- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Iyıde ne gıbı bır yardım ıstyon kı madem boyle bı adam bulmusun kacırma senle berabersede senı begenıyordur zaten.
hah özlemiştik seni. :)
dipnot.
enlere bak sen zıpzp. kulağını çok çınlatıyorlar.
Acaba ben yandan önden arkadan sağdan soldan üstten alttan kime benziyorum ki
Bi bakıp geliyorum.
İsmail yk sarkisiNickine hastayim panpa, sen nerden buldun bu nicki super :) :) :)
her fotoğrafında birine benzetiyorum ben andırıyo işte hepsini.O değilde önden sağ yandan sol yandan gözümdr canlandırmaya çalıştım pel tipsiz bişey çıktı ortaya. Bi insam sağ profil ve sol profilden nasıl o kadar farklı görünebilirki.çok orantısız olmalı. Cıks olmamış bu benzetmeler
İsmail YK derinlere işlemiş galiba bacınınNickine hastayim panpa, sen nerden buldun bu nicki super :) :) :)
Ama baslıgı sevgıkı olarak attıgından oyle anladm madem oyle o da kendı gıbı unlulere benzeyen bırılerınden hoslanabılır.sevgili değiliz sıkıntı orada hoşlandığım kişi dedim. yani böyle durumda olan biri çıkar diye konu açtım ama dalga geçileceği aklıma bile gelmedi. kadın kadını anlamalı ama siz dalga geçiyorsunuz. ben ciddi sordum. neyse önemli değil.
Ne diyek ki şimdi bilemedim ondan öyle bi esprili giriştim ben ama bi şey söylicem kızma harbi benziyor mu Furkan Andıç'a yaasağolun ya çok yardımcı oldunuz benziyor işte adam ne yapayım. Dalga geçin diye anlatmadım.
seninki gibi olmasındansa benzemesin zatenanlaşıldı sizinkiler bi halta benzemiyor kıskandınız ondan bu dalgalarınız anlaşıldı tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?