Eşi sevgilisi gemi adamı olanlar bakabilir mi

Masallah, Allah bozmasın insallah sizin evliliginizi de benim ilişkimi de :)

Amin inşallahbizede nasip etsin...Allah sizinde huzurunuzu mutluluğunuzu daim tutsun

Merhabalar :) sitede yeniyim. İki ay önce başladı ilişkim. Erkek arkadaşım kaptan. Onunla sosyal medyada tanıştıktan 2 hafta sonra görüştük. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Benim için yaşadığım şehre geldi. Benimle buluştuktan sonraki gün sefer için geri döndü. Her şey çok yeniyken bir ayrılığı kaldırmak gerçekten çok zor. Bunu ona belli etmemeye çalışıyorum üzülmesin diye. Çünkü sanırım onu gerçekten seviyorum ve bu konuda çok fedakarım. Üç dört sene sonra gemisinde çalıştığı şirkette çalışmaya karar vermiş. Eğer bu şekilde devam etmek istiyosan benim için sorun yok demiştim. Sonuçta kaptanlık onun mesleği ve çok iyi düşünmek lazım bu konuları ama zaman geçtikçe ve aradaki bağlar kuvvetlendikçe ayrılık daha zor bir hal alıyor. Ayrıca farklı şehirlerde olduğumuz için onun tatil zamanlarında buluşmamız da bizim için çok büyük bir sıkıntı. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum

Eski sevgilisi gemi gibi olan okudum

Ben eski sevgilim deniz subayiydi . Uzun sureli bi flortten sonra sevgili oldugumuz ilk gun sefere cikmisti . 1 ayfln durdular ve 2 - 5 gun arasi degisiyodu limanlara varmalari 5 gun hic konuşmadığımız oldu limana gelincede gunduz konusabiliyoduk sadece sabie gerektiriyo ama gönüller bir olduktan sonra konusmasaniz ne olacak kendini sıkma tek sorun özlem bence

İlişki daha çok yeniymiş, bu kadar çok bağlanman için çok erken. Herkes aynı değil tabi ama bana kalırsa böyle ilişki olmaz. Görmeden etmeden,aylarca bekleyerek. Hiç gerçekçi değil, yaşadığım için biliyorum. Bence daha uygun birini bulmalısın

Evet özlem en büyük sorun gerçekten bunun haricinde bir sorun yok zaten sanırım. Temmuz sonu veya ağustos başı gibi gelecek. Onu gördükten sonra kesin kararımı vermem gerek.

Şey, henüz tam olarak bağlanmam söz konusu değil zaten. Sadece kafamda belli başlı konuları tartmak istiyorum. Ona göre işler o boyuta gelmeden yapmam gerekeni yapacağım. Güvenme konusuna gelince; insanlara çok zor güvenebiliyorum. Ama güvenilir bir insan olduğunu bana hissettirdi. Yine de temkinli davranıyorum tabii. Ve zaten gerçekten ciddi düşündüğünü söylemişti en başlarda. Hatta bu durumu kabullenip kabullenemeyeceğimi sordu bana. O zaman hissettiklerim bu boyutta olmadığı için o kadar zor gelmemişti gerçi. Bir de ilk ilişkim olduğu için ne zaman nasıl hissedeceğimi hiç kestiremedim. Bu arada belirtmemiştim ama 3-4 sene sonra da şirkette çalışmaya başlayacağını söyledi. O zamana kadarki süreç önemli bizim için. Kafam çok karışık gerçekten. Hayırlısı olsun.

Sanilanin aksine denizciler eslerine daha bagli oluyo . Belki kisilik mesellesi bilmiyorum eger bekleme degecek biriyse bekle sevgi yoksa dunyada bu kadar insan varken onu secme

HAHAHAHA inan bende senin gibi okudum

sizin yorumu okuyana kadar bende basligi ayni okudugumu farkettim cocuklardan beynim yandı heralde

HAHAHAHA inan bende senin gibi okudum

Bende sizdenim hanımlar eski sevgilisi gemi adamı olan var mı diye okudum başlığı resmen göz yamışması yapmış bize arkadaş sonra ne alaka diyip hece hece tekrar okudum.

Hahahahhahahhahaha ay bende ayni şeyi kendime sorup durdum sonradan çaktım ama yorumuna çok güldüm

Sanilanin aksine denizciler eslerine daha bagli oluyo . Belki kisilik mesellesi bilmiyorum eger bekleme degecek biriyse bekle sevgi yoksa dunyada bu kadar insan varken onu secme
Haklısınız sanırım. Kişiliği düzgün bir insan ve benim için en önemli şey de bu. Öyle olduğu için zaten bu durumu göze aldım. Sanırım onu beklemeliyim. En azından bir sonraki dönüşüne kadar. Ondan sonra kafamda bir şeyler oluşur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…