- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Baydi artik.Gulduk ettik bi ara tamam da hala komik oldugunu mu dusunuyor anlamadim.
Bıde bısı sorcm neden o unlulerın fotolarını koyma geregı duydun onları bır cok ınsan bılıyodur zaten.
vay be ne adammış
bende öyle bacım inanır mısın sol tarafım nur yerlitaş sağ tarafım ivana , saçlar hadise , gözler sibel can
ay canım anlıyorum seni benm eşim de önden bakınca kenan i.oğlu,sağ profilden yavuz bingöl,soldan da kıvanç tatlıtuğ ne adamlarmış yav bizimkiler de sadece de ikimizi bulmuş bu harika adamlarhoşlandığım çocuk nejat işler gibi bakıyor, yandan duruşu engin altan düzyatan, gülüsü aras bulut iyinemli, ikiz kardeşide Furkan andıç. gönderğim fotolarını.
bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim naziçane tabiriyle. ama huy olarak eksik hiç bir yanım yok. iyi niyetli biriyimdir. üniversite durumlarımızda eşdeğer hatta ben onu ikiye katlarım.
size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
Tesekkur ettım boyle herkezlr daha rahat anlasabılıyorum sanırımhava atacak zaar
dipnot: yazını düzeltmişsin, gerçekten sevindim, okunaklı olması daha güzel
Tesekkur ettım boyle herkezlr daha rahat anlasabılıyorum sanırım
7625374829704Kac yasinda bu cocuk?
ilham kaynağım ismail ykNickine hastayim panpa, sen nerden buldun bu nicki super :) :) :)
Iyıde ne gıbı bır yardım ıstyon kı madem boyle bı adam bulmusun kacırma senle berabersede senı begenıyordur zaten.sağolun ya çok yardımcı oldunuz benziyor işte adam ne yapayım. Dalga geçin diye anlatmadım.
7625374829704
hahahahahh ay catlicammmm ya ALLAH ta seni guldursunn emivay be ne adammış
bende öyle bacım inanır mısın sol tarafım nur yerlitaş sağ tarafım ivana , saçlar hadise , gözler sibel can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?