Vesveseye kaldıysa hayatımız diplere gireriz ahahakurtulamıyorum bende evhamından,vesvesemden.
Gecenlerde beni özlemedin mi diye sordum ona bile tartistik yaniAllahım iyi ki açmışım konuyu, yeminle adamı suçluyordum ben sen sallamıyorsun beni, özensizsin vb tarzında meğer herkesinki böyleymiş ya adamın beni sallamaması mesleği ne alaka işte ama başka kadınların böyle ilişki/evliliklerini bilmediğim için
Evet bi' mesajdan, hareketten negatif senaryolar yaratıyorum ben de
Çalışıyorum, okçuluğa başladım işte arkadaşlarımla zaman geçirmeye çalışıyorum ama ne olsa ben eve geri dönüyorum o başka bi' ülkeye gidiyor falan
O zaman bol bol kendini sakinleştirmeye devam et kuzum :)Kurtulucaz
Seviyoruz
Seviliyoruz
Vesveye yem etmem bu adamı da bu aşkı da o kadar seviyorum
Çok şükür . ALLAH başımızdan eksik etmesin.Ne güzel şimdi yanınızdaymış
Tabii ki tek başınıza büyütmek zorunda kalıyorsunuzdur o daha da zor oluyordur
Hem annelik hem babalık yapıyorsunuz valla helal olsun ne diyeyim
Hasret arttıkça ruhunuz daha kırılgan oluyoTüm sebebi şu cümle işte. Ben de değer gördüğümü hissetmesem zaten...
Bir de gönlüm ona kondu napayım.
Şimdi madem yapamıcaktın başkasını bulsaydın diyen oluyor, olur ama ben sevmediğim adamı her gün yanımda napayım
Bir de haklısınız her ilişkinin/evliliğin problemi başka valla bakıyorum yok başka bi sorun cidden yok yani ne hır gür, ne kabalık, böyle sinir eden moralimi bozan yok
Ayrıca çok tatlı yazmışsınız ya içim burkuldu okurken...
Böyle insanların sevgilileri/eşleri için destek topici falan varsa beni de etiketleyin
Valla iyi ki açmışım konuyu ben benimkine has sanıp sinirleniyordum bir de ona
Evlenmeden önce hatta bana açılırken bile sevgisi değil de bu mesafelerden vs bahsetmişti o yüzden ben onun benim sevdiğine inanmamıştım :))) o zamanlar bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim yaşayarak öğrendim . Ailecek saskiniz vizyona girdiğinde eşimle gitmeyi planlamıştık ama o zaman göreve gitmesi gerekti ben arkadaşlarımla gittim sonra eşim geldi ilk defa izliyormuş gibi onunla tekrar izledim hala haberi yok böyle şeyler yaptığımdan . Başlarken bana sen beni sev gerisini ben hallederim demişti ben de ona söylemiştim " evvel refik badel tarık" fazla söze gerek yok. Kimse gereksiz şeyler için sevdiklerini uzmesin kirmasin bizim gibiler hasreti mesafeyi en derinlerden yaşadığı için birbirimizin kıymetini biliyoruz . Bizler farkındayız ki kavga etmeye zamanımız yok küs kalmaya kırgın kalmaya trip kapris yapmaya zamanımız yok biz duygularımızı en içten ve en net şekilde ifade ediyoruz.Tüm sebebi şu cümle işte. Ben de değer gördüğümü hissetmesem zaten...
Bir de gönlüm ona kondu napayım.
Şimdi madem yapamıcaktın başkasını bulsaydın diyen oluyor, olur ama ben sevmediğim adamı her gün yanımda napayım
Bir de haklısınız her ilişkinin/evliliğin problemi başka valla bakıyorum yok başka bi sorun cidden yok yani ne hır gür, ne kabalık, böyle sinir eden moralimi bozan yok
Ayrıca çok tatlı yazmışsınız ya içim burkuldu okurken...
Böyle insanların sevgilileri/eşleri için destek topici falan varsa beni de etiketleyin
Valla iyi ki açmışım konuyu ben benimkine has sanıp sinirleniyordum bir de ona
Gecenlerde beni özlemedin mi diye sordum ona bile tartistik yanisabrediyorum Allah bana peygamber sabri vermis. Cok da anlayisliyimdir ama boyle sacma sapan hikaye uydurma huyum var iste “niye boyle dedi niye boyle davrandi ee cevrimici oldu bana yazmadi” halbuki adamin benden baska hayati da var yani arkadaslari var basta kendi ailesi var. Boyle biriyle konustugum zaman mantikli dusunebiliyorum ama icraata gelince sifirim caktirma
Sayılı gün çabuk geçerBunu izlemeyeydim iyiydi şimdi adam bugün öğlen gitti pazartesiye kadar yok
Eşimle 15 yıldır birlikteyiz...iyi günümüz de oldu ..kötü günümüz de .Benim eşim bransindan dolayı meslek hayatı boyunca gemide kalması gerekmiyordu.Karaya geçti ama stresli,yoğun bir temposu var onun da..ama gece gelebiliyor en azından artık evine.Ben hep pozitif tarafına bakarım olayın.Guzel bir hayatım var ve bunun bir kısmına eşimin mesleği sayesinde ulasabiliyorum.Ben aşk evliliği yaptım ama sokakta işi gücü olmayan bir adama aşık olmadiysam bunda mantigimi kullanmamin da etkisi vardir. İliskini inşa ederken ne kadarını mantık,ne kadarını aşk ile sivayacagina sen karar vereceksin .Senin için hayırlısı olsunDoğru aslında ben denizcilerin işleyişini pek bilmediğim için kusura bakmayın
Peki mutlu musunuz şu an bu kadar zaman sonra bile?
