evleniyorlar işte :) Ben evli değilim ama ana kuzusu birini Allah'ım nasip etmesin muhtemelen boşanırdım
Cok ayip degil mi ama?
Yani tamam arayacaklar pek tabi,ama her an,her dakika hos olmuyor..
Koskoca adam,surekli cocuk gibi uygun mu degil mi bilinmeden aranmaz ki.
Yani ben artik kendimi o kadar kotu hissediyordum ki sevmeme ragmen yediremedim kendime..
En azindan sizinkisi duzelmis :)
ayip ve saygisizliktan başka bişey degil o yüzden diyorum canim üzülme sen bişey kaybetmemişsin ugraşabilirdin ama bu sürec seni yipratirdi öyle oluyor malesef. Bazi anne babalar cocuklari kendileri icin doguruyo sadece
Siz kayınpederi kendisini cok seven , sürekli mesaj atan üyeydiniz. Eşiniz dahi açma telefonları diyordu en son.
Sizin eşinizle de ciddi sorunlarınız var , konularınıza göre. Ancak , eşinizle kendi sorunlarınızın nedenini bulmak veya çözüme ulaştırmak yerine ; suçu hep dış etkenlere atmışsınız. Kayınvalide , eşinizin teyzesi vs. Halbuki eşiniz haftasonu ailesine gitmese de , gezmeye gitmesinden yakınan konunuz da mevcut.
Eşinizin size değer vermediğini düşünüyorsunuz. Hatta bir konunuzda : aileniz , geçmişte sizinle 10 yıl gibi bir süre ilgilenen akraba oğluyla evlenmenizi istemişler , siz istememişsiniz. Başka biri daha varmış.Ancak siz eşinizi sevip onunla evlenmissiniz. Eşinizin evlendikten sonra değiştiğini , bunun da kayınvalidenizden kaynaklandığını düşünüyorsunuz.
Eski konularınızın tamamını okuyamadım. Eşinizle sorunlarınızı umarım çözebilirsiniz.
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.
Çocuklar yokken 2 haftada bir gidiyorduk. Çocuklar olunca haftada bir gidiyoruz. Çünkü Çocuklar gitmek istiyor. E onlarda haftada bir torun görsünler sıkıntı yok benim için.
Mesela bazı haftasonu ben evde işlerimi yaparken eşimi evden yollarım ki hemen işin bitsin. Annesine gider .
haftaici akşam hepbirlikte gideriz döneriz. Birebir kayinvalidemle git gel yapmam.
Ben aile konusunu onemsiyorum ya.. her hafta illaki bir ugranilabilir diye dusunuyorum. Daha fazla gitmek isterse kendi gidebilir.
Gicik olmam icin esimin beni ve varsa cocugumuzu ihmal etmesi lazim bence. Ha tabi birde kaynanaya Gicik oluyorsam.. o ayri mesele sizin durumda ne oldugunu bilemem….
Her hafta gider bebekten önce ben de giderdim. Evimiz de çok yakın. Hatta bir kaç kere de gittiğimiz olurdu bize geldikleri de. Kendi ailem de öyle. Ama asla rutin şu gün kuralımız yok.
Dün zorla gönderdim. Bir gün önce oradaydı halbuki. Annesi hastaydı git bi bak ihtiyaç varsa bir şeyler hazırlayım diye...
Bizi ihmal etmiyor, kötülük çıkarmıyorsa gidilebilir.
Bir dönem beni çok üzüyorlardı. Şimdi birbirimize daha iyi anlıyoruz sorun olmayınca da gitsin diyebiliyorum.
Bu aile yapısı ile alakali.
Biz esimin ailesine iki saat uzakliktayiz.
Esim genelde iki haftada bir gider.
Zaten tatillerde de genel olarak herkes kendi ailesinde geçiriyor.
Onlara göre benim gitmemem oraya büyük devrim çünkü geleneksel insanlar.
Esim hep tek gittiği için ayrıldığımızi felan dusunuyorlardir büyük ihtimal.
Çevreye karşı sorumlu hisseden tipler.
Zaten gitse de gitmese de sürekli telefonda konuşup herşeyden haberdar olan tipler asiri düşkünler birbirlerine.
Uzaya ciksan da degismez bir bağlantı bulurlar.
Ben görüşmediğim için sallamiyorum.
