esi ile icki icen var mi

Valla arada bir de olsa biz de eşimle içeriz de hiç sarhoş olana kadar içmediğimiz için birşey diyemeyeceğim =)

Eşim değil ama sevgilimle birlikte içeriz sarhoşta olmuşluğumuz var ama en dürüst kısmı bence pekte doğru değil. Alkol kişiden kişiye farklı etki yaratır.

Ama duygu ve düşüncelerini daha net ifade ederler bence.

valla biz içeriz genelde kafayı bulan ben olduğumdan bişey diyemiyeceğim, ama kendimden yola çıkarsam , ben sakladığım bişey varsa sarhoşkende söylemem, o yüzden bu lafa inanmadım

Arada bir tatlı tatli içerik bizde:-D balığın yanında söyle 2 kadeh. Ama sarhos olcak kadar abartmayiz pek:-D hee esimi sarhos görmedim mi gordum ama bi fark yoktu normal halinden sadece yaylaniordu azicik:-D

Alkol ruh haline bağlı olarak kişilerde farklılık gösterir
Misal ben kafam doluysa çok içince sinirlenirim
Eşimde içince susar hiç konuşmaz
Tabi bu çok içince az içince bişey yok

Evli değilim henüz ama sevgilimle özel günlerde vs içtiğimiz oldu.
Ama mesela ben içtiğimde daha bir duygusal oluyorum. Duygularımı açıkça dile getirebiliyorum.
Erkek arkadaşım ise bilemiyorum onu hiç sarhoş görmedim 3 sene boyunca
Demem o ki diğer arkadaşlara katılıyorum: kişiden kişiye fark gösteriyor.

Bn o gun esimle ictim ve 2 senedir bna solemedigi ne varsa soledi bn esimin duygusal oldugunu bilmezdm belki sarhoslugun etkisi ama cok guzel sozler soledi hani tiksnmesem bir dha bir dha icerm sirf o sozleri duymak icin

Biz Trakyalıyız. Burası içkinin merkezi :) Ve söylenen bir söz vardır. "SARHOŞUN MEKTUBU OKUNMAZ" . Eşimle bebekten önce terasa kurardık çilingir sofrasını beraber içerdik. Fonda Tanju Okan.. Bazende Taksimde Nevizadede, bazende çiçek pasajında.. Adam içmeyi biliyorsa tadından yenmez :)

En durust erkek sarhos erkektr sozune inanan var mi
evet ne yazık ki var benim sevdiceğimde içip içip babasını aramış beni anlatmış etmiş baya herşeyi demiş babasına kızmış istemeye gidemedik falan diye ve şu an sırf bu yüzden aramız limoni

Benim uctugum olmustur:) sagolsun esim hic bozmaz kendini. Ya esinle icmiceksin de kimle iciceksin sormasi ayip. Yeri gelir giyinip suslenirim beraber sofrayi hazirlariz konusuruz aglariz guleriz oynarim vs... Bi erkek bunu evde bulamassa yanina oturani bulur arkadaslar kim ne derse desin...

Duygularını daha rahat ifade edebiliyorlar sanırım. Benim sevgilim daha tutuk duygularını çok dışa vuran konuşkan biri değil.
Onunla beraber içtiğimizde daha rahat kendini ifade edebiliyor. Neşeliysek ve içiyorsak daha çok gülüyor şakalaşıyor. Duygusal bir ortamda içiyorsak daha rahat duygularını ifade edebiliyor. Hatta onun için özel kimseye söylemediği hüzünlü bir anısını da bana gözleri dolarak yine bir içki sofrasında anlattı. Bir daha da hiç gözleri dolmadı mesela.
Ben de onla bu özel anları paylaşmayı seviyorum açıkçası. Dozunda içen insanlar için daha romantik daha içten bir ortam oluyor bence. Ama tabii içip şaşıran, ağlayan, kusan insanlar nerede duracağını bilmeyenlerle zor. Sarhoş avutuyorsun. Dozunda kararında içiliyorsa da çok keyifli bence

Ben içtimde inanmıyorum sarhoş insan bence yalanda söyler genelde içince insan içinden geleni söylemeyi daha çok ister ama yalanda söyler. Çünkü benimde sarhoşken yalan söylemek zorunda kaldığım zamanlar oldu

Sarhoşken sinir sistemi yavaşlıyormuş, yalan söylemek zorlaşıyor yani ama herkesin sarhoşluk eşiği farklıdır tabi.

Ben hayatımda bir biradan fazla içmezken nişanlımla tanıştıktan sonra bi şişe votkayı götürüp ikinciyi almaya çıktığımız olmuştur nişanlım kamyonla içse bana mısın demez ama alkolün insan bünyesine etkisi çok ilginç gerçekten nişanlım üzgünken içerse hemen sarhoş oluyo kusuyo değişik konuşuyo kelimeler bi peltek çıkıyo ağzından ama mutluyken içsin bi kasa bile içse dimdik ayakta aklı başında oluyo anlayabilmiş değilim :S tabi en sonunda bunun sonu gelmez diyerek bıraktık alkolü bunuda belirtmek isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…