Eşi/sevgilisi pilot, kaptan vb gibi işlerde uzakta çalışanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecenlerde beni özlemedin mi diye sordum ona bile tartistik yani sabrediyorum Allah bana peygamber sabri vermis. Cok da anlayisliyimdir ama boyle sacma sapan hikaye uydurma huyum var iste “niye boyle dedi niye boyle davrandi ee cevrimici oldu bana yazmadi” halbuki adamin benden baska hayati da var yani arkadaslari var basta kendi ailesi var. Boyle biriyle konustugum zaman mantikli dusunebiliyorum ama icraata gelince sifirim caktirma

Kurtulucaz
Seviyoruz
Seviliyoruz
Vesveye yem etmem bu adamı da bu aşkı da o kadar seviyorum
O zaman bol bol kendini sakinleştirmeye devam et kuzum :)
Bir daha böyle adamları bulamayız,nadir bulunanlardan bulmuşuz iki tane

Ne güzel şimdi yanınızdaymış

Tabii ki tek başınıza büyütmek zorunda kalıyorsunuzdur o daha da zor oluyordur
Hem annelik hem babalık yapıyorsunuz valla helal olsun ne diyeyim
Çok şükür . ALLAH başımızdan eksik etmesin.

Eşim 7:30 de gider 4-4:30 gibi gelir yarim saat geç gelse,telefonu açmazsa kalbim güm güm kötü senaryolardan senaryo beğen

Hasret arttıkça ruhunuz daha kırılgan oluyo Evlenmeden önce hatta bana açılırken bile sevgisi değil de bu mesafelerden vs bahsetmişti o yüzden ben onun benim sevdiğine inanmamıştım :))) o zamanlar bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim yaşayarak öğrendim . Ailecek saskiniz vizyona girdiğinde eşimle gitmeyi planlamıştık ama o zaman göreve gitmesi gerekti ben arkadaşlarımla gittim sonra eşim geldi ilk defa izliyormuş gibi onunla tekrar izledim hala haberi yok böyle şeyler yaptığımdan . Başlarken bana sen beni sev gerisini ben hallederim demişti ben de ona söylemiştim " evvel refik badel tarık" fazla söze gerek yok. Kimse gereksiz şeyler için sevdiklerini uzmesin kirmasin bizim gibiler hasreti mesafeyi en derinlerden yaşadığı için birbirimizin kıymetini biliyoruz . Bizler farkındayız ki kavga etmeye zamanımız yok küs kalmaya kırgın kalmaya trip kapris yapmaya zamanımız yok biz duygularımızı en içten ve en net şekilde ifade ediyoruz.

Benimkinin tartışma huyu da yok
Tamam sensin der ya da etmez direkt yani
Ben de bildiğim için yüz yüzeye saklıyorum her şeyi
Ama orada da susuyor
Bu iyi bir şey aslında da
O bık bıkı ben de çok yapıyordum başta işte
Şimdi hep tutuyorum ama bunu bir şekilde çözmek icap eder yani seninki muhtemelen asker kalacak benimki de pilot
Ömür boyu nasıl gidecek bu böyle bizim de rahat olmamız lazım

Eşimle 15 yıldır birlikteyiz...iyi günümüz de oldu ..kötü günümüz de .Benim eşim bransindan dolayı meslek hayatı boyunca gemide kalması gerekmiyordu.Karaya geçti ama stresli,yoğun bir temposu var onun da..ama gece gelebiliyor en azından artık evine.Ben hep pozitif tarafına bakarım olayın.Guzel bir hayatım var ve bunun bir kısmına eşimin mesleği sayesinde ulasabiliyorum.Ben aşk evliliği yaptım ama sokakta işi gücü olmayan bir adama aşık olmadiysam bunda mantigimi kullanmamin da etkisi vardir. İliskini inşa ederken ne kadarını mantık,ne kadarını aşk ile sivayacagina sen karar vereceksin .Senin için hayırlısı olsun

Aynen canım benden vazgecer mesleginden asla gecmez ilk doguya tayini ciktigi zaman ne cok agladik aramiza mesafe girecek diye :)) o zaman biraz daha diretseydim birakirdi belki ama istemedigi bir meslegi yaparken mutsuz olacakti bencilligin alemi yok diye dusunup o fikri aklimdan attim istedigi meslegi istedigi yerde yapsin mutlu olsun gerisi onemli degil yani bir evlensek belki cok cok farkli dusunucem cunku ilk onceligi ben olurum annesi ablasi degil diye dusunuyorum. Cogu zaman onlarla ilgilenmekten bana yazmaya firsati olmadigi oluyor cunku. Sinirlerim bozuluyor haliyle.

O zaman bol bol kendini sakinleştirmeye devam et kuzum :)
Bir daha böyle adamları bulamayız,nadir bulunanlardan bulmuşuz iki tane

Valla etrafımdaki herkes neye vesveselisin pırlanta gibi adam, bir dediğini iki etmiyor diyor ben böyle endişe üstü endişe
İyi düşün bir daha ayrılmadan adamdan

Neden inanmamıştınız?
Bi süre ben de işkillenmiştim de sonra gözüm açıldı yani adam bana kızıp da "Dur ben bi pilot olayım da senden uzakta olayım" demedi sonuçta
Bulduğumda öyleydi zaten
Ayrıca çok tatlı ya kıyamam aslında bık bık baş eti yemekten ziyade benim de böyle şeyler yapmam lazım, onun suçu değil diyerekten ki değil yani
Ne kadar anlayışlı bi kadınsınız ya ben de böyle olucam
Ben şimdiye kadar hiç kavga etmedim, trip atsam bile nazlı şirin yapmaya çalışıyorum çünkü sonra kafayı yiyorum aman olay büyümesin diye

Çok teşekkür ederim bütün tavsiye ve içgörüler için, gerçekten yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı

Öyle de gömme adamı şimdi canım neden vazgeçsin senden bak bık bık yapıyoruz vazgeçmemiş adam
Büyük değişmez durum zannımca sonuçta mesleği aynı olmayacak mı?
Hayır şu yüzden diyorum ne kadar erken sindirsek o kadar iyi
Ben de umuyorum bir gün firması değişir belki çalışma koşulları falan değişir ne biliyim THY girse Türkiyeye yerleşsek falan falan ama hayaller hayatlar işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…