Onlara kalsa 7 24 beraber yaşardık.
Biz. Mecburmuşuz gibi her hafta ailesindeyiz. Ben gelmeyeyim sen git diyorum yemeğini de ye gel diyorum eşime, yok neymiş kayinvalide beni görmek istiyormuş, ben istemiyorum arkadaş
Beni görüp ne yapacak , artık bu zorlamalardan dolayı nefret eder oldum, telefonla konusunca bile eşim annesiyle, kaçıyorum odadan resmen. Yarım saatlik mesafede oturuyoruz. Devamlı arayıp duruyor ,yok bugun bize mi geleceksiniz diyor. Ne işimiz var her Allah in gunu sende diymi yok laftan anlamıyor, hastayım diyor biz gidince gayet iyi hep numara. Artık gerçekten nefret ettirdi kendinden kayinvalide
Biz. Mecburmuşuz gibi her hafta ailesindeyiz. Ben gelmeyeyim sen git diyorum yemeğini de ye gel diyorum eşime, yok neymiş kayinvalide beni görmek istiyormuş, ben istemiyorum arkadaş
Beni görüp ne yapacak , artık bu zorlamalardan dolayı nefret eder oldum, telefonla konusunca bile eşim annesiyle, kaçıyorum odadan resmen. Yarım saatlik mesafede oturuyoruz. Devamlı arayıp duruyor ,yok bugun bize mi geleceksiniz diyor. Ne işimiz var her Allah in gunu sende diymi yok laftan anlamıyor, hastayım diyor biz gidince gayet iyi hep numara. Artık gerçekten nefret ettirdi kendinden kayinvalide
Bu zorlamalar insanı ciddi şekilde sogutuyor.Benim eşimde tek gitse kavga ettiğimizi falan düşünüyorlar.Benim kvlerde beni kızı gibi sevdigim için özlüyormuş.Sorun şu ki ben onları özlemiyorum. Zorlamalarından bende bıktım. İletişimi bayaa azalttım. Sizde az muattap olun derim. Eşiniz konuşsun. Siz hayır derseniz kötü gelin ilan ederler. Gerçi etselerde ne olacak
Biz de kayınvalideme çok yakın oturuyoruz eşim bazen gün aşırı bile gider ama yarım saat bir saat ancak durur, çoğu zaman gittiğini farketmem bile, siz tüm gün orda olduğu için bu kadar rahatsız oluyorsunuz anladığım kadarıyla, sizi ihmal edip tüm vaktini orada geçiriyor
biz senelerce altli ustlu oturduk. sonra kendi evimizi alip tasindik. oyle cok uzaga da degil. arabayla 5 dakikalik mesafe.
allah allaaah. benim adam bir uzuldu, bir suzuldu. sanki yeni gelin cikmis baba evinden.
35 senedir o evde yasamis da, ben ne anlarmisim da. sanki ben babamin evinden gelmemisim gibi.
sonra sonra alisti ama simdi de haftada bir ya da iki haftada bir mutlaka gider. benli ya da bensiz. hal hatirlarini sorar, ihtiyaclari var mi kontrol eder.
erkeklerin kadınlara karışmasını nasıl yanlış buluyorsam kadınlarında böyle konularda karışmasını yanlış buluyorum,
kocam evini ihmal etmediği sürece tabiiki ailesiyle istediğinde görüşecek , ağaç kavuğundan çıkmadılar .
her hafta gitsin görsün ne olacak ki ?sonuçta size illaki sende geleceksin demiyor emrivaki yapmıyor,birlikte vakit geçirme mevzusunda da adam zaten sizinle yaşıyor oraya uğrayınca yine eve dönecek? evde birşeyler paylaşmıyorsanız bu başka bir sorun ,ailesine haftada 1 gün uğradı3-4 saat geçerdi diye kocanızı hiç mi görmüyorsunuz hiç mi plan yapamıyorsunuz ki ?
Siz kayınpederi kendisini cok seven , sürekli mesaj atan üyeydiniz. Eşiniz dahi açma telefonları diyordu en son.
Sizin eşinizle de ciddi sorunlarınız var , konularınıza göre. Ancak , eşinizle kendi sorunlarınızın nedenini bulmak veya çözüme ulaştırmak yerine ; suçu hep dış etkenlere atmışsınız. Kayınvalide , eşinizin teyzesi vs. Halbuki eşiniz haftasonu ailesine gitmese de , gezmeye gitmesinden yakınan konunuz da mevcut.
