Kutlasa güzel olur ama bence böyle günler önemsiz diğer günler iyiyse takmayın derim ..Eşim anneler günü kutlamadı , neyse dedim. Sabahın köründe başıma geçmiş annesinin anneler gününü kutlayacakmışız. normal görmedim. 2 çocuğumuz var . 19 yıllık evliyiz. evin tüm sorumluluğu bende alışveriş çocukların dersi. çalışıyorum ayrıca. normalda iyi bi eştir . sizlerde durum nasıl . kutlanmayan varsa nasıl tepki verdiniz
benimki akşama doğru uyandı geldi, muhabbeti açılınca bugün anneler günü mü dedi evet dedim, anneler günün kutlu olsun dedi hsnxjsnjdjdldjdks kendi annesininkini de ben kutladım kendi aramadı bile. çok da şey etme yaniEşim anneler günü kutlamadı , neyse dedim. Sabahın köründe başıma geçmiş annesinin anneler gününü kutlayacakmışız. normal görmedim. 2 çocuğumuz var . 19 yıllık evliyiz. evin tüm sorumluluğu bende alışveriş çocukların dersi. çalışıyorum ayrıca. normalda iyi bi eştir . sizlerde durum nasıl . kutlanmayan varsa nasıl tepki verdiniz
teşşekekkürler , belkide annesinin anneler gününü bu kadar önemsediğine takıldım.Böyle günlere fazla anlam yükleniyor bence. Doğum günü, evlilik yıldönümü vs gibi gibi kişiye özel bir tarih değil. Genel olarak özel günlerinizi unutmuyorsa üzülmeyin, esas önemli olan o.
O günü önemli bulduğundan değil de annesini mutlu etmek istemiştir. Çok takılmayın :)teşşekekkürler , belkide annesinin anneler gününü bu kadar önemsediğine takıldım.
Yani yıldönümi.sevgililer günü ve de doğum günü kutlayıp kutlamamasi daha mühim geliyor banaEşim anneler günü kutlamadı , neyse dedim. Sabahın köründe başıma geçmiş annesinin anneler gününü kutlayacakmışız. normal görmedim. 2 çocuğumuz var . 19 yıllık evliyiz. evin tüm sorumluluğu bende alışveriş çocukların dersi. çalışıyorum ayrıca. normalda iyi bi eştir . sizlerde durum nasıl . kutlanmayan varsa nasıl tepki verdiniz
Sevgiler gününüde kutlamadı onu önemsemedim. Diğer günleride ben plan yalıyorum. Ekstra bişey yapmazKutlasa güzel olur ama bence böyle günler önemsiz diğer günler iyiyse takmayın derim ..
Bence gayet güzel, benimki sabahın köründe annesini kutluyor benimkini kutlamıuor. Bazen abartıuorum um diyorum, aldatılma başlıklarına görünce bu başlık çok hafif kaldı.benimki akşama doğru uyandı geldi, muhabbeti açılınca bugün anneler günü mü dedi evet dedim, anneler günün kutlu olsun dedi hsnxjsnjdjdldjdks kendi annesininkini de ben kutladım kendi aramadı bile. çok da şey etme yani
Valla ben eşim şevkatli iyiyse çok takmıyorum ama eşim yine de alınca çok mutlu oluyorumSevgiler gününüde kutlamadı onu önemsemedim. Diğer günleride ben plan yalıyorum. Ekstra bişey yapmaz
Evet beni mutlu etme gibi çabası yokO günü önemli bulduğundan değil de annesini mutlu etmek istemiştir. Çok takılmayın :)
Çocuklarıma da kutlatmadı onları teşvik edebilirdi. Annenizin anneler günğnü kutlayın falsn, yani çpk ödün veriyoruz. Kendi hayatımızı hiçe sayoyoruz. Sonra beklentiye giriyoruz. Yeni evlilere tek çocuk yapın diyorum.Anneler gününde esimin kutlamasini beklemem. Cocuklarimin kutlamasi normal.
En iyisi boyle günlere fazla anlam yüklememek
Ben hediye beklemiyorum sözlü kutlaması yeterValla benimkide kutlamadi
Bir yer açık değil dedi.
Evlilik yıldönümünde de. Bişey yapmadı.
Ama o ay ve öncesi bizim çok dolu diye muhtemelen.
Benim doğum günüm birkaç gün sonra eşimin doğum günü
Birkaç gün sonra evlilik yıldönümü sonra sevgililer günü falan.
Sevgiler günüde kutlanmafı. Hediye zaten hiç beklemiyorum. Evlilik yıldönümü dahilEsimle kendimize ait olmayan hicbir gunu kutlamayiz. (Sevgililer gunu, anneler gunu, babalar gunu)
Bize boyle gunler cok sacma geliyo birileri cikmis ortaya bir gun atmis insanlarda peslerinden gitmis gibi tabiki kutlayanlara saygimiz sonsuz orasi ayri ama bence buyutulecek bir olay degil kendinizi uzmeye degmez.
Evlilik yildonumunuz, yas gununuz gibi seyleri kutlamasi sizcede daha anlamli degil mi sonucta o gun sadece size ait ?
Ayrica bence annelerin gunu bir gune asla ama asla sigdirilamaz bunu anne olunca daha iyi anladim :)
Genelde cvplar, önemsenmeme yönünde. Bem büyütmüş olabilirim.11yıllık evliyim kutlamadı. Dogum günümü evlilik yıldönümünü kutlamasa problem ederdim ama bunu takmıyorum sonuçta onun annesi degilim
Bir hafta önceden demistim anneler günü ayin dokuzunda diye daha varmış dedi tarihine.Eşim anneler günü kutlamadı , neyse dedim. Sabahın köründe başıma geçmiş annesinin anneler gününü kutlayacakmışız. normal görmedim. 2 çocuğumuz var . 19 yıllık evliyiz. evin tüm sorumluluğu bende alışveriş çocukların dersi. çalışıyorum ayrıca. normalda iyi bi eştir . sizlerde durum nasıl . kutlanmayan varsa nasıl tepki verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?