Bilmiyorum kii eşim sabah 9akşam 7çalışıyo yol uzak sabah 8de gidip akşam 8de geliyor neredeyse 7yıldır beraberiz hala iple çekiyorum eve gelmesini o işteyken özlüyorum
Bu sürekli aramalarinin ,aradığın an ulasamazsan paniğe kapılmalarinin nedeni kıskançlık mi? Onun icin endiselenmen mi ?
Çok zor ya benim eşim asker Suriye’de ve ırakta görev yaptı 1.5 yıl . Hayatımın en kötü dönemleriydi . Iraktayken sevgiliydik afrindeyken de 6 aylık evliydik. Irakta telefon çekmiyordu oradan hat alıyorlardı ora saçma sapan şekilde bozuluyordu . Suriye de telefon çekiliyordu ara ara oda . Hatırlamak dahi istemiyorum
benim etrafımda eşi denizci olan da var pilot olan da.aslında birbirlerini özledikleri için beraberken her gün bir arada olan eşlerden daha kaliteli ve iyi zaman geçiriyorlar.maddi durumları da iyi olduğundan seyahatleri de çok sağlam oluyor.eşi pilot olan arkadaşım eşiyle çok sık seyahat ediyor hatta.alışıyorsun bir süre sonra o bir düzene oturuyor.ilişkiyi heycanlı tutmak daha kolay oluyor bu çiftler için.evleri de tam bir uluslararası ev görsen
Bana verdiğin tavsiyeyi sana iade ediyorum :)
Fazla düşünüyoruz,fazla önemsiyoruz.
Bende bir kez cevap atmasa kesin öldü,araba çarptı,kaza yaptı diye diye ağlayarak mesaj atmasını bekliyorum. Bir kere uyuyakaldığı için polisi aramıştım ben,hastanelere baktırtmak istemiştim. Tabi daha sonra evde uyuyakaldığını öğrendim.
Hani bu biraz evhamla alakalı bence.
Ve kesinlikle fazla sevdiğinden. İçinde hep şüphe oluyor bu yüzden iyi mi değil mi diye
Nasıl törpülersin bilmiyorum ama hani ulaşabileceğin başka bir numara yok mu uçak içinden
Ya da başka bir yerden
Seninkinin işi zormuş,Allah yardımcın olsun şimdiden.
Benim eşimde evlendiginizden beri afrika ülkelerine gidiyor işi dolayısıyla ..şimdi sudan da allahtan mesengerden konusabiliyoruz gunde bikac kez arar.. senede 2 yada 3 kere gidip 20 gün 1 ay kaliyo geliyodu..ama ilk defa 60 gundür gelemedi ve artikk özlemekten yoruldugumu anlatip tartisip küsüştük..oglumuz o gittiginde konuşmuyodu mesela şimdi şakir sakir konusuyo boyu bile uzadi babasini unuttu telefonu baba saniyo
Cooook zooorrrr yanlizlikk
Çok korkunç oluyor çok her an kapı çalacak askeri yetkililer gelecek diye yorganın altında ağlaya ağlaya çok bekledimAllahım şükür birisi çıktı benim gibi yaşamış olan
Evet böyle garip ülkelere seyahat edince çok sıkıntılı oluyor. Gerçi sizin bi' de askerlik durumu benimkinden daha çok endişe etmişsinizdir
Uçak düşse aslında tüm dünyada duyulur haberini alırım da işte manasız korkularım var : (
Ne güzel meslek ya... Tek kiskandigim meslek pilotluk keşke ben de olsam. Bir müddet sonra alisilir bence sıkıntı yapmayın.
Çok korkunç oluyor çok her an kapı çalacak askeri yetkililer gelecek diye yorganın altında ağlaya ağlaya çok bekledim
Abim kaptan,yalnız yaşıyor afrika yatılar uzun sürüyor genelde.7 gün gittiği bile oluyor.bu yüzden kız arkadaş edinemiyor bilerek.iki tane mubişimiz var sadece onlarıda uzun yatılarda yalnız bırakmıyoruz.
Benim sana moral vermem gerekiyodu demi
Ama ayni dertten cook canim yaniyo napimm özlemek guzel ama zorr
Sarılalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?