- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
24Kac yasinda bu cocuk?
Nasil yani? Link verebilir misin?
anlaşıldı sizinkiler bi halta benzemiyor kıskandınız ondan bu dalgalarınız anlaşıldı tamam
Mecnuna demisler leyla guzel biri degil nesini begeniyorsun,anlaşıldı sizinkiler bi halta benzemiyor kıskandınız ondan bu dalgalarınız anlaşıldı tamam
hiç de bikerem benimkinin iç organları aynı kıvanç tatlıtuğun iç organlarına benziyo rontgen filmlerini karşılaştırdım tıpkısının aynısı valla karaciğerleri bile aynı kızanlaşıldı sizinkiler bi halta benzemiyor kıskandınız ondan bu dalgalarınız anlaşıldı tamam
Ama bu agır olmus bız senın gıbı unlulerden takılmıyoruz ama emınım herkezın esı kendıne gore mukemmeldır.en azındam benımkı oyle kımseye benEmesede cok yakısıklı.anlaşıldı sizinkiler bi halta benzemiyor kıskandınız ondan bu dalgalarınız anlaşıldı tamam
ay valla ölüyorum gülmekten yahiç de bikerem benimkinin iç organları aynı kıvanç tatlıtuğun iç organlarına benziyo rontgen filmlerini karşılaştırdım tıpkısının aynısı valla karaciğerleri bile aynı kız
Unlulerin fotografi yerine hoslandigin cocugun fotografini koysaydin da baksaydik nasil bi halta benziyoanlaşıldı sizinkiler bi halta benzemiyor kıskandınız ondan bu dalgalarınız anlaşıldı tamam
Banu sen yorum yapma böbreklerime agri girdi,hiç de bikerem benimkinin iç organları aynı kıvanç tatlıtuğun iç organlarına benziyo rontgen filmlerini karşılaştırdım tıpkısının aynısı valla karaciğerleri bile aynı kız
yok değiller benziyor onlara dedim ben. kızlar peşindeNeden oyunculari kistas aldiniz hepsi cok mu yakisikli ? Bence degil herneyse ben ondan boyle iyiyim soyle ikiye katlarim o cok yakisikli ben az guzelim seklinde afedersin sidik yaristirarak iliski yasanmaz varsa cekim uyum ona gore bakilir hadi hayirli isler size
Bu kadar özellik tek bir insandami. Ayrıca yakışıklı olabilir.ben nerde bir yakışıklı görsem yanında hiç yakışmayan kızlar .anlattigina göre sende fena değilsin .biraz kilon fazla gibi geldi sadece .
ben iki tane üniersite okudum tatlım. o açıdan söyledim.üniversiteleriniz eşdeğer, hatta sen onu ikiye katlarsın .
nasıl bir hesaplamadır bu böyle,
aynı gibi ama iki katı
O eskidi kız dündü o ben eskittim en azındanAdriana Lima'nın Acun'la anıldığı bir günde sorulacak soru mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?