- Konu Sahibi kirmizigitar
-
aslinda sorun kellesmesi de degil. cok fazla calisiyor ugrasmak zor geliyor artik biraz cok uzun cunku yani beline kadar geliyodur.Sac ektirsin bence, kelligin cozumu var. Tum yakisikliligini kaybedecek kocaniz yoksa, ciddiyim.
Alnı açıldıysa kestirsin bencede ben hiç sevmem uzun saçlı erkek eşim uzatmaya kalktı kaç ay kesmedi deli oldum 10 cm falan rahat uzadı2009 dan beri hayatimda, 2014 ten beri de evliyiz. tanistigimizda da uzun sacliydi, evlendigimizde de...
o kadar alisigim ki uzun saclarina, zaten cok severim uzun sacli erkekleri ezelinden beri allah ta gonlume gore verdi. ama sac yapisi itibariyle cok deforme oldu alni epey acildi, bu aksam karsima "askim saclarimi 3 numara yapyim diyorum ne dersin" diye cikti.
cok sasirdim icim buruldu. bir yandan kestirme diyemiyorum diledgi gibi yapsin ama ote yandan kiyamiyorum ayrica sanki hir yabanciymis gibi gelecek biliyorum.
onu her haliyle seviyorum tabiki, ama cok radikal bir karar bu bizim icin. nasil karsilamaliyim bilemedim. tamamen ona birakmak istiyorum bu karari ozgur olmali cunku, ama ote yandan nasil hissedecegimi kestiremiyorum.
tekrar uzatmaz, cunku askerden donunce cok zorlandi bir daha kesersem asla uzatmam bu surec cok can sikici diye soylerdi aldim hevesimi der biliyorum uzatmaz.
siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda nasil davranirdiniz?
o evre cok kotudur ama. ne uzun ne kisa boyle bicimsiz bir boydur filan. o evreyi gecmemek icin uzatmaz esim iste:) suan esimin saclari beline kadarAlnı açıldıysa kestirsin bencede ben hiç sevmem uzun saçlı erkek eşim uzatmaya kalktı kaç ay kesmedi deli oldum 10 cm falan rahat uzadı
aslinda sorun kellesmesi de degil. cok fazla calisiyor ugrasmak zor geliyor artik biraz cok uzun cunku yani beline kadar geliyodur.
tipsiz olurmu kisminda degilim cunku askere gidecegi zaman sakallra dokunmadan 3 numara yapmisti saclari fena olmamisti yine suan da sac ve biyik var zaten. ama genel olarak saci seviyoruz ikimizde, kestirirse o da mutsuz olabilir bir sure sonra emin olamadim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?