• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sürekli uyuyan var mı ?

benim eşim değil ama bi tanıdığın ramazanda uyuyup 1 gün atladığını biliyorum, uyandırmadıkları sürece uyuyan bi adam :D eşinizde obstruktif apne veya tiroid bozukluğu olabilir bi doktora görünmesinde fayda var

Aynen.. Bır ınsan yata yata bır yeri leri agarmaz mı. Ben bıraz fazla uyuyayım belim agarmaya başlıyor.. Tabı bizimkinin uykusu eskiden beridir var.. İşe zor kaldırırdım..uzun zamandır bazı ilaclar kullandığında uyku dozu arttı.. Gelıyor yatıyor uyuyor. . gidiyor gelıyor yıne yatıyor uyuyor:)

Beni ve eşimi anlatmışsın. O bazı ilaçları yazan doktorsa ondan uyku açıcı ilaç istesin. Eşim kullanıyor. Mutluluğu yeniden buldum ben;) öneririm.

Vaaay maşallahh tü tü tü :KK70: o zaman siz bugün yaparsınız o işi kız bizim gene yattı :KK70:
Cokktaannn :halay:dün yumurtlamıştım kaçırmamış oldum ya.valla 2 gundur dua edip duruyodum rabbim duydu beni hiç umudum yoktu yinede cunku bizim ki fena inatçıdır neye uğradığımı şaşırdım :confused:

Cokktaannn :halay:dün yumurtlamıştım kaçırmamış oldum ya.valla 2 gundur dua edip duruyodum rabbim duydu beni hiç umudum yoktu yinede cunku bizim ki fena inatçıdır neye uğradığımı şaşırdım :confused:
Duaların kabul oldu darısı başıma :D bakalım bizimki ne zaman gelcek hiç umursamıcam ilk istediği zaman yazcam. Bakalım sizin kaç gün olcak arası :D 2-3 günde bir olması gerekiyor bence ama nerdeee

Bı hastalığı olablir yemekten hemen sonra uyumasida şeker belirtisi olabilir.bosaldiginin farkında olmaması nasl oluyorsa uyuyarak yapıyor herlade

Duaların kabul oldu darısı başıma :KK70: bakalım bizimki ne zaman gelcek hiç umursamıcam ilk istediği zaman yazcam. Bakalım sizin kaç gün olcak arası :KK70: 2-3 günde bir olması gerekiyor bence ama nerdeee
Kız hafta da 1 e de raziyim ben :KK70:bakalım ne olacak valla bu sefer dr.a gitmeye de tamam dedi ramazandan sonra onada gidecek inşallah düzelir bu sefer.darisi başına hadi inşallahhh :KK66:

Kız hafta da 1 e de raziyim ben :KK70:bakalım ne olacak valla bu sefer dr.a gitmeye de tamam dedi ramazandan sonra onada gidecek inşallah düzelir bu sefer.darisi başına hadi inşallahhh :KK66:
Nasıl ikna ettin kız maşallah :D ay en çokta şeye özenmişimdir hani erkekler bişeye izin vermediğinde veya kadının dediği olmadığında kadın ilişkiye girmemekle tehdit eder de erkekte hemen kabul edet sırf ilişkiye girmek için biz bunu hiç yapamıcaz heralde :D :D

Nasıl ikna ettin kız maşallah :KK70: ay en çokta şeye özenmişimdir hani erkekler bişeye izin vermediğinde veya kadının dediği olmadığında kadın ilişkiye girmemekle tehdit eder de erkekte hemen kabul edet sırf ilişkiye girmek için biz bunu hiç yapamıcaz heralde :KK70: :KK70:
Aynennnnnn kızzz bende çok özeniyorum ona ama tövbe bizimkine işlemez.ayrica ben bişey yapmadım çok şaşkınım o yüzden sadece tartışmada benim hakli olduğuma karar vermiş pişman olmuş ki bunu bile zor kabul ederdi valla ben dualarima bağladım kesinlikle :dua: baktım alttan aliyo dr a gideceksin bu kez dedim yoksa kabul etmiyorum dedim yok demedimki ben dedi geçiştiriyosun ama dedim tamam söz gidecem dedi yarabbi şükür :KK49:

Aynennnnnn kızzz bende çok özeniyorum ona ama tövbe bizimkine işlemez.ayrica ben bişey yapmadım çok şaşkınım o yüzden sadece tartışmada benim hakli olduğuma karar vermiş pişman olmuş ki bunu bile zor kabul ederdi valla ben dualarima bağladım kesinlikle :dua: baktım alttan aliyo dr a gideceksin bu kez dedim yoksa kabul etmiyorum dedim yok demedimki ben dedi geçiştiriyosun ama dedim tamam söz gidecem dedi yarabbi şükür :KK49:
Oh iyi bari darısı başıma. Bak insan nasıl mutlu oluyo eşiyle bişeyler yaşadığında dimi ama? Dün nasıldın bugün nasılsın :D emojilerin bile değişti :D

Bı hastalığı olablir yemekten hemen sonra uyumasida şeker belirtisi olabilir.bosaldiginin farkında olmaması nasl oluyorsa uyuyarak yapıyor herlade
Dün kan tahlılı verdik normal çıktı. Boşalma konusunuda konuştuk bebek için rahat olmak istiyorum sadece bebek için ilişkiye girmek istemiyorum sen fazla kafana takmıssın 1 2 ay erteleyelim sen kırılma hevesın gitmesin diye soyleyemedim içine boşalmıyordum dedi. Tabi kavga kıyamet koptu Daha cok üzüldüm bu seferde farkında olmadan baskı yapmısım adama. En azından durumu soyleyebılırdı bende her ay adet olacakmıyım diye beklemezdim.

Back
X