Eşi iddia oynayıp bırakan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi uziko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uziko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
5
-1
1
44
Eşimle hep maddi anlamda sıkıntılarımız vardı.bana hiçbirşey söylemezdi.ben sorduğumda hep bir bahane uydururdu.en son ev alalım dedim tamam dedi. Ev aramaya başladık.bir hafta sonra çok borcu olduğunu iddia oynadığını söyledi.bir çocuğum var.5 aylık ne yapacağımı bilmiyorum.borçları öderiz ödemesine ama ya devam ederse ya birdaha yaparsa. Kafam karmakarışık

Henuz daha vazgeceni gormedm huylu huyundan gecmiyor ama vazgectim oynamiyorum diyip yalan soyleyeni isini gotureni cok gordum. Herm kendi ailemden hemde arkadaslarimin esinden. Hele bir tanesi inanilmaz yalanci adam ayakta goturuyo insani
Profosyenel olmus artik

Boyle tipler istisnalar haric cok duzelmez..iddaa biter at yarisi baslar o biter baska birsey bulur..bir tanidigim vardi..at yarisi manyagi olmustu birakti baska seylere dadandi..karakter meselesi..

Boyle tipler istisnalar haric cok duzelmez..iddaa biter at yarisi baslar o biter baska birsey bulur..bir tanidigim vardi..at yarisi manyagi olmustu birakti baska seylere dadandi..karakter meselesi..

Ben ne yazik ki katiliyorum. Kumari biraksalar bile baska seye dadaniyorlar, artik bagimli kisilik mi yoksa bagimlilik/saplanti seklinde bir psikolojik bozukluk mu bilmiyorum. Benim tanidigim bir ablanin kocasi kumar oynuyordu, kumari birakmak zorunda kaldi cunku kumarhanaeleri kapattilar. Sonra adam internet bagimlisi olmus, sabaha kadar bilgisayar basindaymis, sonra kari kizla chate baslamis sonunda da aldatti zaten. Bosandilar.

Maaşı size versin. Evin ekonomik idaresi sizde olsun. Kredi kartinin limitini filan düşürün. Normalde aşırı karsiyimdir böyle şeylere ama iddia kumar gibi bişey gerçekten tedaviden başka çözümü yok. O yüzden ya herru ha merru.

Ben ne yazik ki katiliyorum. Kumari biraksalar bile baska seye dadaniyorlar, artik bagimli kisilik mi yoksa bagimlilik/saplanti seklinde bir psikolojik bozukluk mu bilmiyorum. Benim tanidigim bir ablanin kocasi kumar oynuyordu, kumari birakmak zorunda kaldi cunku kumarhanaeleri kapattilar. Sonra adam internet bagimlisi olmus, sabaha kadar bilgisayar basindaymis, sonra kari kizla chate baslamis sonunda da aldatti zaten. Bosandilar.
Kisilik bozuklugu aynen...cogu iflah olmuyor...o yuzden evliligi bitiren 4 buyuk gunah arasinda zaten

Konu sahibesi ben derim ki acikca konusun. Bazi kurallar olacak ya uyacaksin ya da yuvamiz yikilacak diyeceksiniz.

- Elinde kesinlikle kredi karti olmayacak, tum kartlarini size verecek.
- Internet bankaciligi sifreleri sizde olacak.
- Maasini alir almaz size transfer yapacak
- Tum para yonetimi sizde olacak.
- Psikiyatriye gidip tedavi olacak.
- Kesinlikle 1TL borc yapmak bile olmayacak, yoksa direkt bosanacaginizi bilecek.
- Borc miktari vb hicbir sey saklamayacak seffaf olacak.
- Araba veya baska tasinmaz mal varsa sizin ustunuze yapacak, bosanma durumunda da siz alip gideceksiniz. Yoksa cocugun rizkini da kumarda hic eder emin olun.

Cocuk olmasa ugrasmayin derdim ama 5 aylik cocuk var diyorsunuz. Bu sekilde konusun, borc miktarini da soylesin. Ona gore odeme plani dusunursunuz.

