esi uzun sacli olan varmi?

Öyle deme valla ben kendimi bildim bileli babam bıyıklı annem asla izin vermiyo kesmesine yabancı geliyo gözüme konusasim gelmiyo diyo 32 yasimdayim daha babamı bıyıksız görmedim görsem bende alışamam gibi bazı durumlar oluyoki artık sac sakal bıyık organ gibi oluyo

Yazık adama .Bırak kısaltsın. Ne kadar zordur o saçın bakımı. Birde yoğun çalışıyor diyorsun

Alni acildiysa bence de uzatmasin. Kestirip hatta mumkunse sifirlayip gurlestirip uzatabilir yine.

Nasıl mutlu oluşan ole yap canım derdim

Ben sizi anlıyorum, eşimle uzun saçlıyken tanışmıştık ve ben de uzun saçı çok severdim. Yıllar sonra sedef oluştu ve kafa dersiinde kabuklanma olunca saçını kesmek durumunda kaldı. Saçlarını saklıyorum ben hala bakınca bi içim burkuluyor o gençlik, delikik gitti gibi geliyor çünkü o salaş halden daha bir adam görünşüne geçti.

Bende uzun Saçlı erkeklerden hiç hoşlanmam.
Biraz kısaltmasını söyleyin olmazsa Hem gözünüz alışmış olur.

Benlm de sakal takıntım var.
Sakal gidince üzülüyorum.
Neyseki kesmiyor..
Bazen yazın kısaltır...
Ama bence de insana bi buruk oluyır
gorsellige oyle onem verdigimden degil asla ama sac sakal biyik filan bunlar kisinin eli kolu gibi butunlugu sagliyor bence. aakalini kisaltsa da etkileniyorum epey. ama sac bambaska tabi

Profil resmindeki eşiniz ve siz misiniz

gorsellige oyle onem verdigimden degil asla ama sac sakal biyik filan bunlar kisinin eli kolu gibi butunlugu sagliyor bence. aakalini kisaltsa da etkileniyorum epey. ama sac bambaska tabi
Yani bence de sonuçta bu bir stil.
Stil değişiklikleri insanı etkiliyor.
Bu normal bence.

Değişik valla bilemedim :)

İlk öyle gördünüz ve öyle sevdiniz keserse baya bir etkileyecek sizi alışması zor olur benim görüşüm ama sağlık daha önemli tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…