• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi istemediği halde hamile kalan var mı?

aman çok kurcalıyosunuz sizde kızlar onu ikna edicek tek şey hamileyim ben demesi vaaka onu gösteriyo
aralarında maddi manevi bi sorun yoksa ve uzun süredir evlilerse hamile kalmak kocasınada süpriz olur
sonuçta evliler bi hata bi yanlış yok ortada usulsüz bişey istemiyorya yıllar sonra gülerler bile bu hallerine
istemiyodun ama benden daha düşkünsün falan diye.....

Canım ya bende bu durum başıma gelmeseydim inan ki diğer arkadaşlar gibi yorum yapardım çünkü derler ya aç tokun halinden anlamaz..
Eşim bebek isteseydi nerden bilebilirdim ki bu derdi..
Ben gizli hamile kalma riskini de göze aldım fakat beceremiyorum ki :sm_confused:

Eşten gizli hamile kalmak bence sürpriz değil düpedüz adamı kandırmaktır..:kızgın:
Ben olsam öyle bir şey asla yapmam..
Siz çocuk istemezken adam isteyip de size ben korunuyorum deyip korunmasaydı hamile kalsaydınız,tüm planlarınız alt üst olsaydı ne hissederdiniz?:olmaz:
En güzeli oturun eşinizle konuşun,hiç mi istemiyor,ileride mi düşünüyor,kafasından geçen plan ne öğrenin ona göre evliliğiniz hakkında düşünün..:delphin:
Bence çocuksuz da evlilik olur.
Ama siz illa ki anne olacağım diyorsanız oturup bu konuyu konuşmalı,belli bir karara bağlamalısınızkaydirigubbakcemile

bu çok saçma bişey eşim istemezse ben nasıl bunu göz önüne alabilirmki?

ayrıca yarın hamile kaldığınızda her durumda eşiniz bana sormadan kararlar aldın şimdi sonucuna katlan derse ne diyeceksiniz?

yanlış bi hareket bu yapmayın bekleyin...

Peki kızlar ne yapayım onun keyfinin gelmesini bekleyip menopoza mı gireyim 30 yaşına geldim neredeyse...
Eğer ben başta cocuk istemediğimi söylemeyip,sonradan da maddi,manevi,sağlık vs sorunum yokken keyfi birsekilde onun baba olmasına engel olsaydım..
Sanırım o da bana aynı seyi yapardı ya da ne bilim yapsa haketmiş olurdum sanırım..
Ya da şu var...
O zaman ayrılmayı kabul ederdim heralde o durumda..
Ama hiçbirisine yanaşmıyor..

Peki kızlar ne yapayım onun keyfinin gelmesini bekleyip menopoza mı gireyim 30 yaşına geldim neredeyse...
Eğer ben başta cocuk istemediğimi söylemeyip,sonradan da maddi,manevi,sağlık vs sorunum yokken keyfi birsekilde onun baba olmasına engel olsaydım..
Sanırım o da bana aynı seyi yapardı ya da ne bilim yapsa haketmiş olurdum sanırım..
Ya da şu var...
O zaman ayrılmayı kabul ederdim heralde o durumda..
Ama hiçbirisine yanaşmıyor..

Eğer kandırılmayı hakediyor derseniz bence yine doğru değil..
Ama adam baba olmak istemiyorsa zorlamanın anlamı yok.
Madem uyuşamıyorsunuz o zaman siz açın davanızı:delphin:

Eğer kandırılmayı hakediyor derseniz bence yine doğru değil..
Ama adam baba olmak istemiyorsa zorlamanın anlamı yok.
Madem uyuşamıyorsunuz o zaman siz açın davanızı:delphin:

Bilmiyorum ki belkide sonuc bu olacak..

kandirmak dogru degil...
iki tarafin istemesi cok onemli..
sonra pisman olacaginiz sonuclar cikabilir
esinizin istemedigi bi cocugu dunyaya getirmeyin bence..
kararli oldugunuzu belli edin.
madem bosanma noktasina geldiniz, esinize bunu ifade edin eger sirf cocuk olmasin diye ayrilmayi kabul ederse niyetini belli etmis olur.

