aman çok kurcalıyosunuz sizde kızlar onu ikna edicek tek şey hamileyim ben demesi vaaka onu gösteriyo
aralarında maddi manevi bi sorun yoksa ve uzun süredir evlilerse hamile kalmak kocasınada süpriz olur
sonuçta evliler bi hata bi yanlış yok ortada usulsüz bişey istemiyorya yıllar sonra gülerler bile bu hallerine
istemiyodun ama benden daha düşkünsün falan diye.....
Peki kızlar ne yapayım onun keyfinin gelmesini bekleyip menopoza mı gireyim 30 yaşına geldim neredeyse...
Eğer ben başta cocuk istemediğimi söylemeyip,sonradan da maddi,manevi,sağlık vs sorunum yokken keyfi birsekilde onun baba olmasına engel olsaydım..
Sanırım o da bana aynı seyi yapardı ya da ne bilim yapsa haketmiş olurdum sanırım..
Ya da şu var...
O zaman ayrılmayı kabul ederdim heralde o durumda..
Ama hiçbirisine yanaşmıyor..
Eğer kandırılmayı hakediyor derseniz bence yine doğru değil..
Ama adam baba olmak istemiyorsa zorlamanın anlamı yok.
Madem uyuşamıyorsunuz o zaman siz açın davanızı
bana kalırsa bu şekilde hamile kalmak en başta sizi zora sokar arkadaşlara bu konuda katılıyorum. ama açıklık getirmemişsiniz eşiniz hiç mi istemiyor bir senemi istemiyor 10 senemi istemiyor nedir?
eğer böyle bir şey baştan vardıysa size bunu neden söylemedi evlenirken. siz onu zorla baba yapamayacağınız gibi o da sizin anne olma hakkınızı bu kadar kolay elinizden alamaz. ya tamam diceksiniz ya devam bana kalırsa. hatta bence bir evlilik terapistine gitseniz çok iyi olur eğer mümkünse
sağlıklı bir hamilelik için kadının yaşı çok önemli,yaş ilerleyince yumurta sayısı azalıyor...
eşiniz bunları biliyor mu..kaç senelik evlisin bilmiyorum ama fazla geç kalmayın,bizde ilk yıllar istemedik çocuk ama şimdi doktor doktor gezip tedavi görüyoruz yine olmuyo...
eşini karşına al ve konuş niyetini öğrenmeye çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?