Erkek İnfertilitesi Eşi Kaan AYDOS da tedavi olup normal yolla hamile kalan

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm kaan hoca eğer sperm cıkısı varsa bu iğneyi vermiyor pek die biliyorum bize vermemişti aslında verse iyi olurdu sayımız belki artardı
Canım biraz araştırdım da haraketi olmayanlarda klomen işe yaramıyorsa bunu vermiş. Bizde klomen hızı arttırır mı bilmiyorum ama gün aşırı bu iğneden vermiş bazılarını ve 157 lira gibi birşeymiş. 1 kutusu tem kullanımlık mı bilmiyorum Eğer öyleyse 1 ayda 15 kutu ve kaç ay sürer bilmiyorum. Merak ettim o yüzden..
Bakalım bize hangi ilaçları verecek.

Canım biraz araştırdım da haraketi olmayanlarda klomen işe yaramıyorsa bunu vermiş. Bizde klomen hızı arttırır mı bilmiyorum ama gün aşırı bu iğneden vermiş bazılarını ve 157 lira gibi birşeymiş. 1 kutusu tem kullanımlık mı bilmiyorum Eğer öyleyse 1 ayda 15 kutu ve kaç ay sürer bilmiyorum. Merak ettim o yüzden..
Bakalım bize hangi ilaçları verecek.
Hmmm anladım cnm cok pahalıymıs keşke rapor falan cıksa

Hmmm anladım cnm cok pahalıymıs keşke rapor falan cıksa
Raporun nasıl çıkacağını da bilmiyorum ki?
Bir gidelim Kaan hocaya bakalım bize ne verecek. Eğer hızı yükseltiyorsa versin alırız. Ama ben birazda ekonomi yapmak istiyorum tüp bebek için kenarda dursun. Rahatlamak için tatil de düşünüyorduk ama ilaç ne kadar pahalıymış. 1/2 tane olsa neysede belki 20/30 tane olur.

Bir gidelim Kaan hocaya bakalım bize ne verecek. Eğer hızı yükseltiyorsa versin alırız. Ama ben birazda ekonomi yapmak istiyorum tüp bebek için kenarda dursun. Rahatlamak için tatil de düşünüyorduk ama ilaç ne kadar pahalıymış. 1/2 tane olsa neysede belki 20/30 tane olur.
Kutudan 2,3 tane cıkıo dio anımsıyorum ben yani haftalık canm nedense aklımda öyle kalmış

Rapor cikmio ne yazkki bizde cikaramamsdk

Canm kaan hoca eğer sperm cıkısı varsa bu iğneyi vermiyor pek die biliyorum bize vermemişti aslında verse iyi olurdu sayımız belki artardı
Saklicennet Saklicennet Canım Tnsel hoca benim eşime verdi sperm çıkısı vardı ama ileri hareketlilik düşüktü bir ay sonra test verdik sonuçlar çok güzel çıktı gene düşük ama ikiye katlanmış bence gönül rahatlığıyla kullanın ben yanın progeny ve evikap 200 lük kullandıroyum Rabbim hpimize yardım etsin

Saklicennet Saklicennet Canım Tnsel hoca benim eşime verdi sperm çıkısı vardı ama ileri hareketlilik düşüktü bir ay sonra test verdik sonuçlar çok güzel çıktı gene düşük ama ikiye katlanmış bence gönül rahatlığıyla kullanın ben yanın progeny ve evikap 200 lük kullandıroyum Rabbim hpimize yardım etsin
Siz tansel hocada mı tedavi oluyorsunuz ismimi cok duydum soyadı ne nerde çalısıyor kendisi bizim sayımız az kaan hoca da tedavi olduk ama malesef sayıda bi degişiklik olmadı başka bi dr daha arıyorum da

Siz tansel hocada mı tedavi oluyorsunuz ismimi cok duydum soyadı ne nerde çalısıyor kendisi bizim sayımız az kaan hoca da tedavi olduk ama malesef sayıda bi degişiklik olmadı başka bi dr daha arıyorum da
Tansel kaplancan canım İstanbul bahçeci tüp bebekteydi. Şimdi ordan ayrıldı kendi muayenesi var.

