- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Yok kız saçları kumral düz hoş duruyordu yalan yok kelde değil ama ben yakıştırmıyorum normalde çok kısada sevmem ama o uzunluktan sonra asker saçı gibi olunca çok sevindim
o evre cok kotudur ama. ne uzun ne kisa boyle bicimsiz bir boydur filan. o evreyi gecmemek icin uzatmaz esim iste:) suan esimin saclari beline kadar
Öyle deme valla ben kendimi bildim bileli babam bıyıklı annem asla izin vermiyo kesmesine yabancı geliyo gözüme konusasim gelmiyo diyoAltı üstü saç ya ne kadar abartmışsınız adam nasıl rahatsa onu yapsın
Tabikide onun için en doğru olanı seçerdim. Sağlığını düşünürdüm demekki aldığı vitamin saçları için yetersiz geliyo.
yok yahu bildigin topuzla geziyor adam:)Benim de saclarim da hemen hemen belimde ve ben bile bazen zorlaniyorum, cok boş vaktim var ustelik
Uzun diyince en fazla omuzlardadir diye dusunmustum ben. Eşimin uzun dedigim saclari omuzlarina bile değmiyordu
Yazık adama .Bırak kısaltsın. Ne kadar zordur o saçın bakımı. Birde yoğun çalışıyor diyorsunaslinda sorun kellesmesi de degil. cok fazla calisiyor ugrasmak zor geliyor artik biraz cok uzun cunku yani beline kadar geliyodur.
tipsiz olurmu kisminda degilim cunku askere gidecegi zaman sakallra dokunmadan 3 numara yapmisti saclari fena olmamisti yine suan da sac ve biyik var zaten. ama genel olarak saci seviyoruz ikimizde, kestirirse o da mutsuz olabilir bir sure sonra emin olamadim yani
Alni acildiysa bence de uzatmasin. Kestirip hatta mumkunse sifirlayip gurlestirip uzatabilir yine.2009 dan beri hayatimda, 2014 ten beri de evliyiz. tanistigimizda da uzun sacliydi, evlendigimizde de...
o kadar alisigim ki uzun saclarina, zaten cok severim uzun sacli erkekleri ezelinden beri allah ta gonlume gore verdi. ama sac yapisi itibariyle cok deforme oldu alni epey acildi, bu aksam karsima "askim saclarimi 3 numara yapyim diyorum ne dersin" diye cikti.
cok sasirdim icim buruldu. bir yandan kestirme diyemiyorum diledgi gibi yapsin ama ote yandan kiyamiyorum ayrica sanki hir yabanciymis gibi gelecek biliyorum.
onu her haliyle seviyorum tabiki, ama cok radikal bir karar bu bizim icin. nasil karsilamaliyim bilemedim. tamamen ona birakmak istiyorum bu karari ozgur olmali cunku, ama ote yandan nasil hissedecegimi kestiremiyorum.
tekrar uzatmaz, cunku askerden donunce cok zorlandi bir daha kesersem asla uzatmam bu surec cok can sikici diye soylerdi aldim hevesimi der biliyorum uzatmaz.
siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda nasil davranirdiniz?
kestirme demiyorum zaren. nasil hissedecegimi bilmiyorum dedim. karismak istemiyorum tabiki ama 11 yildir bu adamin saclari upuzun. hic bilemiyorum nasil hissederim kesildigindeYazık adama .Bırak kısaltsın. Ne kadar zordur o saçın bakımı. Birde yoğun çalışıyor diyorsun
Nasıl mutlu oluşan ole yap canım derdim2009 dan beri hayatimda, 2014 ten beri de evliyiz. tanistigimizda da uzun sacliydi, evlendigimizde de...
o kadar alisigim ki uzun saclarina, zaten cok severim uzun sacli erkekleri ezelinden beri allah ta gonlume gore verdi. ama sac yapisi itibariyle cok deforme oldu alni epey acildi, bu aksam karsima "askim saclarimi 3 numara yapyim diyorum ne dersin" diye cikti.
cok sasirdim icim buruldu. bir yandan kestirme diyemiyorum diledgi gibi yapsin ama ote yandan kiyamiyorum ayrica sanki hir yabanciymis gibi gelecek biliyorum.
onu her haliyle seviyorum tabiki, ama cok radikal bir karar bu bizim icin. nasil karsilamaliyim bilemedim. tamamen ona birakmak istiyorum bu karari ozgur olmali cunku, ama ote yandan nasil hissedecegimi kestiremiyorum.
tekrar uzatmaz, cunku askerden donunce cok zorlandi bir daha kesersem asla uzatmam bu surec cok can sikici diye soylerdi aldim hevesimi der biliyorum uzatmaz.
Alnı açılmış uzun saç deyince aklıma erkin koray geldi.
Bence kestirsin, hoş bir görüntü değil.
ay tesekkur ederimSaç konusunu bilemem de bebeğiniz çok tatlı, Allah bağışlasın ❣
gorsellige oyle onem verdigimden degil asla ama sac sakal biyik filan bunlar kisinin eli kolu gibi butunlugu sagliyor bence. aakalini kisaltsa da etkileniyorum epey. ama sac bambaska tabiBenlm de sakal takıntım var.
Sakal gidince üzülüyorum.
Neyseki kesmiyor..
Bazen yazın kısaltır...
Ama bence de insana bi buruk oluyır
Profil resmindeki eşiniz ve siz misiniz2009 dan beri hayatimda, 2014 ten beri de evliyiz. tanistigimizda da uzun sacliydi, evlendigimizde de...
Yani bence de sonuçta bu bir stil.gorsellige oyle onem verdigimden degil asla ama sac sakal biyik filan bunlar kisinin eli kolu gibi butunlugu sagliyor bence. aakalini kisaltsa da etkileniyorum epey. ama sac bambaska tabi
Değişik valla bilemedim :)Öyle deme valla ben kendimi bildim bileli babam bıyıklı annem asla izin vermiyo kesmesine yabancı geliyo gözüme konusasim gelmiyo diyo32 yasimdayim daha babamı bıyıksız görmedim görsem bende alışamam gibi bazı durumlar oluyoki artık sac sakal bıyık organ gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?