İkinci çocuk için kandıramıyorum ben de bir türlü .
Doğum kontrol hapı bile kullandırmıyo sen çocuk isteyince bırakır hamile kalırsın diyo sürekli

bana kalırsa bu şekilde hamile kalmak en başta sizi zora sokar arkadaşlara bu konuda katılıyorum. ama açıklık getirmemişsiniz eşiniz hiç mi istemiyor bir senemi istemiyor 10 senemi istemiyor nedir?
eğer böyle bir şey baştan vardıysa size bunu neden söylemedi evlenirken. siz onu zorla baba yapamayacağınız gibi o da sizin anne olma hakkınızı bu kadar kolay elinizden alamaz. ya tamam diceksiniz ya devam bana kalırsa. hatta bence bir evlilik terapistine gitseniz çok iyi olur eğer mümkünse

bırak istemezse istemesin sonra kendi çeker cezasını benim eşimde istemedi şimdi biz arıyoruz olmuyor:oklava:çok pişman ama ne fayda

sağlıklı bir hamilelik için kadının yaşı çok önemli,yaş ilerleyince yumurta sayısı azalıyor...
eşiniz bunları biliyor mu..kaç senelik evlisin bilmiyorum ama fazla geç kalmayın,bizde ilk yıllar istemedik çocuk ama şimdi doktor doktor gezip tedavi görüyoruz yine olmuyo...
eşini karşına al ve konuş niyetini öğrenmeye çalış...

benim eşimde asla çocuk istemiyordu. çocuksuz evlilikte olabilir diyordu. olsa bile belki 5 sene sonra filan. bende haklısın aşkım bende istemiyorum diyordum.

ama sonra ben istediğimi anladım. ve korunmayı bıraktım. hapı yani.. hatta onun p...ni deldim. Sonuçmu? 1,5 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. ve bu yaşıma kadar çevremde görmediğim türden mükemmel bir baba var.

eşim hala allah tarafından bir mucize diyor. yalanda değil. o istemese ben saçımı başımı da yolsam olmazdı zaten...

bende esimle defalarca konusmam ragmen hayir diyodu,remsen yalvariyodum am yok yok istemiyorum su an diyodu.ve bende melisa gibi hapi biraktim ona söylemedim tabi o istigimi saniyodu:jeyyar::jeyyar:su an dünya tatlisi 5aylik bi oglum var:emir_bebek::emir_bebek:esim nerdeyse hergün tesekkür ediyor banaŞeniziyikide birakmissin diyor.ve inanairmisn eskisi gibi kavga bile etmiyoruz.:nazar::nazar:bebgim bize mutlluk getirdi ve buda benim syemdeeeeeeee:sm_cool::sm_cool:

bana kalırsa bu şekilde hamile kalmak en başta sizi zora sokar arkadaşlara bu konuda katılıyorum. ama açıklık getirmemişsiniz eşiniz hiç mi istemiyor bir senemi istemiyor 10 senemi istemiyor nedir?
eğer böyle bir şey baştan vardıysa size bunu neden söylemedi evlenirken. siz onu zorla baba yapamayacağınız gibi o da sizin anne olma hakkınızı bu kadar kolay elinizden alamaz. ya tamam diceksiniz ya devam bana kalırsa. hatta bence bir evlilik terapistine gitseniz çok iyi olur eğer mümkünse

