eşi (nişanlısı yada sevgilisi) ni çirkin bulan bayan var mı?

ilk gördüğümde normal gelmişti bana ama zamanla gözüme yakışıklı görünmeye başladıyerimsenibenönemli olan karşındakinin kalbinin güzelliği bence yüzünün değil

2004de tanışmıştık.sevgilimin dış görünüşünü öyle çok sorun ediyordumki..defalarca ayrılıp barışmıştım sırf buyüzden..evlenme durumumuzdan konu açıldığında Allah korusun diyip susturuyodum çevremi..şimdi 8 aylık sözlüyüm.önümüzdeki ay nişanım var:))) dış görünüş gerçekten önemli değil.önemli olan ileride sana istediğin hayatı sunabilecek mi,hem eşin hem dostun hem kardeşin olabilecek mi?muhabbet edecek konu bulabiliyor musun..yanında kendini rahat hissediyormusun. vs. bunlar önemli..

benim eşim bana çok yakışıklı görünüyor yaaa

gerçi öevremdekiler de öyle diyoo amaaa

ben gönül gözüylen bakıyoruö

ömür boyu yüzüne bakacaksınız,her baktığınızda içiniz açılmalı,fotoğraflarınızı görünce hayran kalmalısınız.çirkin olsa da ben sonradan severim diye bişey kabul edemem ben. bir de tabi sohbetinden hoslanacağın bir insanla evlenmelisin. bence en önemli kriter bu ikisi.

yuzu guzel olana 40gunde doyulurmus huyu guzel olana 40 yılda doyulmazmıs ama tabı yarın oburgun kocamı hıc begenmıyorum yanıma yakıstırmıyorum cok kotuyum bosanmayı dusunuyorum ama cok ıyı bır ınsan onu uzmek ıstemıyorum dıye konu acmıcaksanız tabı ıyı karar vermenız lazım ama bence bır ınsan begendıgı elektırık aldıgı bır ınsanla beraber olmalı aksı oldugu zaman evlılık zaten cok zor bıde begenmedıgınız bırı oldumu herseyı batar hıc tahammul sınırınız cok az olur.ama bır yandanda dıyorum kı bence ınsan degerının bılınmesını ıstıyorsa sevdıgıyle degıl onu sevenle evlensın el ustunde tutulsun sevdıgıle ask evlılıgı yapanları goruyoruz kocam tam bır odun evlenme yıldonumumuzu hatırlamadı yok benımle ılgılenmıyo aynı evde ona hasret kaldım dıyorlar yanı sans meselesı bırazda evlılık

benim sevgilim kendini çirkin hisseden gören biriydi ben seviyodum gerçekten takılmadım bunada gören arkadaşlarım sen bunla mı çıkıyosun gereçkten dediler oda beni begnmedi 2 kere çirkinsin dedi bana başkalarına görede güzeldim sanırım bakış açısı svgilim çirkindi gerçektende ama ben sorun etmemiştim şimdi olsa birazda olsun bakarım kaşına gözüne sonuçta hep yüzüne bakacaksın dmi amaaa:):69:

ben.
bana göre sevgilim hiiç yakışıklı değil.
hatta görenlerde yanıma yakıştırmazlar hiç, ama ben seviyorum.

Benim sevgilimde hiç yakıştırmaz kendini bana. kendine çirkin der hep. Ama ben onu seviyorum önemli olan bu.

ben ilk gordugumde boyuna posuna kapılmıstım valla :33:

resimlerde cirkin cıkar hep.. annem resimlerini gorunce yengemle beraber cokiee buna mı asık oldun yaa yanına hiç yakısmıyo demişlerdi

sonra bende otomatikman psikolojik olarak o guzelim cocugu cirkin bulmaya baslamıstım onlar ole dio die ama cidden resimlerde bambaska cıkıyo adam cok nadir kendi gibi cıkar..resimlerine bakıp sogumaya calısıodum ama oyle iyiydiki kopamamıstım.. :1:

sonraaa bi gun tanısmaya geldi bizimkilerle... herkes böle :53::53::53:

cookiee o neymiş kız oylee hiç resimlerdeki gibi degil.. italyan erkeklerine benziyo kapmısın cocugu, o neydi oyle be ruzgar gibi gecti dediler :60:

kendisi de kendini hep resimlerden degerlendirgid icin cirkin bulur.. annemde bilio bunu sakın soleme gercegi cirkinsin de oyle sansın bırak bosver diyo :60::60:

kendi etrafındakiler yakısıklı oldugunu soler ama onlara itimat etmio sevdiklerinden ole diolar dio.. e tabi ole sanması benim işime gelio, yakısıklı oldugunun farkında olmayan erkek herzaman tercihimdir :60:

