eşi (nişanlısı yada sevgilisi) ni çirkin bulan bayan var mı?

hatxixr-naz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
53
0
86
Ankara
elbette her insanın kendine göre güzelliği vardır. ama ben şunu merak ediyorum. başka özelliklerini çok beğendiği için çok beğenmedim ama sevdim diyenler varmı acaba?:sm_confused:

kargaya yavrusu şahin gözükür derler ya. benimki de o misal herhalde yüzü gözü güzelmi onu şu an farkedemiyorum pek ama kalbi o kadar güzel ki onun ışığından yüzünü göremiyorum Şeniz :asigim:

ben eşimi çok begenmemiştim ilk baslarda ama onu tanıdıkça fikrim degişti tabi öyle güzel bir kalbi varki insanların içgüzelliğinin çok daha önemli oldugunu öğretti bana aşkım benim göbişli kocacıgım çok seviyorum ben bu adamı ya

peki ilk gördüğünüzde güzel geldimi? yoksa beğendim ama çok değilmi diyosunuz. şöylede olabilir hiç beğenmedim ama tanıdıkça çok sevdimmi diyosunuz???

Ben ilk gördüğümde beğenmemiştim ama tanıdıkça ruhunda kayboldum. Aşkımı çok seviyorum şimdi bana dünyanın en yakışıklısı gibi geliyor valla...

ya benimde öyle birisi var. her yönden uyuşuyoruz. ama ben onu hiç beğenmiyorum.sizlerinde öyle olmuş galiba ama ısınmışsınız. ne güzel...

kimsenin kimseye cirkin bulma ya da oyle soyleme gibi bir hakki yok bence.Rabbim nasil yaratmak istediyse sonucta onu yaratmis.mesela benim esim ilk zamanlar beni kendine pek yakistirmazdi neyini sevdin benim gibi adamin diye bende kizardim derdim ki oyle deme cok gunah ustelik sen birde gel kendini benim gozumle gor derdim.ama bakin simdi kizlar:
soldaki cift biziz:

gulmeyin lutfen ne alaka bu fotoyu koydun diye ama iste icimden geldi:asigim:

tabiki canım. bu arada gerçekten güzel bir kadunmışsın. Allah mutluluğunuzu bozmasın. benim tek korkum acaba bende zamanla beğenirmiyim senin gibi. yoksa hep böylemi devam eder...

Bana ''onu niye seviyorsun?'' diye soranlara hep aynı cevabı veriyorum; ''Onu şu veya bu özelliği için değil, seviyorum işte sadece seviyorum bunun için size gösterebileceğim bir neden yok.'' diyorum. :asigim:

efdal cim anlayamadım senin dediğini canım yaaa.... sanırım sevdiğin kişinin çok güzel özellikleri olmamasına rağmenmi seviyosun?

kimsenin kimseye cirkin bulma ya da oyle soyleme gibi bir hakki yok bence.Rabbim nasil yaratmak istediyse sonucta onu yaratmis.mesela benim esim ilk zamanlar beni kendine pek yakistirmazdi neyini sevdin benim gibi adamin diye bende kizardim derdim ki oyle deme cok gunah ustelik sen birde gel kendini benim gozumle gor derdim.ama bakin simdi kizlar:
soldaki cift biziz:

hangi çift olduğunuzu anlamadım ama 2 çift de hoş birbirine yakışmış canım..

mecnuna sormuşlar leylanın nesini beğeniyosun diye o da demişki siz bi de onu benim gözümle görün..yani insana sevdiği dünyalar güzeli gibi görünür..dış görünüşünün de iç görünüşünün de kusurlarını göremezsin...

valla tabiki kimi seversen güzel odur.ama benim kocamda yakışıklı allah var.resmimi ekledim bakın kaldırıcam sonra

soldaki cift biziz:

canım sizin toplu nikah mı oldu yanınızda bir çift daha var yoksa akraba mı ayyy çok meraklıyım degil mi

soldaki cift biziz:

anlayamadım hani hangi sol bu taraftan mı o taraftan mı)))))
ama iki çiftte çok tatlı ikiside çok yakışmış bence hatta süperler...

bu durum benım basıma geldı soyle benım guzlelıgımle esımın yakısıklılıgı karşılasyırıldı hanı denır ya daha ıyısını bulrusun konusu oldu hep ama ben onu sevdım ve bana cok yakısıklı gelıyor en onemlısı benı cok sevıyor deger verıyor bende dedım ondakı ıyılık yok dıye cvp verırdım bana o sekılde konusanlara guzlelık gecıcı bu dunyada evlenırken kac kıloydum sımdı kac kıloyum yanı hıcbırsey aynı kalmıyor bu dunyadakı guzellık hıc kalmıyor onemlı olan kısılık ınsanlık bunuda esımde buldum onu cokkkk sevıyorumm

anlayamadım hani hangi sol bu taraftan mı o taraftan mı)))))
ama iki çiftte çok tatlı ikiside çok yakışmış bence hatta süperler...

bu sol taraftan allah seni ne yapmasin emi:mymeka:
biz kiz kardesimle beraber evlendik kocalarimizda kardes hem elti hem kardes olduk yani.bu arada saci topuz olan benim yanimdakide haliyle kociskom

Ben ilk webcamda görmüştüm zaten sengözlerimebaksanab Ama hiç o yönden bakıpta incelememiştim çok iyi 2 arkadaştık biz...

Sonra işler birazcık değişmeye başlayınca şööle bi alıcı gözüyle baktım yakışıklı ama ah bide şu top sakal olmasa dedim tatlicadiarzu

Sonrada zaten kestirdim :roflol:

Yerim ben onuŞeniz..nasıl beğenmem ya..herşeyim benim o :asigim:

Back
X