Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

O değilde önden sağ yandan sol yandan gözümdr canlandırmaya çalıştım pel tipsiz bişey çıktı ortaya. Bi insam sağ profil ve sol profilden nasıl o kadar farklı görünebilirki.çok orantısız olmalı. Cıks olmamış bu benzetmeler

Iyıde ne gıbı bır yardım ıstyon kı madem boyle bı adam bulmusun kacırma senle berabersede senı begenıyordur zaten.

sevgili değiliz sıkıntı orada hoşlandığım kişi dedim. yani böyle durumda olan biri çıkar diye konu açtım ama dalga geçileceği aklıma bile gelmedi. kadın kadını anlamalı ama siz dalga geçiyorsunuz. ben ciddi sordum. neyse önemli değil.

Tek anladığım,erkek arkadaşının kesinlikle kumral olduğu :)))

Ah ah gönül kimi severse güzel odur.Sen de bütün popüler kumrallardan bir parça bulmuşsun.
Ben kır saçlı bir combo düşünüyorum.Richard Gere,George Clooney gibi...Güzel oldu bak,benzerlikler yakalamadım değil.

her fotoğrafında birine benzetiyorum ben andırıyo işte hepsini.

Adamın içine bikaç ünlü birden kaçmış şu durumda eşit olmanız için sende de aynısı olması lazım.. Yoksa bakmaz o sana...

anlaşıldı sizinkiler bi halta benzemiyor kıskandınız ondan bu dalgalarınız anlaşıldı tamam

Ama baslıgı sevgıkı olarak attıgından oyle anladm madem oyle o da kendı gıbı unlulere benzeyen bırılerınden hoslanabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…