Tansel kaplancan canım İstanbul bahçeci tüp bebekteydi. Şimdi ordan ayrıldı kendi muayenesi var.
Direk tüp bebeğemi gönlendiriyor peki?ben doğal olsun die cok ugrasıyorum bu yolda tüp bebekten daha çok harcama yapıyoruz hatta kesinlikle ben sonuna kadar ugraşmak istiyorum o yüzden soruyorum cok tşm ederim cvp verdiğin için

Direk tüp bebeğemi gönlendiriyor peki?ben doğal olsun die cok ugrasıyorum bu yolda tüp bebekten daha çok harcama yapıyoruz hatta kesinlikle ben sonuna kadar ugraşmak istiyorum o yüzden soruyorum cok tşm ederim cvp verdiğin için
Canım bahçeci kliniğindeyken gitmişyik biz. 2017 de eşim tansel beyde tese ameliyatı oldu onunla birlikte benide tüp bebeğe hazırlamışlardı. tese de hiç sperm çıkmayınca benim aldığım ilaçlar iğneler hepsi boşa olmuş oldu. o dönem tedavi aşaması öyleydi. Aynı anda eşler de hazırlanıyordu. Ameliyat sonucuna göre olumlu olursa hemen eşten yumurta toplama oluyordu. Bizde sonun negatif gelince tedavi sonlandırıldı. :( şimdi ordan ayrıldığı için belki tedavi süreci farklıdır. yada sizde sperm olduğu için farklı birşey olabilir canım. İnstegram adresi var adres tel no falan hersey yazıyor. Yaptığı ameliyatlar falan ordan bir ön izleme yapabilirsin canım. Ben umudumu kaybetmiyorsam sıfır spermle sen hiç kaybetme emi... Allah yardımcımız olsun

Canım bahçeci kliniğindeyken gitmişyik biz. 2017 de eşim tansel beyde tese ameliyatı oldu onunla birlikte benide tüp bebeğe hazırlamışlardı. tese de hiç sperm çıkmayınca benim aldığım ilaçlar iğneler hepsi boşa olmuş oldu. o dönem tedavi aşaması öyleydi. Aynı anda eşler de hazırlanıyordu. Ameliyat sonucuna göre olumlu olursa hemen eşten yumurta toplama oluyordu. Bizde sonun negatif gelince tedavi sonlandırıldı. :KK43: şimdi ordan ayrıldığı için belki tedavi süreci farklıdır. yada sizde sperm olduğu için farklı birşey olabilir canım. İnstegram adresi var adres tel no falan hersey yazıyor. Yaptığı ameliyatlar falan ordan bir ön izleme yapabilirsin canım. Ben umudumu kaybetmiyorsam sıfır spermle sen hiç kaybetme emi... Allah yardımcımız olsun
Cok tşk ederim Amin canm benim inşallah hepimiz emeklerimizin karşılıgını alırız

Teşekkür ederim cevap verdiğin için.
İleri hız kaçtan kaça çıktı bizde toplam haraket yüzde 1/7 arası değişiyor sürekli.
Bir de 1 aylık maliyeti ne kadar oluyor?

biz tansel kaplancan da tedavi görüyoruz ameliyatımızı o yaptı bi sürü ilaç kullandı eşim bi deyişiklik olmadı menegon iğne ve progeny verdi sonra bende evicap kullandırdım eşime yanında iyi geldi eğer gidebiliyorsanız bu doktora gidin bahçecideydi sonra aynı binada erbil yagmurla beraber ofis açtılar buradalar şimdi

Teşekkür ederim cevap verdiğin için.
İleri hız kaçtan kaça çıktı bizde toplam haraket yüzde 1/7 arası değişiyor sürekli.
Bir de 1 aylık maliyeti ne kadar oluyor?
Rica ederim canım ne demek bizim %1 di ameliyat oldu %10 cıktı klomen kullandı deyerler alt üst oldu sonra bize neofortil verdi bişey deyişmedi artık hocanın yanında hüngür hüngür ağladım sonra eşime menegon verdi yanında progeny bende evicap kullandırdım sonra dileri hız %20 ye cıktı bakalım bu ay tekrar kullan dedi Rabbim yüzümüze gülsün inşalah sonuçlar dahada iler, cıkar

Tansel hoca tüp bebege yönlendirmiyor hemen doğal olsun istiyor tedaviyi uygun görüyor bizi hemen yönledirmedi tüp bebege doğal yoldan olması tercihi var ama çiftten çifte deyişiyor bize bir kaç ay daha deneyelim dedi 14 aydır uğrasıyordur birkaç ay daha sabredicem Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşalah

Back
X