esi uzun sacli olan varmi?

allahtan değil, hiç sevmem uzun saç ben. herkes 3 numara yaptırsın ve sakal bıraksın please.
sakal makyaj gibi.çok guzel.
konuyu dağıttım, bence ilk bir hafta yabancı gibi gelir sonra yine aynı olur.

Erkeklerde uzun saci sevmem. Bir tek Barış Akarsu'ya yakıştırıyordum.

Sanirim karar onun olmali kısaltacak olan da uzatacak olan da kendisi. Nasil ki saçların rengine karışan erkeklere kiziyoruz,bu da ondan farkli bir durum degil.

Uce de vurmasin ya. Uce vurunca daha guclu uzayacak caglari gecmis :) soyle kulak hizasinda kestirsin bakalim once. Arkadan minik lastikle tutulacak kadar...goz alisinca gider biraz daha kisaltir isterse.

* sac konusunda hassasim ya. Ben de alisamam kisa saca. Yabanciliyorum

Eşimin saçı uzundur ve kıvırcık, seyrek dişli tarakla bile zor taranan cinsten.
1.5 yıl önce saçı baya uzunken 3 numara saçıyla eve geldi, baya geyik yaptık, hiç garipsemedim. O zamandan sonra tekrar uzattı. Ben de kuaföre gitmekten hoşlanmadığım zaman uzatır ani bir kararla kısacık kestiririm. Yıllardır böyleyiz, hiç dert etmeyiz tercihlerimizi.

ortasi yok adamin ya uzun ya 3 numara:) kis geldi simdi kafan usur diyorum ona

benim de sacim kisacik hele kuafor gazabina ugradim subay trasi yapti arkalari iyice:) ama esim kisa saci cok yakistiriyor bana zaten azicik uzatsam uzamis yine kestirsen mi diyor:) bizde dengeler degisik o bele kadar sacli ben subay trasli

Offf benimki de şu an uzatıyor. Brokoli gibi oldu. Her taraftan da lastik toka topluyorum. Ben kısa saçlı halini daha çok beğensem de ses etmiyorum. Bence eşiniz kendisini nasıl mutlu hissedecekse öyle yapsın.

İnşallah benim de böyle dertlerim olur bir gün. Özgür bırakın alışırsınız siz de.

Yahu kökü onda yine uzar, hem kesilmesi iyi olur rahatlar biraz, nihayetinde uzun saçın kullanimi zor. Ayrıca eşinizi saçı için mi sevdiniz. Saçı olsada olmasada o sizin sevdiğiniz adam. Bırakın istediğini yapsın

Uzun saçını kesen erkek her zaman gözüme daha cazip gelmiştir.Eminim sizde seveceksiniz..Daha bi efendi daha çekici filan oluyor hem değişim iyidir..

Ya uzun değil ama bazen göreve gidince susuzluktan 3'e vurduruyor eşim o bile içimi acıtıyor. Ama zamanla alışıyorum ben alışana kadarda uzuyor zaten.
Karışıyor musun dersen karışmam. Şahsen saçı sap sarıyken bir anda simsiyaha boyatabilen bir manyağım. Radikal kararları alabildiğim gibi eşimde alsın sorun olmazdı

Ya canım bırak keskin. Erkeklerın saçini uzatması kadar itici bişi yok bana göre. Erkek yani adı üstünde. Biz kadınlar uzatırız ama erkekte hoş degıl bnce

Eski sevgilim uzun saçlı idi ayrıldıktan sonra saçlarını bayaa 3 numara kadar kestirmişti gördüm bir yakışıklı olmuş bir yakışıklı gidip terkettiğim için özür dileyesim geldi

Yavaş yavaş kestirsin. Mesela bu hafta 4 parmak kadar, haftaya biraz daha, bir sonraki hafta biraz daha. Kolay alışırsınız

Ya canım bırak keskin. Erkeklerın saçini uzatması kadar itici bişi yok bana göre. Erkek yani adı üstünde. Biz kadınlar uzatırız ama erkekte hoş degıl bnce
kisisel almayin lutfen ama sizin gibi "ben nefret ederim uzun sacli erkekten " diyen herkese sasiriyorum. siz nasil uzun sacli erkeklerden nefret ediyorsaniz onlar hakkinda ne hissediyorsaniz bende kisa saclilar icin ayni seyi hissediyorum. yani burda konunun "uzun sacli erkek sever misiniz sevmez misiniz" haline donmesi biraz anlamsiz degil mi sizce de? ben bir imaj degisikliginden soz ediyorum.

eger uzun saci sevmeyen hatunlar (hatta itici bulan nefret edenler) eslerinin saclarini bel hizasina kadar uzatmasina "uzatsin yahu ne olmus yani" diyebiliyor mu bunu sormak icin actim yani. kisa sav mi uzun sac mi fikrinizi sormak icin degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…