Eşi tek oğlan olan bayanlar,yorumlarınızı bekliyorum..

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Evet eşi ailenin tek erkeği olan yada birde görümcesi olan bayanlar,sizinde kv ve kp ile sürekli bir arada olma zorunluluğunuz,kendi hayatınızı yaşayamamanız,aşırı müdahalelerle karşılaşmanız,hep yanlarında olmanızı istemeleri,baskılar,cehaletler,sapkınlıklar,saplantılar...bu tarz problemler yaşıyormusunuz yoksa sorun bendemi benmi büyütüyorum anlayamıyorum,paylaşabilrmisiniz..

yok canım aynı sorun bende de var maalesef hatta tek erkek torun türkiyediki sürekli calan tlfnlar ,planlarımızın bozulması hep basıma gelen seyler..3 aylıgına ky bizde kalıyor..mümkünse ben burdayken misafir gelmesin bile dedi (arkadslarımızdan bahsediyor)

Eşim 6 kardeş ve 3 erkekler ona rağmen anlattıklarını çekiyorum.Bence bunun tek erkek veya tek çocuk olmakla bi ilgisi yok.

yanlız değilsin canım eşim tek erkek ve birde görümcem var..kaynanamdan illallah ettim 8 aylık evliyim ve ailesinden nefret ediyorum.aynı dedin gibi çok afedersin ama ellerinden gelse vc ye bile beraber gidecek..hayır anlamıyorum bekarken hiç umursmaazlardı eşimi şimdi elinde yemek geziyo sanki çocukmuş gibi.bide eşim az yakın olsa bana surat düşmeler falan aman hangi birini söyleyim okadar çok şey varkii

benim eşim tek düğünümüzde benim ailemden cok onun ailesi aglıyodu bir pglumuz gitti diye düşün artık

bende 1 senesi doldurmadan kvdesinden bıkan bir gelin adayıyımm.. aslında ben yatagı 3 kişilik alsaydım keske aramızda yatsa daha mutlu olucak 27 sene ogluna doymamıs.. kısın arardı sürekli ne yedin ne giydin filan filan

eşim 6 kardeş ve 3 erkekler ona rağmen anlattıklarını çekiyorum.bence bunun tek erkek veya tek çocuk olmakla bi ilgisi yok.

hadi yaaa sizede yetebiliyolar yani,ben diyodum kendi kendime belki çok kardeş olsalardı bana sıra gelmez rahat ederdim ama erkekle ve aileyle ilgili sanırım:

ne yediniz evdemisin kaçta geldin eve??hele ilk zamanlar oğlum bugün beni aramadı seni aradımı diye sorardı:

esimde diyor artık annem cok abatııyor bişey desem alınır küser die bide bizm evde misafir olarak kaldıgı için gücendirmek istemiyorum diyor.. ama ben hergün hey heyli dolasıyorum

ne yediniz evdemisin kaçta geldin eve??hele ilk zamanlar oğlum bugün beni aramadı seni aradımı diye sorardı:

aynen valla..1 ayım doldurmadan beni tlfnda aglatmıstı..oglumun huyu suyu degişti haber vermiyor artık die..ahh ahh cvp veremedim ozmn.. hergün 2 kez arayann nie arayamıyomuss..

aynı yaaaa ağlamışlardı bende sorduğumda onlar sana üzüldüğü için ağlıyolar demişti..akıl varmı acaba???ğğlan gidiyoyaaa ondan..

arkadasım o kadar kıymetlise evlendirmeyeceklerde görmüyeceksin yaptıklarını çünkü sen üstünsün degerlilerini aldın takma kafana eşini bagla kendine

benim eşim tek değil ama maalesef o sorun bendede mevcut çünkü kayınbabam diğer oğluyla küs ve eşindende ayrı senenin 4-5 ayını bizde geçiriyor maalesef

eşim ailenin değil sülalenin tek erkeği doğal olarak bende tek gelin :)) benim kv aşırı derecede oğluna düşkündür ama bana şimdiye kadar bi zararı olmadı bunun belkide oğlunu çok sevdiği için benide seviyodur yeri gelir beni korur laf söletmez ne eşime ne görümceme evimizin arası 5dakika zorla çay içmeye getiririm gelmez gündüz çalışıyosunuz akşam birbirinize vakit ayırın der gezmeye çağırırız evde sıkılıo die çünkü hafta içi yemeklerimizi falan o yapıo gezdirelim hava aldıralım die ne işim var siz yalnız gezin benim kv gelicek olduğunda sinir küpü olurdum ben der :)) Allaha şükür çok iyiyiz yani ailesiylede sülalesiylede herkes aynı olmuo demek ki tekle ikiyle alakası yok bence kadının karakteriyle alakalı

eşim tek erkek..
kayınpeder kayınvalide rahmetli olmuşlar yıllar evvel..
2 tane görümcem var onlarlada görüşmüyorum zaten...

