Siz kayınpederi kendisini cok seven , sürekli mesaj atan üyeydiniz. Eşiniz dahi açma telefonları diyordu en son.
Sizin eşinizle de ciddi sorunlarınız var , konularınıza göre. Ancak , eşinizle kendi sorunlarınızın nedenini bulmak veya çözüme ulaştırmak yerine ; suçu hep dış etkenlere atmışsınız. Kayınvalide , eşinizin teyzesi vs. Halbuki eşiniz haftasonu ailesine gitmese de , gezmeye gitmesinden yakınan konunuz da mevcut.
Eşinizin size değer vermediğini düşünüyorsunuz. Hatta bir konunuzda : aileniz , geçmişte sizinle 10 yıl gibi bir süre ilgilenen akraba oğluyla evlenmenizi istemişler , siz istememişsiniz. Başka biri daha varmış.Ancak siz eşinizi sevip onunla evlenmissiniz. Eşinizin evlendikten sonra değiştiğini , bunun da kayınvalidenizden kaynaklandığını düşünüyorsunuz.
Eski konularınızın tamamını okuyamadım. Eşinizle sorunlarınızı umarım çözebilirsiniz.
Merak edenler için konular :
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.
www.kadinlarkulubu.com