- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
öyle uykum geldiki anlamadım ne demek istediğinizi.
yani beni kendinden güzel mi görmesi gerekir hoşlanması için.
Haklisin...bu da kk yeni modasi konulari tiye almak kendimi kizlar soruyor.com da gibi hissediyorum artiksağolun ya çok yardımcı oldunuz benziyor işte adam ne yapayım. Dalga geçin diye anlatmadım.
aynen öyle sorun yapacaksa şimdiden yaptığı ii oldu.ilerde daha kötü sebeplere sonuç doğurur. evet askıya aldı bana karşı ilgisini. ne git diyo ne gel. arada derede bırakdı. o sebeble dert ettim.kültürel açıdan daha iyi durumda olduğunuzu falan söylediniz ya ilk yorumu düzeltmeden önce, çok hoşlanıyorsa, aşka düşüyorsa insan bunlara dikkat etmiyor ki? Size olan ilgisini askıya alması sebebiyle belki dert edinmişsinizdir. Yoksa güzellik sorun değil bence de, sorun olarak görecek biriyse zaten hiç başlamaması daha iyi. Boş ver +1
bu defa bende de hata var biraz başta komik bir şekilde sormuştum sonradan düzelttim. hani hislerimi anlarlar gibisinden düşündüm. ama komik olduğunu bende farkettim sonra. nereden bilecekler ki hislerimi.Haklisin...bu da kk yeni modasi konulari tiye almak kendimi kizlar soruyor.com da gibi hissediyorum artik
Mesajim sadece senin konun icin degildi genel olarak yazdim. her konuyu okudugumda insanlar özellikle dalga geçilecek seyler yaziyorlar ki begeni alsin diyebu defa bende de hata var biraz başta komik bir şekilde sormuştum sonradan düzelttim. hani hislerimi anlarlar gibisinden düşündüm. ama komik olduğunu bende farkettim sonra. nereden bilecekler ki hislerimi.
hm olabilir ben uzun zamandır takılmıyorum burada değişmiş. konu açmayı zor becerdim. başkalarına ne yazıyorlar bilmiyorum.Mesajim sadece senin konun icin degildi genel olarak yazdim. her konuyu okudugumda insanlar özellikle dalga geçilecek seyler yaziyorlar ki begeni alsin diye
Tiple alakası yoktur onun.Siz hoşlandıgınız için çok yakışıklı geliyor belkide size :) Benide Nur Fettahogluna benzetiyorlar ama nerem benziyor henüz çözmüş değilimvardı sonra yan çizdi. ben de tip yüzünden mi böyle oldu diye hindi gibi düşünmeye başladım. beyimizin etrafında kız çok hani problem bende mi acaba diye düşünmeye başladım.
bazı problemleri de var ben onlara bağlıyordum.
belkide kendini beğenmiş biridir bilmiyorum ki işte. onda böyle oldu istemedi beni diye düşündüm.
çorba oldu kafan anlıyacağın
usenmedim, furkan andic kimmis diye baktimhoşlandığım çocuk Furkan Andıça ikizi kadar benziyor.
bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim.
size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
Acaba ben yandan önden arkadan sağdan soldan üstten alttan kime benziyorum ki
Bi bakıp geliyorum.
Adriana limanın eski eşi ile Acun'u yan yana koyarsak Acun bildiğin miss model of the world :)Adriana Lima'nın Acun'la anıldığı bir günde sorulacak soru mu bu
vay be ne adammış
bende öyle bacım inanır mısın sol tarafım nur yerlitaş sağ tarafım ivana , saçlar hadise , gözler sibel can
hıc ılgısı yok kıvancın sevgılısı cok baaıt normal guzellıkte mesela sevgı onemlıhoşlandığım çocuk Furkan Andıça ikizi kadar benziyor.
bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim.
size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
baktin mi
iyi baksaydin, bi yerlerinde bi lima'lik filan olabilir, enseye filan dikkat..Evirdim cevirdim yine ben yine ben kimseyi goremedim kendim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?