Bak yukarıdaki mesajını görünce bir sey yazacaktım onun üstüne sen bunu sormuşsun. Ben hem eşimden fazla kazanacağım, hem o ailesine para verecek hem de ben bu durumla ilgili onunla konusurken ters teper diye çekineceğim. Yani durumun komikliğinin farkında mısın? Ortada çekinecek biri varsa o sen değilsin ki? Kusur da degil ama sonuçta mahcupluk bir durum var bunu yaşaması gereken kişi zaten sevgilin. Baskınlık derken bahsettiğim sey de ilişkiyi evirip çeviren, evin erkeği gibi olan demek degildi zaten ben görüp görebileceğin en piremses insanım o baska bir şey. Ama daha baskınım yani bana benim işim sayesinde geldiğimiz seviyeden ailesine, kardeşine para verme teklifiyle gelindiğinde icim içimi yiyip elim ayağım dolaşmaz. Kusura bakma dedim, ben bir cocuk bakmak istesem kendim doğurup ona bakardım, kardeşinin annesi var babası var, sen nasıl okuduysan ben nasıl okuduysam o da öyle okuyacak. Bambaşka bir ulkeye gelmişim, 8 5 çalışıyorum, 5ten 9a dil okuluna gidiyorum ki hayat standardım yükselsin diye. Kimseye haraç gibi her ay para yollayamam, bunun hesabını da yıllardır çabalayan ve yorulan kendime veremem dedim. Tabii birden aklıma gelmedi biraz ustune düşünüp öyle konuştum

hocayla hazir cevap biri değilimdir. Ama yani korkmadım, çekinmedim. Ne münasebet o teklif ederken çekinsin alala.