Evet eşi ailenin tek erkeği olan yada birde görümcesi olan bayanlar,sizinde kv ve kp ile sürekli bir arada olma zorunluluğunuz,kendi hayatınızı yaşayamamanız,aşırı müdahalelerle karşılaşmanız,hep yanlarında olmanızı istemeleri,baskılar,cehaletler,sapkınlıklar,saplantılar...bu tarz problemler yaşıyormusunuz yoksa sorun bendemi benmi büyütüyorum anlayamıyorum,paylaşabilrmisiniz..
eşim 6 kardeş ve 3 erkekler ona rağmen anlattıklarını çekiyorum.bence bunun tek erkek veya tek çocuk olmakla bi ilgisi yok.
bende 1 senesi doldurmadan kvdesinden bıkan bir gelin adayıyımm.. Aslında ben yatagı 3 kişilik alsaydım keske aramızda yatsa daha mutlu olucak 27 sene ogluna doymamıs.. Kısın arardı sürekli ne yedin ne giydin filan filan
benim eşim tek düğünümüzde benim ailemden cok onun ailesi aglıyodu bir pglumuz gitti diye düşün artık
ne yediniz evdemisin kaçta geldin eve??hele ilk zamanlar oğlum bugün beni aramadı seni aradımı diye sorardı:
aynı yaaaa ağlamışlardı bende sorduğumda onlar sana üzüldüğü için ağlıyolar demişti..akıl varmı acaba???ğğlan gidiyoyaaa ondan..
benim eşim tek düğünümüzde benim ailemden cok onun ailesi aglıyodu bir pglumuz gitti diye düşün artık
Evet eşi ailenin tek erkeği olan yada birde görümcesi olan bayanlar,sizinde kv ve kp ile sürekli bir arada olma zorunluluğunuz,kendi hayatınızı yaşayamamanız,aşırı müdahalelerle karşılaşmanız,hep yanlarında olmanızı istemeleri,baskılar,cehaletler,sapkınlıklar,saplantılar...bu tarz problemler yaşıyormusunuz yoksa sorun bendemi benmi büyütüyorum anlayamıyorum,paylaşabilrmisiniz..
Eşim 6 kardeş ve 3 erkekler ona rağmen anlattıklarını çekiyorum.Bence bunun tek erkek veya tek çocuk olmakla bi ilgisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?