aynen katılıyorum

ya KIZLARRRRRRRRRRR abartmayın ne istiyo bu insan kötü bişeymi yani..
kocana haksızlık edersin diyenlere sesleniyorum kocası haksızlık etmiyomu peki bu şekilde
sizin haklı olabilieceğiniz durumlar şunlar olbilirdi yaşları küçük olabilirdi yeni evli olabilirlerdi maddi manevi olarak hazır olmayabilirdi evlilikleri iyi gitmiyo olablilirdi Yada metres hayatı gibi ters bi durum olabilirdi adamda kalkıp ne çocuğu diyebilirdi o zaman tabiki hakılısınız ama anladığım kadarıyla iyi giden bi evlik ve meyvesini almak için uzun zamandır bekleyen bi kadın
ASIL BENCıLıĞı EŞı YAPIYO Bı KADININ ANNE OLMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ Bı ERKEĞıN ENGELLEMESı NORMALMı MADEM ıSTEMıYODU BAŞTAN KONUŞUP DÜRÜST DAVRANDIMI ACABA
Bi tarafta arzulayan isteyen bi tarafta istemiyen biri eşitler erkek istemiyo tamam yapmayalım olurmu yaa
siz resmen eşit değiller erkek istemiyosa yapma diyosunuz
Kadının için bi dünya risk var tabi erkek rahat 90 yaşında bile baba olabiliyolar

Son düzenleyen: Moderatör:
sağlıklı bir hamilelik için kadının yaşı çok önemli,yaş ilerleyince yumurta sayısı azalıyor...
eşiniz bunları biliyor mu..kaç senelik evlisin bilmiyorum ama fazla geç kalmayın,bizde ilk yıllar istemedik çocuk ama şimdi doktor doktor gezip tedavi görüyoruz yine olmuyo...
eşini karşına al ve konuş niyetini öğrenmeye çalış...

Allah yardimciniz olsun arkadasim sizinde
cocugu olmayanlarada cocuk versinnnnnnnnn :sm_confused:

kızlar haksızlık ediyorsunuz bencede anne olma hakkı elinden alınamaz denerler olmaz o Allahın takdiridir...ben de çok sorun yaşıyorum eşimin çocukları var 2.evliliği ve çocuk istemiyor...bana a baştan söylemedi ben ne yapmalıyım ben de boşanmaya kadar geldim ancak sevdiğim için biraz beklemeye karar verdim yaşım genç ancak bu bir bahane değil benim eşimn benden 10 yaşbüyük...kesinlikle Rabbim herkese tattırsın annelik duygusunu..o cennet kokusunu...çekmeyen bilmez bunun ne dmek olduğunu...eşim bi çocuk sevdiğinde ben ağlamamak için kendimi zor tutuyorum içim yanıyor psikolojik olarak çökmüş durumdayım bir de bu açıdan bakın...yaşayan bilir...tabiki evlilik kolay önemli olan ayakta tutabilmek...onun için iyice düşünüp karar vermeni tavsiye ederim ama önce kendini düşün sen sağlıklı olmazsan kimseye faydan olmaz önce sen, senin sağlığın...

benim esimde cocuk istemiyordu,konusu acilsa aninda uzaklasiyordu tuvalete gitmem gerek diyodu kaciyordu.bigun hamile bi arkadasim bana geldi,gelirkende oglunun kuculmus ve benim cok begendigim bi tshirtunu getirmis(esiminde en sevdigi muzik grubunun ozel tshirtuydu)o kadar tatliydi ki ben onu koltugun uzerine koydum esim geldi isten bunu gorunce soka girdi gulmeye basladi gozleri doldu bu nerden cikti ne demek yani falan dedi :D :D adam olmayan ve istemedigi bir seyi var zannederek mutluluktan aglamaya basladi :D planlamasam bu kadar olmazdi.bende sacmalama be szilvia getirdi onu hediye olarak cok begenmistim fln dedim :D bi kac ay sonra dusunuyoruz,evimizi tasidiktan sonra denemelere baslayacagiz veesimin istegiyle en az 2 cocuk sahibi olmaya calisacagiz (= boyle bi yontem dene bakalim tepkisi ne olcak

Benim kuzenim hiç istemiyordu, eşi çok istiyordu kızcağız 2,5 yıl sabretti, sonunda kendi kendine kuzenim artık çocuğumuz olsun demiş, birazda zaman meselesi galiba. Kendini hazır hissetti, o kadar karşıydı ki, kuzenimin den ilk teklif geldiğine şok oldum :)

Ben de ev alıcam ev alıcam diye düşüne düşüne çocuk fikrinden soğuyorum :)
Bu da iyi bi yöntem, tavsiye ederim :)

Back
X