- Konu Sahibi hatxixr-naz
elbette her insanın kendine göre güzelliği vardır. ama ben şunu merak ediyorum. başka özelliklerini çok beğendiği için çok beğenmedim ama sevdim diyenler varmı acaba?:sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ''onu niye seviyorsun?'' diye soranlara hep aynı cevabı veriyorum; ''Onu şu veya bu özelliği için değil, seviyorum işte sadece seviyorum bunun için size gösterebileceğim bir neden yok.'' diyorum. :asigim:
kimsenin kimseye cirkin bulma ya da oyle soyleme gibi bir hakki yok bence.Rabbim nasil yaratmak istediyse sonucta onu yaratmis.mesela benim esim ilk zamanlar beni kendine pek yakistirmazdi neyini sevdin benim gibi adamin diye bende kizardim derdim ki oyle deme cok gunah ustelik sen birde gel kendini benim gozumle gor derdim.ama bakin simdi kizlar:
soldaki cift biziz:
gulmeyin lutfen ne alaka bu fotoyu koydun diye ama iste icimden geldi:asigim:
kimsenin kimseye cirkin bulma ya da oyle soyleme gibi bir hakki yok bence.Rabbim nasil yaratmak istediyse sonucta onu yaratmis.mesela benim esim ilk zamanlar beni kendine pek yakistirmazdi neyini sevdin benim gibi adamin diye bende kizardim derdim ki oyle deme cok gunah ustelik sen birde gel kendini benim gozumle gor derdim.ama bakin simdi kizlar:
soldaki cift biziz:
soldaki cift biziz:
anlayamadım hani hangi sol bu taraftan mı o taraftan mı)))))
ama iki çiftte çok tatlı ikiside çok yakışmış bence hatta süperler...