Alkol, kumar vs gibi bağımlılıkların tedavisi olmadan çok zor yani. Onu bırakır başka şeye alışır. Tedavi olmaya ikna olmadığı sürece niyetine inanmayın

Tedavi olurum diyor söz veriyor tüm banka işlemlerini bana devretti.hiçbirşey saklamayacağım diyor.10 gün oldu öğreneli benden harçlık alıyor.ama ben katlanamıyorum ona.me yapacağımı bilmiyorum

Eşimle hep maddi anlamda sıkıntılarımız vardı.bana hiçbirşey söylemezdi.ben sorduğumda hep bir bahane uydururdu.en son ev alalım dedim tamam dedi. Ev aramaya başladık.bir hafta sonra çok borcu olduğunu iddia oynadığını söyledi.bir çocuğum var.5 aylık ne yapacağımı bilmiyorum.borçları öderiz ödemesine ama ya devam ederse ya birdaha yaparsa. Kafam karmakarışık
Esiniz tedavi olsun. Bagimlisi anladigim kadariyla kendine engel olamayabilir.

İddia değil ama farklı bir semilde sizin yasadiginizi yaşamadim bende ev alicaktim sizin gibi ev flaan da baktık hatta benimki şuan krediler çok yüksek diye oyaladı kiraya falan çıktık sizinki gene insafli çıkmış da söylemiş benimki benden kredi çekmişti de (internet bankaciligi) öyle öğrenmiştim mesaj gelince. Affettim ve bir sene sonra tekrar farklı olaylar söyledi kaza yaptım falan filan dedi ama inanan var mı yok. Bu konuda karar sizin etkilemek istemem ama ben boşandım ve bir buçuk yaşında kızım var. Adam kendine guvenemedigi için çekip gitme yoluna seçti bizde

Maalesef bıraktım deyip bırakmıyorlar. Benim kardeşim bugüne kadar rahat 400-500 bin tl yedi çünkü babamdan kalan annemin ve kendisinin de oturduğu evi sattık.. Zaten hep bi bahanesi var kardeşim ama nefret ettim kendisinden. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Annemi kaç kere sıkıştırmış emekli maaşından kredi çektirmiş tabi biz sonradan duyuyoruz bunu annem söylemedi. 3 kardeş annemize destek oluyoruz o da çalışıyor çalıştığını böyle iddiaya ve kumara veriyor :.(

Defalarca karşımıza aldık konuştuk güzellikle izah ettik. Psikologlara götürdük parasını da kendimiz verdik o sıkmasın kendini diye ama anlamıyor. Her defasında bu sefer son diyor ama gözleri fırıl fırıl dönüyor. Yalan söylediğini de çok iyi anlayabiliyorum. Haaa önceden böyle miydi değildi ama bütün aile yorulduk artık uğraşmak bile istemiyoruz. Yalanı dolanı bitmiyor..

Babam 60 yasinda ancak birakabildi.Aslinda o kumari birakmadi, kumar onu birakti cunku sagligi gitti elinden.Buna karsin duzelip birakana da sahit oldum.Kumar kotu de bunu esten saklayip, yalana basvurmak daha da kotu inanin.Acik olun birbirinize bence..Git oyna deyin, kacak oynamasin..Cunku kacak oynamak aslinda tatli geliyo kocaniza..Bu da bir adrenalin ne de olsa..Dedigim gibi birakin oynasin, devami gelmicek bence

İddia değil ama farklı bir semilde sizin yasadiginizi yaşamadim bende ev alicaktim sizin gibi ev flaan da baktık hatta benimki şuan krediler çok yüksek diye oyaladı kiraya falan çıktık sizinki gene insafli çıkmış da söylemiş benimki benden kredi çekmişti de (internet bankaciligi) öyle öğrenmiştim mesaj gelince. Affettim ve bir sene sonra tekrar farklı olaylar söyledi kaza yaptım falan filan dedi ama inanan var mı yok. Bu konuda karar sizin etkilemek istemem ama ben boşandım ve bir buçuk yaşında kızım var. Adam kendine guvenemedigi için çekip gitme yoluna seçti bizde

Back
X