- Konu Sahibi heytbengeldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen.. Bır ınsan yata yata bır yeri leri agarmaz mı. Ben bıraz fazla uyuyayım belim agarmaya başlıyor.. Tabı bizimkinin uykusu eskiden beridir var.. İşe zor kaldırırdım..uzun zamandır bazı ilaclar kullandığında uyku dozu arttı.. Gelıyor yatıyor uyuyor. . gidiyor gelıyor yıne yatıyor uyuyor:)
Ne gibi ilaçlar acaba hangi dr yaziyo?Beni ve eşimi anlatmışsın. O bazı ilaçları yazan doktorsa ondan uyku açıcı ilaç istesin. Eşim kullanıyor. Mutluluğu yeniden buldum benöneririm.
Eşim psikiyatriden yazdırdı. Ben çok uyuyor diye şikayet edince uyku açıcı ilaç yazdi. Simdi normal insanlar gibi 7-8 saat uyuyor ve dinç oluyor gün içinde de.Ne gibi ilaçlar acaba hangi dr yaziyo?
Vaaay maşallahh tü tü tüFeeling07 kizzzzzz benimki özür dilediiii bi sirnasmalar af dilemeler bidaha dikkatli olacam söz bilmem neler ben şokkkkkk
![]()
CokktaannnVaaay maşallahh tü tü tüo zaman siz bugün yaparsınız o işi kız bizim gene yattı
![]()
Himm gözünüz aydın ozmaanEşim psikiyatriden yazdırdı. Ben çok uyuyor diye şikayet edince uyku açıcı ilaç yazdi. Simdi normal insanlar gibi 7-8 saat uyuyor ve dinç oluyor gün içinde de.
Duaların kabul oldu darısı başımaCokktaannndün yumurtlamıştım kaçırmamış oldum ya.valla 2 gundur dua edip duruyodum rabbim duydu beni hiç umudum yoktu yinede cunku bizim ki fena inatçıdır neye uğradığımı şaşırdım
![]()
Kız hafta da 1 e de raziyim benDuaların kabul oldu darısı başımabakalım bizimki ne zaman gelcek hiç umursamıcam ilk istediği zaman yazcam. Bakalım sizin kaç gün olcak arası
2-3 günde bir olması gerekiyor bence ama nerdeee
Nasıl ikna ettin kız maşallahKız hafta da 1 e de raziyim benbakalım ne olacak valla bu sefer dr.a gitmeye de tamam dedi ramazandan sonra onada gidecek inşallah düzelir bu sefer.darisi başına hadi inşallahhh
![]()
Dün kan tahlili yaptırdık bütün değerleri normal çıktı.Benim gibi troid ve anemi olabilir mi ?
Ya da psikolojik bir sorunu ?
Aynennnnnn kızzz bende çok özeniyorum ona ama tövbe bizimkine işlemez.ayrica ben bişey yapmadım çok şaşkınım o yüzden sadece tartışmada benim hakli olduğuma karar vermiş pişman olmuş ki bunu bile zor kabul ederdi valla ben dualarima bağladım kesinlikleNasıl ikna ettin kız maşallahay en çokta şeye özenmişimdir hani erkekler bişeye izin vermediğinde veya kadının dediği olmadığında kadın ilişkiye girmemekle tehdit eder de erkekte hemen kabul edet sırf ilişkiye girmek için biz bunu hiç yapamıcaz heralde
![]()
![]()
Oh iyi bari darısı başıma. Bak insan nasıl mutlu oluyo eşiyle bişeyler yaşadığında dimi ama? Dün nasıldın bugün nasılsınAynennnnnn kızzz bende çok özeniyorum ona ama tövbe bizimkine işlemez.ayrica ben bişey yapmadım çok şaşkınım o yüzden sadece tartışmada benim hakli olduğuma karar vermiş pişman olmuş ki bunu bile zor kabul ederdi valla ben dualarima bağladım kesinliklebaktım alttan aliyo dr a gideceksin bu kez dedim yoksa kabul etmiyorum dedim yok demedimki ben dedi geçiştiriyosun ama dedim tamam söz gidecem dedi yarabbi şükür
![]()
Dün kan tahlılı verdik normal çıktı. Boşalma konusunuda konuştuk bebek için rahat olmak istiyorum sadece bebek için ilişkiye girmek istemiyorum sen fazla kafana takmıssın 1 2 ay erteleyelim sen kırılma hevesın gitmesin diye soyleyemedim içine boşalmıyordum dedi. Tabi kavga kıyamet koptu Daha cok üzüldüm bu seferde farkında olmadan baskı yapmısım adama. En azından durumu soyleyebılırdı bende her ay adet olacakmıyım diye beklemezdim.Bı hastalığı olablir yemekten hemen sonra uyumasida şeker belirtisi olabilir.bosaldiginin farkında olmaması nasl oluyorsa uyuyarak yapıyor herlade
Dün kan tahlili yaptırdık bütün değerleri normal çıktı.
Tahmin ettiğim gibi keyiften uyuyor. Psıkolojık bir sorunu yok hiç zannetmiyorum.
Aynen yaa nasıl hafifledim anlatamamOh iyi bari darısı başıma. Bak insan nasıl mutlu oluyo eşiyle bişeyler yaşadığında dimi ama? Dün nasıldın bugün nasılsınemojilerin bile değişti
![]()