eşi (nişanlısı yada sevgilisi) ni çirkin bulan bayan var mı?

.

benim sevgilim de kendini yakisikli bulmaz, benim neyimi begendin diye sorar :22:

ama ben onu seviyorum ve bana hicde yakisiksiz gelmiyor, askim benim :52: bak yine icim kaynadi :69:

kissaca leylayi mecunun gözüyle görmek gerek :31:

baskasi icin benim sevgilim zaten yakisikli olmasin sadece ben seveyim onu :23:

aaayyyynnnennnnn :27:

Mecnuna sormuslar leylanin nesini begendin kara kuru bisey o.
Mecnunda demis ki siz onu benim gördügüm gibi göremezsiniz.

Ben Leyla o Mecnun. Seviyoruz. Mutluyuz :nazar:

evlendikten sonra dış güzelliğin gerçekten dışta kaldığını görüyor insan...çirkin diye gördüğünü inanılmaz yakışıklı güzel gördüğünü çirkin görebilirsin... beraber yaşadığın anların güzelliği ya da çirkinliği yansıyor kişinin yüzüne...

ilk görüşte hiç beğenmemiştim hiç tipim değildi...ama zamanla onu sevdikçe güzel gelmeye başladı..

Eşimin bir sözü vardır;çirkin ama cilveliyim diye.Hakikaten çirkin ama cilvelidir.Bu cilvesiyle beni kendisine deli gibi aşık etmiştir.Benim için dünyanın en yakışıklı erkeğidir.

Mecnunun demesi gibi, siz onu benim görüdügüm gibi göremezsiniz, bu cevap cok dogru.
Ve siz onun bana nasil davrandigini bilemezsiniz.

O benim dünyalar yakisiklisi esim, gerisi umurumda degil, kim ne demis, ben onu her zaman cok cekici ve yakisikli buluyorum, cünkü ben onun beynine asigim, mantikli düsüncelerine, zeki tavirlarina, kültürlü olmasina, bilgili okumus, sonra kalbine asigim, dogayi ve hayvanlari seven, kimseye kötülügü olmayan, cok düsünceli ve merhametli aaaaaa sormayin bana böyle sorular canim sizde, dünyanin en yakisikli adamiyla evliyim iste.:31:
Iiiyyiikkiii ona rastladim ( bellona )

Son düzenleme:
valla cnm begenmıyorsan begenmıyorsundur...
zamanla degısecegını dusunmuyorum
ama soylede bırsey var kımse 4 4 luk degıl
sevgılımın yuzunu cok sevıyorum
dha uzun boylu ve yapılı bırı olmasını cok ısterdım
benımde eksıklerım kusurlarım ıllakı vardır
karsındakını sevıyorsan eger oldugu gbı kabul edeceksın

benım nısanlımda bıraz kılo aldı son gunlerde kuzum benım uzuluoda ama weremıo yaa yerım ben onuuu

tabii ki hayır
o benim dünyalar yakışıklımmm
bazen saçını yandan ayırıp tarıyorum, inek yana doğru yalamış gibi yapıyorum :1:
bakıyorum, o zaman da yakışıklı :101:

kızlar konunun üstünden bayağı bi geçmiş ama bende yazmak istedim..ben nişanlımı yakışıklı buluyorum ama etrafımdaki herkes yakışmıyorsunuz daha iyi biriyle olamazmıydın diyorlar.bu zamana kadar karşıma çıkıpta yakışıyosunuz diyen hiç olmadı ama benim çok sinirim bozuluyor ya onlara ne ki herkesin hakkında yorum yapıyorlar..tamam yakışıklı olmayabilir ama sempatik ve içi iyi yanii..3senedir bu insanları hep böyle çekiyorum :47: her defasında da moralim bozuluyor olur olmaz yorum yapıyorlar..madem ki ben bu adamla 3sene beraberim madem aşığım demek ki iyi bir yanı var o da iç güzelliği değilmi amaa..

eşim benden 8 yaş büyük.ben minyon tipliyim ve küçük duruyorum.
çevremde:''yanında çok yaşlı duruyor,sen daha güzelsin'' diyen çok patavatsız oldu.
ama hepsine cevabım belli;
eşimi ben seçtim,aynı evi,hayatı,derdi,sevinci paylaşmayı ben istedim.onlara laf düşmez.
gönül dışı güzel diye sevmez,sevdiğini güzel görür.
bana göre eşim çok yakışıklı :69:

yüz güzelliğine doyulmuş da huy güzelliğine doyulmamış demişler
yüzü lokum gibi huyu b...m gibi

vb. ata sözleri deyimlerle büyütülmekten heralde
hayat arkadaşımın hep huyunun güzelliğine baktım
ilk kriterim " iyi yürekli " olmasıydı
hayat türküsü diye izlediğim bir diziden çok etkilenmiş
ve bu yüzden allaha hep dua etmiştim
allahım bana iyi yürekli bir asker nasip et diye
ve çok şükür müstakbel eşimi buldum
10 gün kaldı düğüne :nazar:
kendisini görenler yakışıklı bulmaz
ama bi de benim gözümle görseler
fakat çok yakıştırırlar birbirimize
hakkaten de sanki benim güzelliğim ona yansımış gibi çıkarız fotolarda
iyiki varsın aşkım benim :54:

Cirkin ördegim diye severim bazen esimi :1: ama alakasi yok tabiki :31:
Ne çirkinligi ya, ilk görüste vurulmusum ben ona. Platoniktim hatta ilk zaman :38: sonra sonraaa basladik iste iliskimize :69:
Hatta 5 sene önce bugün bi olayin sevincinden dolayi ilk kez sarilmistik, sonrada utanmistik :17: ne günlerdi yaaa :16:
Hâlâ ve hâlâ yüzüne, gözlerine baktigimda gözlerim dolar ona olan sevgimden.
Herseyim o benim.

Kalpte sevgi varsa göze çirkin gelir mi hiç sevdigin? :nazar:

Benim eşim gerçekten çok çirkin. Boyu kısa,şişman,dişleri gülüşü suratı filan komple çirkin buluyorum. Tanıştığımızda da çirkindi,iyi bir eş olacağını düşündüğüm için evlendim. Sevince güzel görünüyor diyenler olmuş. Acaba ben sevmiyor muyum? 🤔

Back
X