Eşinizin size değer vermediğini düşünüyorsunuz. Hatta bir konunuzda : aileniz , geçmişte sizinle 10 yıl gibi bir süre ilgilenen akraba oğluyla evlenmenizi istemişler , siz istememişsiniz. Başka biri daha varmış.Ancak siz eşinizi sevip onunla evlenmissiniz. Eşinizin evlendikten sonra değiştiğini , bunun da kayınvalidenizden kaynaklandığını düşünüyorsunuz.
Eski konularınızın tamamını okuyamadım. Eşinizle sorunlarınızı umarım çözebilirsiniz.
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.
Her hafta gider bebekten önce ben de giderdim. Evimiz de çok yakın. Hatta bir kaç kere de gittiğimiz olurdu bize geldikleri de. Kendi ailem de öyle. Ama asla rutin şu gün kuralımız yok.
Dün zorla gönderdim. Bir gün önce oradaydı halbuki. Annesi hastaydı git bi bak ihtiyaç varsa bir şeyler hazırlayım diye...
Bizi ihmal etmiyor, kötülük çıkarmıyorsa gidilebilir.
Bir dönem beni çok üzüyorlardı. Şimdi birbirimize daha iyi anlıyoruz sorun olmayınca da gitsin diyebiliyorum.
açıkcası ben kayınvalidemle konuşmuyorum ama eşime unutmasın diye hatırlatırım annene uğra bir bak ihtiyacı varmı hastaymış madem, özel günlderde hediyesini al unutma şeklinde söylerim. ben üstüme düşeni yapayım olması gerektiği gibi davranayımda hatayı yapanlar onlar olsun kendimden yana içim rahat olsun en azından düşüncesindeyim .
Bu aile yapısı ile alakali.
Biz esimin ailesine iki saat uzakliktayiz.
Esim genelde iki haftada bir gider.
Zaten tatillerde de genel olarak herkes kendi ailesinde geçiriyor.
Onlara göre benim gitmemem oraya büyük devrim çünkü geleneksel insanlar.
Esim hep tek gittiği için ayrıldığımızi felan dusunuyorlardir büyük ihtimal.
Çevreye karşı sorumlu hisseden tipler.
Zaten gitse de gitmese de sürekli telefonda konuşup herşeyden haberdar olan tipler asiri düşkünler birbirlerine.
Uzaya ciksan da degismez bir bağlantı bulurlar.
Ben görüşmediğim için sallamiyorum.
Onlara kalsa 7 24 beraber yaşardık.
benim eş tarafımda öyle ördek ailesi gibi hep iç içe dip dibeler , aslında kalabalık ve geniş aileyi severim de bizde ortalık karıştıran birbirine düşüren kişiler var huzur kaçırıyorlar ondan uzak duruyorum. iyi olsalardı görüşürdüm valla...
benim eş tarafımda öyle ördek ailesi gibi hep iç içe dip dibeler , aslında kalabalık ve geniş aileyi severim de bizde ortalık karıştıran birbirine düşüren kişiler var huzur kaçırıyorlar ondan uzak duruyorum. iyi olsalardı görüşürdüm valla...
Biz de kayınvalideme çok yakın oturuyoruz eşim bazen gün aşırı bile gider ama yarım saat bir saat ancak durur, çoğu zaman gittiğini farketmem bile, siz tüm gün orda olduğu için bu kadar rahatsız oluyorsunuz anladığım kadarıyla, sizi ihmal edip tüm vaktini orada geçiriyor
Teşekkür ederim anlayışınız için evet şu an eve haftada 1 geliyor, ağustos ayından beri bu böyle, bütün hafta çocuklarla yalnızım o 1 günü de ailesiyle rahat geçirsin demiyor daha sabahtan başlıyor aramaya ayrıca da akşam ordan çıktığı zaman eve gelmeden hemen arıyormuş buraya mı geleceksin önce diye, yani hiç düşünmüyor bırakalım bi hafta da rahat geçirsinler yok illa oraya gidecek hiç bişey anlamıyorum gördüğümden bu yüzden iyice soğuyorum ondan da ailesinden de