Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

ben güzel sayılırım çecremde beğenilen biriyim. ama o dikkat çekiyor girdiği ortamlarda bana göre. ben o kadar dikkat çeken bir insan değilim.
böyle gösterişli kızlar var etrafında. o yüzden takıldım. acaba öyle birini mi arıyor diye.

Ciddiyseniz eger dis görünüse baya takmissiniz. Yok sagdan söyle soldan söyle yani baska isiniz mi yok böyle gereksiz karsilastirmalar yapiyorsunuz.
İnsan olsun ilkten manken gibi bir görünüse sahip olmak bir kriter degil.
Gercekten ciddiyseniz ciddi sorunlarinizin oldugunu düsünüyorum.
Dis görünüsle kafayi bozmussunuz.

O zaman kendinize güveniniz yok. Sizde onun gibi davranmaya ne dersiniz. Kendine güvenen bi kadın her zaman güzeldir ve ilgi çeker.

"hoşlandığım çocuk nejat işler gibi bakıyor, yandan duruşu engin altan düzyatan, gülüsü aras bulut iyinemli, ikiz kardeşide Furkan andıç. gönderğim fotolarını."

Konu da değişiklik yapmışsınız sanırım, bunu yazdığınızı görmemiştim. Abartmayın bu kadar çocuğu ya. Epi topu insan işte o da.

valla birisi kocama demiş "sen şu medcezir'deki yaman'dan daha yakışıklısın seni oynatsalardı keşke" diye. benzemiyor pek ama öyle bir yorum almış işte.
o da bana soruyor ne düşündüğümü. yerim ben onu ya.
yanına yakışma meselesi de kafaya takılacak bir şey değil yani iki insan birbirini sevdikten sonra gerisi boş.
bak adriana ile acun'a

ciddi sorunum falan yok dış görünüşle de kafayı bozmadım. benim için karakter önemli. sırf konuşmalarından karakterinden etkilendiğim için çirkin denilebilecek birine de aşık olmuştum zamanında.

sadece başka problemlerimiz var hoşlandığım kişiyle. bi an düşündüm dış görünüşmü neden acaba dedim.
biraz acayip betimleme yaptığımın sonradan farkına vardım. fakat bazen bir fotoğraf koyuyor o saydığım ünlülere benziyor. her fotoğrafında farklı. o sebebden öyle anlattım.
ama Furkan andıca cidden benziyormuş. bende sonradan farkkettim bir dizide gördüm. yoksa Furkan andıç kim bilmezdim bile.
neyse bu konu sayesinde problemimiz çözüldü bir arkadaş yardımcı oldu. sağolsun başta sizin gibi dalga geçmişti. ama sonrasında ciddi bi mesele olduğunu anlattım sağolsun anladı.

[="office, post: 38105411, member: 44787"]hiç yormayın kendinizi kib yapın Mune halleder.. gerçi etkisi kısa sürüyor ama en azından bir süre görmüyoruz..[/QUOTE]

Canim gerçekten yaptığı bir şey yok sorup kaçıyor kibledim dün

Amacına ulaşmış ama enlerde kaç kategoriye aday gösterilmiş

bende yeni üyeyim belki bunu demek doğru değil ama evet enler de gördüm.gerçekten burda yılları emeği olan kişilere çok ayıp

en ısınamadığım seçeneğine uyar ama tam ona göre

aman benzemiyorsun de havaya girmesin.

O zaman kendinize güveniniz yok. Sizde onun gibi davranmaya ne dersiniz. Kendine güvenen bi kadın her zaman güzeldir ve ilgi çeker.
güvenim de var kendime başka sorunlarımız hep vardı. en son acaba dış görünüşmü sorun dedim. öyle düşündüm ve bu konuyu açtım.

[="office, post: 38105411, member: 44787"]hiç yormayın kendinizi kib yapın Mune halleder.. gerçi etkisi kısa sürüyor ama en azından bir süre görmüyoruz..

Canim gerçekten yaptığı bir şey yok sorup kaçıyor kibledim dün

bende yeni üyeyim belki bunu demek doğru değil ama evet enler de gördüm.gerçekten burda yılları emeği olan kişilere çok ayıp

en ısınamadığım seçeneğine uyar ama tam ona göre
[/QUOTE]

Yalnız az önce felsefe konusunda bir kaç yorumunu okudum şaşırttı beni

Mesajimin neresinde dalga var?
Acikcasi ilk mesaji okuyan cogu insan aynisini düsünür, resim koymaniz olayin ciddiyetini gösteriyor benim gözümde.
Özgüven sorununuz oldugunu düsünüyorum.
Bu kadar kolay cözülecegini de sanmiyorum.
Yine gün yüzüne cikacaktir, mesela asiri kiskanclik gibi durumlarla karsilsabilirsiniz.

amannn lise yıllarında dert ederdim bende bu meseleyi. ne yakışıklılar gördük önemli olan adam gibi adam olması. cebinde beş kuruşu yok kızdan başka bişey düşünmeyen teneke beyinli çok yakışıklı var. tanımak lazım. yani yakışıklı diye çok gözünüzde büyütmeyin derim.

resim koymamın sebebi Furkan andıcın fazla tanımıyor olmasıydı. diğerlerinide koydum onun resmini koyarken ne var bunda. hepiniz oraya takıldınız.

kesinlikle özgüven sorunum yok. kendime güvenmesem onun yanına kesinlikle yaklaşmazdım. bir ilişkimiz olur mu acaba diye düşünmezdim.

kolay çözülüp çözülmediğinide siz bilemezsiniz. özelden konuştuk o arkadaşla. bana fikirleri mantıklı geldi. cevabını bulamadığım bi çok sorunun da cevabını buldum.

Ihtimal yürüttüm zaten. Yüzde yüz böyle demedim.
Cözüldüyse ne güzel sevindim adiniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…