- Konu Sahibi prensesanne
-
Arkadaşlar ben 5aylık evliyim ve eşimle sürekli aynı evin içinde olmamıza rağmen hiç birlikte bişeyler paylaşmıyoruz.Ben tv izlerken o pcde,ben tv izlerken o pcde bi türlü ortak bişeyler yapamıyoruz.Fikir verebilecek olanlar varmı?Yada benim durumumda olanlar?
5 aylık evliliğe göre ilginç bir durum..Arkadaşlar ben 5aylık evliyim ve eşimle sürekli aynı evin içinde olmamıza rağmen hiç birlikte bişeyler paylaşmıyoruz.Ben tv izlerken o pcde,ben tv izlerken o pcde bi türlü ortak bişeyler yapamıyoruz.Fikir verebilecek olanlar varmı?Yada benim durumumda olanlar?
eşin tv bakarken sende yanına oturup ona sarılarak tv izle.. buda bi vakit gecırmektir sonucta .. baksen boyle yaparsan gun gelir oda senın yanına gelir..
yok once o gelsın dıye kasarsan kendını ohhooo ıkınızde böleee daha cok yalnız zamanlar gecırırsınız..
aksam tv bakarken cay demle yanına pasta kek vb seyler yap gotur.. sonra yaptıgın kek veya borekten kendi elinle ona yedir..
veya meyveleri elinle ver ,elinle besle esınıinan çok hosuna gidicektir..
maç mı seyredıoo yada kurtlar vadisinimi seyredioo olsunnn git yanına sokul hemen ,sasırırsa sana deki senın yanında olayım yeterki gibi onun gururunu oksayacak seyler soleee...
eşimi oyle alıstırdım ben :) bizim tv ve pc baska odalarda.. genelde bırlıkteyız zaten ama arada tvde guzel bi film varsa ben gidiyorum diğer odaya eşimde en fazla 5dkka sonra yanıma gelir ''aşkımmm ama özledim seni beeennn niye yanımdan ayrılıyosun '' der,gelir yanıma birlıkte sarmas dolas oturur veya uzanıp olee bakarıs fılmımıze
Arkadaşlar ben 5aylık evliyim ve eşimle sürekli aynı evin içinde olmamıza rağmen hiç birlikte bişeyler paylaşmıyoruz.Ben tv izlerken o pcde,ben tv izlerken o pcde bi türlü ortak bişeyler yapamıyoruz.Fikir verebilecek olanlar varmı?Yada benim durumumda olanlar?
Biz de 3 aylık evliyiz ama inan yeni yeni alışıyoruz birbirimize zamanla birbirinize ait olduğunuzu hissediyorsunuz bide tabi karşılıklı şeyler var , mesela ben futboldan nefret ederim ama eşim seviyor diye mısırı patlatrın yanına otururum beraber izleriz hatta futboldan nlamadığım için sorular sorarım oda sorularımı ço komik bulur güler eğleniriz ayrıca ortak arkadaşlarımız var bazen onlara gideriz bazen onlar bize gelirler, ilçedeyiz zaten çok fazla alternatifimiz yok hafta içi çalışıp çok yorulduğumuz için çok aktif geçmez ama hafta sonlarını iyi değerlendirmeye çalışırız , bir de şunu farkettim eğer huzurun varsa hiçbirşey yapmasanız bile aynı evde olmak çok güzel oluyor,
ama bazı şeyler eşlere alıştırılıyor mesela ilk evlendiğimiz ay çok erken uykum gelirdi eşim de alışkanlık gece ikiye kadar otururdu ben onu bekleyemezdim oda benimle uyuyamazdı iki farklı gecede sabah uyandığımda eşimin kanepede tv karşısında uyuyor buldum ve çok sinirlendim haksız mıyım yani yeni evli çiftiz yani kıyametleri kopardım tabi, zamanla ben biraz geç uyumaya o da erken uyumaya alıştık öyle
kapıdan gırdıgı an yapısık ikiz gıbı oluruz.. asla ayrı odalarda durmayız.. şimdi bebegımız var 3 aylık.. üçümüz beraber gezerız evın içinde...
üstünu, degıştırıken, elını yıkarken hep yanında olurum.. konuşurum, hatta ellimle, ayagımda şakalar yaparım.. ( bır kaç kez yapmadıgımda, yapamadıgım için rahatsız olmuştu)
yemek hazırlamaya beraber gırerız.. ben söylerım şunu yap dıye yapar, yada bebekle ilgilenır..
aynı tabaktan yemegı tercıh ederız.. hatta tabakta kaşıklarımızla oynarız...
tv izlerken sureklı sarılırız bırbırımıze.. bazen bana yardım et der, onun yazacagı mesajları yazarım, gelen mesajları okurum...
evın içindekı her an oyun gıbı geçer...
ps oynamayı öğretmesini iste karşılıklı oynayın erkekler bundan hoşlanıyor tuttuğu takımın maçına gidin o zmana mutlulukta nirvanaya ulaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?