Evet eşi ailenin tek erkeği olan yada birde görümcesi olan bayanlar,sizinde kv ve kp ile sürekli bir arada olma zorunluluğunuz,kendi hayatınızı yaşayamamanız,aşırı müdahalelerle karşılaşmanız,hep yanlarında olmanızı istemeleri,baskılar,cehaletler,sapkınlıklar,saplantılar...bu tarz problemler yaşıyormusunuz yoksa sorun bendemi benmi büyütüyorum anlayamıyorum,paylaşabilrmisiniz..
evet doğru aynen tek oimakla alakalı değilEşim 6 kardeş
ve 3 erkekler ona rağmen anlattıklarını çekiyorum.Bence bunun tek erkek
veya tek çocuk olmakla bi ilgisi yok.
eşim tek erkek bide görümcem var ama hasta yani eşim tek çocuk gibi bişey biz eşimin ailesinede benim ailemede aynı mesafede oturuyoruz evlerimizin arası 5-10dk her ikisinede yakın olunca gelip gitmelerde çok fazla oluyo haftanın 2 günü benim aileme 2 günün eşimin ailesine gidiyoduk sonra bize bişey kalmıyo kendimize vakit ayırmaya ben artık çok sıkılmıştım bigün oraya git bigün orayayaklaşık 2 ay oldu karar aldık eşimle hatfada 1 olsun artık bizde alıştık onlarda alıştı diye.
zaten kayınpeder oraya her gidişimizde eve gelirken sorardı bize bidaha ne zaman gelcenizbu kararı aldıktan sonra kendilerine uzun bi açıklama yaptık anlasınlar diye biz 2 tarafında gönlünü yapmaya çalışıyoruz yakın olduğu olduğu için zor oluyo sizde haklısınız anne baba olarak ama bizede hak verin bi sürü şey söyledik kp gönül istiyoki şimdi gelin 2-3 gün sonra yine gelin dedi bende diğer taraftadaa anne baba var onların gönlüde öyle istiyo o zamanda biz evimizde duramıyoruz dedim.kp çok özlüyomuş bizi görmeden duramıyomuş evin içinde duramıyomuş kv engelliyomuş rahatsız etme onları diye kv öle anlatıyo. sonra kv sizde haklısınız ben size hak veriyom ama babanızın siz göreceği geliyo dedi o günden beri her gidişimizde önce kv siz gelmiyonuz bi hafta oldu geleli bide yakınız diyipduruyo kp her zaman gelin böyle sanki o kadar konuşmayı başkasına yaptık onlara değil o konuşmaları hiç duymamış gibi davranıyolar.en son dün yine dedi kv bi haftadır gelmiyonuz diye öyle kararlaştırdık annemlerde haftada 1 gidiyoz sizede dedim hiç bişey demiyo sanki biz yurtdışından gelmişiz yıllardır görüşmüyomuşuz gibi davranıyolar biliyorum beni seviyolar eşimden asla ayırmazlar içlerinde fitne fesat yok ama bu kadar abartmak niye hiç canım gitmek istemiyo zoraki gidiyorum susunda ağız tadıyla oturlım ama yok. allahtan eşim ana kuzusu değil çok şükür onları dinlemiyo dinleseydi ordan hiç evimize gelemezdik zaten
benim aileme gelince onlar hiç bizamN demedi demezde illede bize gelin yok siz bize hiç gelmiyonuz diye onlara bu haftada bir gitme kararımızla ilgili hiç bişey söylemedik bile zaten
sen yine bir haftada bir gidiyomuşsun canım biz aynı binadayız ve istiyolar yatmadan yatmaya evimize çıkalım ilk zamanlarda öyle oldu evliliğimin 8.ayındayım ve 2 aydır filan kendi evimdeyim hep onlarlaydık çanta gibi nereye gitseler yanlarındaydık.bana gelene gidene geleceğe hatta yedirip içeceğime kadar kaynanam karar verirdi işine gelirse hadi bugün evinize erken çıkın bilmem ne .bide küçük görümcem var onu bize bırakıp gezmelere gitmeler falan,oda zaten şımarık abisini benden kıskanır ondan bile nefret ettirdiler beni yaa..şimdi gelip gitmyrm aramızda hiç iyi değil eşim için arada bir ama mesafemi koydum haa elinden gelse hala karışacak okadarda yüzsüzdr ama asla izin vermem
altlı üstlü otursaydık biz aynı öyle olurduk zaten kesin zamanında 2katlı evin sadece 1. katını alabilmişler çok şükür2. kat başkasına ait
kayınvalidem gecici olarak bizde kalıyor.. gecen esimle onlar yanında tartısmıstık..ertesi sabahda kayınvalidemle..sonra itiraf etti ..
anne sırf oglunla tartıstıgım için benim üzerime geldin demi dedim
oda sende birgün anne olucaksın oglumun üzerine benim gözümden haksız yere üzmüssen gitmişssen bende onu korurum ister istemez senin üzerine giderim dedi..
cok iyi ama cocukları soz konsu olunca degişiyor.. ama bende bir annenin kızıyım gurbette
biz de bazen kv yanında tartışırız tamam uzatmayın diye ikimize birden söylerler ya da hiç karışmazlar.kvnin davranışı yanlış bence onun karışmaması lazım sonuçta eşinle sen barışırsınız ama o zamanla seni kendinden soğutur bence yani ben olsam eşimle her tartışmada bide kv ile kötü olmam istemem onu ilgilendiren bişey yoksa karışmamalı eşler bi şekilde orta yolu buluyor
kayınvalidem gecici olarak bizde kalıyor.. gecen esimle onlar yanında tartısmıstık..ertesi sabahda kayınvalidemle..sonra itiraf etti ..
anne sırf oglunla tartıstıgım için benim üzerime geldin demi dedim
oda sende birgün anne olucaksın oglumun üzerine benim gözümden haksız yere üzmüssen gitmişssen bende onu korurum ister istemez senin üzerine giderim dedi..
cok iyi ama cocukları soz konsu olunca degişiyor.. ama bende bir annenin kızıyım gurbette
biz de bazen kv yanında tartışırız tamam uzatmayın diye ikimize birden söylerler ya da hiç karışmazlar.kvnin davranışı yanlış bence onun karışmaması lazım sonuçta eşinle sen barışırsınız ama o zamanla seni kendinden soğutur bence yani ben olsam eşimle her tartışmada bide kv ile kötü olmam istemem onu ilgilendiren bişey yoksa karışmamalı eşler bi şekilde orta yolu buluyor
eşim varken karısmıyor zaten ..eşim işe ky görev basına :)eşime anlatıyorum sabır diyor 2 aylıgına geldikleri için gücendirmeyelim aynı evdeyiz ya evlendigimi bazen unutuyor diyor... bende gün sayıyıyorum artık napıyımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?