O yalnızlık hissi bana da olmaya başladı özellikle başka çiftleri yan yana falan görünce hep biraz içleniyorum, gün sayıyorum falan
Ay konuyu okuyunca aklıma vecihiii geldi yaa istemsizce güldüm
Aynen canım benden vazgecer mesleginden asla gecmez ilk doguya tayini ciktigi zaman ne cok agladik aramiza mesafe girecek diye :)) o zaman biraz daha diretseydim birakirdi belki ama istemedigi bir meslegi yaparken mutsuz olacakti bencilligin alemi yok diye dusunup o fikri aklimdan attim istedigi meslegi istedigi yerde yapsin mutlu olsun gerisi onemli degilBenimkinin tartışma huyu da yok
Tamam sensin der ya da etmez direkt yani
Ben de bildiğim için yüz yüzeye saklıyorum her şeyi
Ama orada da susuyor
Bu iyi bir şey aslında da
O bık bıkı ben de çok yapıyordum başta işte
Şimdi hep tutuyorum ama bunu bir şekilde çözmek icap eder yani seninki muhtemelen asker kalacak benimki de pilot
Ömür boyu nasıl gidecek bu böyle bizim de rahat olmamız lazım
Hahahah ay elimde değillll direk o sahneler canlandı gözümdeeYapma yapma bu şakayı bana o kadar çok yapan oldu ki
O zaman bol bol kendini sakinleştirmeye devam et kuzum :)
Bir daha böyle adamları bulamayız,nadir bulunanlardan bulmuşuz iki tane
Eşim 7:30 de gider 4-4:30 gibi gelir yarim saat geç gelse,telefonu açmazsa kalbim güm güm kötü senaryolardan senaryo beğen
Allah yardımcınız olsun. Gerçekten zorHahah yarım saate böyleyseniz valla benim gibileri düşünün
Ben denizcileri düşündüm mesela şu an biraz rahatladım kendi durumuma
Hasret arttıkça ruhunuz daha kırılgan oluyo
Evlenmeden önce hatta bana açılırken bile sevgisi değil de bu mesafelerden vs bahsetmişti o yüzden ben onun benim sevdiğine inanmamıştım :))) o zamanlar bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim yaşayarak öğrendim . Ailecek saskiniz vizyona girdiğinde eşimle gitmeyi planlamıştık ama o zaman göreve gitmesi gerekti ben arkadaşlarımla gittim sonra eşim geldi ilk defa izliyormuş gibi onunla tekrar izledim hala haberi yok böyle şeyler yaptığımdan . Başlarken bana sen beni sev gerisini ben hallederim demişti ben de ona söylemiştim " evvel refik badel tarık" fazla söze gerek yok. Kimse gereksiz şeyler için sevdiklerini uzmesin kirmasin bizim gibiler hasreti mesafeyi en derinlerden yaşadığı için birbirimizin kıymetini biliyoruz . Bizler farkındayız ki kavga etmeye zamanımız yok küs kalmaya kırgın kalmaya trip kapris yapmaya zamanımız yok biz duygularımızı en içten ve en net şekilde ifade ediyoruz.
Eşimle 15 yıldır birlikteyiz...iyi günümüz de oldu ..kötü günümüz de .Benim eşim bransindan dolayı meslek hayatı boyunca gemide kalması gerekmiyordu.Karaya geçti ama stresli,yoğun bir temposu var onun da..ama gece gelebiliyor en azından artık evine.Ben hep pozitif tarafına bakarım olayın.Guzel bir hayatım var ve bunun bir kısmına eşimin mesleği sayesinde ulasabiliyorum.Ben aşk evliliği yaptım ama sokakta işi gücü olmayan bir adama aşık olmadiysam bunda mantigimi kullanmamin da etkisi vardir. İliskini inşa ederken ne kadarını mantık,ne kadarını aşk ile sivayacagina sen karar vereceksin .Senin için hayırlısı olsun
Aynen canım benden vazgecer mesleginden asla gecmez ilk doguya tayini ciktigi zaman ne cok agladik aramiza mesafe girecek diye :)) o zaman biraz daha diretseydim birakirdi belki ama istemedigi bir meslegi yaparken mutsuz olacakti bencilligin alemi yok diye dusunup o fikri aklimdan attim istedigi meslegi istedigi yerde yapsin mutlu olsun gerisi onemli degilyani bir evlensek belki cok cok farkli dusunucem cunku ilk onceligi ben olurum annesi ablasi degil diye dusunuyorum. Cogu zaman onlarla ilgilenmekten bana yazmaya firsati olmadigi oluyor cunku. Sinirlerim bozuluyor haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?