.

benim sevgilim de kendini yakisikli bulmaz, benim neyimi begendin diye sorar :22:

ama ben onu seviyorum ve bana hicde yakisiksiz gelmiyor, askim benim :52: bak yine icim kaynadi :69:

kissaca leylayi mecunun gözüyle görmek gerek :31:

baskasi icin benim sevgilim zaten yakisikli olmasin sadece ben seveyim onu :23:

Çirkin erkek yoktur, aşık olmayan kadın vardır :34:

ya benimde öyle birisi var. her yönden uyuşuyoruz. ama ben onu hiç beğenmiyorum.sizlerinde öyle olmuş galiba ama ısınmışsınız. ne güzel...

arkadaşım eğer beğenmediysen sakın ciddi bişeyler düşünme tamam karakteri muhteşem uyumun harika olabilir ama gel gelelimki azcıkta hoşlanmak gerekiyor ya çirkin bulduğun bir adamla nasıl aynı yatağı paylaşacaksın mantıklı ol azcık yani hani sonra sen üzülürsün emin ol buna eğerki nefsine hakim olamazsan sonu hüsran olur

tamam herkes çok güzel demiş içi güzel olsun falan , kesinlikle katılıyorum. ama herşey malesef ne tamamen iç güzellikle nede tamamen dış güzellikle oluyor. birşeylerin birbirini tamamlaması lazım:24:

hem ben ona yakışmalıyım hemde o bana yakışmalı.

hangimiz yolda yanımızdan geçen uyumsuz bi çifti inceleyip "olmamışlar yaa" demedikki hayatımızda 1 kerede olsa. :31: çiftler birbirine hem karakter olarak hemde görüntü olarak uyumlu olmalı diye düşünüyorum.

çok yakın çevremde bi erkek arkadaşım güzel bulmadığı ama hareketlerinden hoşlandığı bi kızla birlikteydi.
bigün ayrıldılar, kıza barışma durumunu sorduğumda, erkek arkadaşının " sırf seni sevdiğim için yanına yakışmıo diyenleri dinlemedim, güzel olmadığını hiç sana hissettirmedim" tarzı bi cümle kurduğunu ve bu laftan sonra barışamıyacaklarını söyledi..

tabi buda karaktersizliktir diyebilirsiniz ancak dilin kemiği yok bi öfke anında geri dönüşü olmayan gerçek düşünceler su yüzüne çıkarılabilio malasef....:42:

ben ilk çıkarken hiç beğenmiyordum ama kalbine baktım beğendim..şimdi ise evliyim bana çok yakışıklı geliyor.anlatabiliyormuyum:)

güzellik veya çirkinlik bakış açısına bağlıdır .. görecelidir .. güzel yada çirkin kavramı kişiden kişiye değişir..
aslında aşık veysel çok güzel şeyler söylemiş şu dizelerde ...

Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa

Tabirin sığmaz kaleme
Derdin dermandır yareme
İsmin yayılmaz aleme
Aşıklarda meşk olmasa

Kim okurdu kim yazardı
Bu düğümü kim çözerdi
Koyun kurt ile gezerdi
Fikir başka başk'olmasa

Güzel yüzün görülmezdi
Bu aşk bende dirilmezdi
Güle kıymet verilmezdi
Aşık ve maşuk olmasa

Senden aldım bu feryadı
Bu imiş dünyanın tadı
Anılmazdı VEYSEL adı
O sana aşık olmasa.

.

benim sevgilim de kendini yakisikli bulmaz, benim neyimi begendin diye sorar :22:

ama ben onu seviyorum ve bana hicde yakisiksiz gelmiyor, askim benim :52: bak yine icim kaynadi :69:

kissaca leylayi mecunun gözüyle görmek gerek :31:

baskasi icin benim sevgilim zaten yakisikli olmasin sadece ben seveyim onu :23:

hehe aynı düşüncedeyim bir tek ben beğenmeliyim ki uğraşan karışan olmasın :51:

Back
X