benim eşim tek düğünümüzde benim ailemden cok onun ailesi aglıyodu bir pglumuz gitti diye düşün artık

:) benim kv de nikahta ağlamaktan telef olmuştu bir de anneme çıkışmış neden ağlamıyorsun kızını vermeye ne kadar da meraklısın diye düğünden sonra da eşim ağlamıştı arabada eve kadar :)

Canım yalnız değilsin ben de varım ve hala bu konuyu atlatamadık .. Bende çok takıyorum aslında ilk aylar sürekli ararlardı ne yemek yaptı temiz mi topluyor mu evi diye şimdi Allahtan bunu bıraktılar ama başka konulardan devam ediyorlar kmlerce öteden çağıracağımız misafire bile karışıyorlar malesef

eşim tek erkek bide görümcem var ama hasta yani eşim tek çocuk gibi bişey biz eşimin ailesinede benim ailemede aynı mesafede oturuyoruz evlerimizin arası 5-10dk her ikisinede yakın olunca gelip gitmelerde çok fazla oluyo haftanın 2 günü benim aileme 2 günün eşimin ailesine gidiyoduk sonra bize bişey kalmıyo kendimize vakit ayırmaya ben artık çok sıkılmıştım bigün oraya git bigün orayayaklaşık 2 ay oldu karar aldık eşimle hatfada 1 olsun artık bizde alıştık onlarda alıştı diye.
zaten kayınpeder oraya her gidişimizde eve gelirken sorardı bize bidaha ne zaman gelceniz bu kararı aldıktan sonra kendilerine uzun bi açıklama yaptık anlasınlar diye biz 2 tarafında gönlünü yapmaya çalışıyoruz yakın olduğu olduğu için zor oluyo sizde haklısınız anne baba olarak ama bizede hak verin bi sürü şey söyledik kp gönül istiyoki şimdi gelin 2-3 gün sonra yine gelin dedi bende diğer taraftadaa anne baba var onların gönlüde öyle istiyo o zamanda biz evimizde duramıyoruz dedim.kp çok özlüyomuş bizi görmeden duramıyomuş evin içinde duramıyomuş kv engelliyomuş rahatsız etme onları diye kv öle anlatıyo. sonra kv sizde haklısınız ben size hak veriyom ama babanızın siz göreceği geliyo dedi o günden beri her gidişimizde önce kv siz gelmiyonuz bi hafta oldu geleli bide yakınız diyipduruyo kp her zaman gelin böyle sanki o kadar konuşmayı başkasına yaptık onlara değil o konuşmaları hiç duymamış gibi davranıyolar.en son dün yine dedi kv bi haftadır gelmiyonuz diye öyle kararlaştırdık annemlerde haftada 1 gidiyoz sizede dedim hiç bişey demiyo sanki biz yurtdışından gelmişiz yıllardır görüşmüyomuşuz gibi davranıyolar biliyorum beni seviyolar eşimden asla ayırmazlar içlerinde fitne fesat yok ama bu kadar abartmak niye hiç canım gitmek istemiyo zoraki gidiyorum susunda ağız tadıyla oturlım ama yok. allahtan eşim ana kuzusu değil çok şükür onları dinlemiyo dinleseydi ordan hiç evimize gelemezdik zaten
benim aileme gelince onlar hiç bizamN demedi demezde illede bize gelin yok siz bize hiç gelmiyonuz diye onlara bu haftada bir gitme kararımızla ilgili hiç bişey söylemedik bile zaten

Benim erkek arkadaşımda tek erkek valla bende demiştim heralde düğün kına gecesi olsa annesi çok ağlıcak oğlum gidiyo diye hala 5 yaşındaki çocuk gibi davranıo ona karşı...biz noluruz ilerde bilmiyorum ama düşkünlük var yani...oğlum yakın otursn gider görürüm lafıda var ...Allah yardımcımz olsun ya...

Ama en çok şeye gülmştm kızkardeşi abimin pipisi var ya o çok kıymetli demişti hakikaten erkek anneleri neden böyle olur bilmem sonutça kendileride bi erkekle evleniyolar ama anlayışsızlar ...

Eşim 6 kardeş ve 3 erkekler ona rağmen anlattıklarını çekiyorum.Bence bunun tek erkek veya tek çocuk olmakla bi ilgisi yok.

Soylediklerinize katiliyorum benimde esimde 6 erkek kardesler en kucukleride esim annesi yanimizda olunca herseyimizi alt ust ediyo yani HIc alakasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…