• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi ile ayrı sehirde yaşayanlardan yardim istiyor

Valla sevgili/nişan neyse de evli çiftlerin ayrı kalması çok ters.yani bilmiyorum ayrı kalınmamalı.

ben de yaşadım 15 günde bir gelirdi eve.
o zaman çok kıymetliydi o haftasonlarımız..
(sonunda kavuşup aynı evde kalmaya başlayınca artık yanımdan ayrılmak istemez sanıyordum
ama yine beni bırakıp memleketine gitti bugün)

neyse ayrıyken zor oluyor ama değerli oluyor.
1 sene ise dayanın...
Allah kavustursun, hem seni hem beni

Arkadaşlar lütfen eşlerin ayrı yaşamasını doğru bulmuyorum diye asla yargılamayın... İnsan yaşamadan bilemiyor...
Asla okulda kalmam diyordum, yaklaşık 2sene iş bulmak için cebelleştikten sonra akademisyen olmanın tam bana göre olduğunu farkettim ve eşimden kariyer yapmak için ayrıyım ..evet zor oluyor ama etrafımda(özellikle bizim meslekten olanlar genelde bu şekilde) oldukça fazla var...eşiminde işleri çok yoğun olduğu için görüştüğü üzde kaliteli zaman geçirmeye çalışıyoruz...hiçbirşey ömür boyu bu şekilde sürmez elbet bizde birşekilde birleşeceğiz...
2.büyük konuştuğum durum ise asla uzaktan ilişki yaşamam diye idi. 3sene sevgiliyke. Eşimle hepberaberdik...evlenince ayrı düştük...
Ama tayin olayıda varsa kesinlikle bu süre için sabredilmeli diye düşünüyorum çünkü gerçekten sevdiğin işi yapmak çok önemli bir faktör diye düşünüyorum...

Doğru söylüyorsun bu firsati kacirmamam lazimdi. Öyle yaptı inşallah; özlem, alışmaya dönüşmez.

Bizde suan ayriyiz. ustelik yeni evliyiz ama tayin bekliyoruz. 1 yildir ayri sehirlerdeyiz ama cok ozlesekte cok tartisiyoruz. Ama genede isini on plana almakla iyi etmissin. hayatin ne getirecegi belli olmaz

Allah yardimcin olsun. Erkekler arayıp sorma gidip gelme hususunda biraz daha usengec oluyorlar. Kadınlar da ayrilik olunca daha bit nazlaniyorlar. Beklentiler artiyor. Vakit azaliyor. Bence kavgalar genelde busebeblerden cikiyor.

Doğru söylüyorsun bu firsati kacirmamam lazimdi. Öyle yaptı inşallah; özlem, alışmaya dönüşmez.
Aranızdaki mesafe ne kadar olacak?
Bizim arabayla 2,5 3 saatlik yol var ve ha diyince çıkıp gelinebiliyor. Mesleğim yazları çok rahat mesela 2,5aydır eşimin yanındayım. Eşimde rahat olduğu zaman vardı 1ay izninde hepberaberdik...
Elbet bir çıkış yolu bulunur, üstelik bu sonsuza kadar sürmeyecek ve emin ol bir erkek bayanın yaptıklarını görfükçe onunla daha çok gurur duyuyor:KK66:
Valla sevgili/nişan neyse de evli çiftlerin ayrı kalması çok ters.yani bilmiyorum ayrı kalınmamalı.
Büyük konuşma derim:KK66:
Hayatın ne getireceğimi bilemezsin:KK66:
Ben büyük konuştum şuan yaşıyorum...
Emin ol alışmaya dönüşmüyor... Biz 2.5 senelik evliyiz imş bu zamanda geçicek biraraya gelicez iyi düşünelim:KK66:

bizimyaz için uzun tat illerimiz yok ama hafta sonları gidip gelebiliyoruz. Bizim de mesafe 3 saatlik. Allah'tan uzak değil. Uzak olsaydi daha zordu.

bulunduğunuz yeri seviyorsanız bir yıl kalın o gelsin...
ama onun olduğu yerde de yaşanır iyi bir yer diyorsanız gidip orda iş bulun...
ayrı kalmak da sıkıntı olmuyor hafta sonları buluşabilecekseniz
sonuçta geleceği de iyi planlamak gerekli..
nerde mutluysanız, çocuklarınızı nerede büyütmek istiyorsanız oraya yoğunlaşın derim..
yani mantık!!!

Back
X