Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

anlaşıldı sizinkiler bi halta benzemiyor kıskandınız ondan bu dalgalarınız anlaşıldı tamam
hiç de bikerem benimkinin iç organları aynı kıvanç tatlıtuğun iç organlarına benziyo rontgen filmlerini karşılaştırdım tıpkısının aynısı valla karaciğerleri bile aynı kız

Bu kadar özellik tek bir insandami. Ayrıca yakışıklı olabilir.ben nerde bir yakışıklı görsem yanında hiç yakışmayan kızlar .anlattigina göre sende fena değilsin .biraz kilon fazla gibi geldi sadece .

eşim nicolas cage'e benziyor; o pek yakışıklı değil ama karizmatik tombik zamanlarımda bile kendimi çirkin hissetmedim ben; yüzüm her zaman güzeldi (aksine zayıflayınca çirkinleştiğimi hissetmiştim)
ama eşimle kendimi kıyaslamaya girmedim...

boşver yüzünü kalbi güzel olsun; o zaman zaten öyle bir kıyaslama da yapmaz... kimseyi tipinden dolayı büyütme gözünde...

hiç de bikerem benimkinin iç organları aynı kıvanç tatlıtuğun iç organlarına benziyo rontgen filmlerini karşılaştırdım tıpkısının aynısı valla karaciğerleri bile aynı kız
Banu sen yorum yapma böbreklerime agri girdi,
bu arada böbreklerim beren saatin bobreklerine benzer soylemesi ayip

üniversiteleriniz eşdeğer, hatta sen onu ikiye katlarsın .
nasıl bir hesaplamadır bu böyle,
aynı gibi ama iki katı

yok değiller benziyor onlara dedim ben. kızlar peşinde
üniversiteleriniz eşdeğer, hatta sen onu ikiye katlarsın .
nasıl bir hesaplamadır bu böyle,
aynı gibi ama iki katı
ben iki tane üniersite okudum tatlım. o açıdan söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…