• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi istemediği halde hamile kalan var mı?

enise35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
180
1
0
İzmir
Mrb kızlar,
Ben cok uzun zamandır bebek istiyorum ama eşim hala istemiyor..
Ne kadar çaba sarfettiysemde olmadı bazen diyorum sabredip bekliyim ama bazende cok istiyorum ve ne yapacağım diye kahroluyorum..
Benim durumumda olanlar varmıydı acaba?
OOff ben nasıl hamile kalıcam,eşimi ikna edemiyorum,beklemek de istemiyorum artık bıktım..

öncelikle eşinizin neden istemediğine bağlı..

öyleki eşiniz istemeden bir çocuk sahibi olmak, evliliğinizi çok yıpratır..

öncelikle eş ikna edilmeli, sebep öğrenilmeli..

çocuk iki kişinin ortak kararı olmalı..

Evet canım biliyorum ama ikna olmuyor nerdeyse bu yüzden evliliğimi bitirmeyi bile düsünmeye başladım ki..Bu noktaya geldiğimi henüz anlayamadı kendileri..
Hala evliliğinin tadını cıkarttığını düsünüyor...

ne kadarlık evlisiniz?
yani ben çocuk için eşlerin ikisinin de istemesi gerektiğini düşünüyorum.
istemeyen siz olsanız ve eşinizi korunuyorum diye kandırıp korunmasa; siz hamile kalsanız...

canım neden istemiyor.madem bitirme noktasındasın bunu konuş eşinle eminim ikna olacaktır

cocuk tek kısının degıl 2 kısının beraber karar verıp ıstemesı ıle olur onun sorumlulugunu ustlenmesı gereken anne - baba ıkılısı
eger sız yınde cocuk yaparsanız
bır zmaan sonra buraya sıkayetlerınızı yazarsınız
sorumsuz
bebkle ılgılenmıyor
bana yardımcı degıl
cocukolunca cok degıstı gıbı
vede bu ılıskınızı yıpratır onu ıkna etmeye calısın

Eşiniz istemeden hamile kalamzsanız daha doğru olur bence..
Hem ikna etmeye çalışın şimdi hamile kalırsınız doğana kadar ben istemedim ne yaparsan yap derse ne olur hiç düşündünüzmü...
Neden kendinizi riske atıyorsunuzki nasıl olsa isteyecektir yeterki siz sabırlı olun...

her evlilikte illa çocuk isteyen yoktur canım belki çocukları sevmiyor rahat bırak adamı birgün baba olmak isteyince peşinden koşturur bırakmaz
üstelik empati kur sen istemeseydin o zorlasaydı hoş olurmuydu????

canım bu işler zorlamayla olmaz:olmaz: herkes çocuk sahibi olacak diye kaide yok.o duygu o istek herkeste olsaydı bi anlamı bi kutsallığı olmazdı sen sık boğaz etme erkekler böyle şeylere gelemez zaten onu rahat bırakmak lazım.şimdi riske girme diyelim istem dışı oldu mutlu olacağını mı sanıyorsun.o haliyle o çocuğa bişey veremez zaten.o çocuğada sanada yazık.

Eşin istemiyorsa sakın ondan gizli hamile kalmayı deneme canım..Babalık da aynı annelik gibi büyük sorumluluk ister..Eşin kendini baba olmaya hazır hissetmiyorsa saygı duymak zorundasın..yoksa ilerde çıkıcak sorunlardan dolayı çocuğun da eşin de sadece seni suçlarlar..ben sana baba olmak istemediğimi söylemiştim,şimdi ayıkla pirincin taşını derse yapıcak hiçbişey bulamazsın..zamana bırakk..

Canım bende aynı şekilde eşim daha erken demesine rağmen onu hap kullanmaya başladım diyerek kandırdım ve hamile kaldım ama hüsranla sonuçlandı dış gebelik geçirdim ama şimdi hep kızarım ona senin yüzünden istemedinde dış gebelik geçirdim diye şimdide bebek için uğraşıyoruz.

bu çocuk işlerinde her iki tarafın rızası şart:1closedeyes: kimse hiçbirşeye zorlanmamalı:olmaz:çünkü anne baba olmak kolay değil iyi düşünüp karar verilmeli.

canım eşimni ikna etmeden sakın yapma
belkı kendını hazır hiisetmiyo
bazı erkekler korkuyolar baba olmaktan

benim eşim bi bebegımız olmasını cok istedigi halde ki tedavi ıle hamıle kaldım

bana bazı tavsıyelerde buluyo

bana zaman ayır bebek olunca hiç degılse aksamları kahve saatlerımız olsun basbasa sohmet edelım vs vs

belkı senın eşininde boyle korkuları vardır

dedıgım gıbı eşim cok bebek ıstedıgı halde boyle cumleler kuruyo

guzelce konus neden ıstemedıgını anlamaya calıs
eger endıselerı varsa rahatlatıcı cumleler kur kaydirigubbakcemile5

Evet hepiniz haklısınız bende bu başlığı görsem aynı yorumu yapardım..
Ama zaman zaman taşıyorum işte..
Ayrıca eşimden gizli hamile kalma gibi bir imkanım da yok..
Yani en azından öyle bir riski göze alsam da başarma şansım yok..
Çünkü eşim cok itinalı korunuyor..

bence kandır korunuyorum diye bak oda hamile kaldığını öğrenip bebek telaşına düşünce helede doğunca neden daha önce yapmamışız diye kahrolcaktır çok hesap yapıyo bu erkekler yaaaa halbuki korkulacak bişey değil bebek lütfen duyun sesimizi beyler :ecrin_bebek:

aman çok kurcalıyosunuz sizde kızlar onu ikna edicek tek şey hamileyim ben demesi vaaka onu gösteriyo
aralarında maddi manevi bi sorun yoksa ve uzun süredir evlilerse hamile kalmak kocasınada süpriz olur
sonuçta evliler bi hata bi yanlış yok ortada usulsüz bişey istemiyorya yıllar sonra gülerler bile bu hallerine
istemiyodun ama benden daha düşkünsün falan diye.....

Back
X