Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

öyle uykum geldiki anlamadım ne demek istediğinizi.
yani beni kendinden güzel mi görmesi gerekir hoşlanması için.

kültürel açıdan daha iyi durumda olduğunuzu falan söylediniz ya ilk yorumu düzeltmeden önce, çok hoşlanıyorsa, aşka düşüyorsa insan bunlara dikkat etmiyor ki? Size olan ilgisini askıya alması sebebiyle belki dert edinmişsinizdir. Yoksa güzellik sorun değil bence de, sorun olarak görecek biriyse zaten hiç başlamaması daha iyi. Boş ver +1

aynen öyle sorun yapacaksa şimdiden yaptığı ii oldu.ilerde daha kötü sebeplere sonuç doğurur. evet askıya aldı bana karşı ilgisini. ne git diyo ne gel. arada derede bırakdı. o sebeble dert ettim.

Haklisin...bu da kk yeni modasi konulari tiye almak kendimi kizlar soruyor.com da gibi hissediyorum artik
bu defa bende de hata var biraz başta komik bir şekilde sormuştum sonradan düzelttim. hani hislerimi anlarlar gibisinden düşündüm. ama komik olduğunu bende farkettim sonra. nereden bilecekler ki hislerimi.

bu defa bende de hata var biraz başta komik bir şekilde sormuştum sonradan düzelttim. hani hislerimi anlarlar gibisinden düşündüm. ama komik olduğunu bende farkettim sonra. nereden bilecekler ki hislerimi.
Mesajim sadece senin konun icin degildi genel olarak yazdim. her konuyu okudugumda insanlar özellikle dalga geçilecek seyler yaziyorlar ki begeni alsin diye

Mesajim sadece senin konun icin degildi genel olarak yazdim. her konuyu okudugumda insanlar özellikle dalga geçilecek seyler yaziyorlar ki begeni alsin diye
hm olabilir ben uzun zamandır takılmıyorum burada değişmiş. konu açmayı zor becerdim. başkalarına ne yazıyorlar bilmiyorum.
eskiden daha düzgün cevaplar gelirdi bende şaşırdım. başta sonra konuyu bi acayip sorduğumu farkettim. ama bazen anlayışsız olabiliyoruz birbirimize karşı. alay ediyor.

Tiple alakası yoktur onun.Siz hoşlandıgınız için çok yakışıklı geliyor belkide size :) Benide Nur Fettahogluna benzetiyorlar ama nerem benziyor henüz çözmüş değilim

Ne demiş Mevlana ..
Seni seveni zehir olsa yut
Seni sevmeyeni bal olsa unut .
Bu adam seni sevmiyor , bal gibi biliyosun . Seni sevse bu konuyu burda acmazdin bile emin ol . Bırak gitsin .
Aranızda bişiler olsa bile kalıcı bir şey olmayacak sonra daha çok üzüleceksin .
Kes at .

usenmedim, furkan andic kimmis diye baktim
birinin digerine asik olmasi icin ultra guzellik sarti aranmaz mutlaka.. gonul kimi severse guzel odur zira
ilk anda belki onemlidir gorsellik ama zamanla sana kalan saygisi sevgisi oldugundan, kisinin hareketleri kendisini guzellestirebilir de cirkinlestirebilir de..

hıc ılgısı yok kıvancın sevgılısı cok baaıt normal guzellıkte mesela sevgı onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…