- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
2009 dan beri hayatimda, 2014 ten beri de evliyiz. tanistigimizda da uzun sacliydi, evlendigimizde de...
o kadar alisigim ki uzun saclarina, zaten cok severim uzun sacli erkekleri ezelinden beri allah ta gonlume gore verdi. ama sac yapisi itibariyle cok deforme oldu alni epey acildi, bu aksam karsima "askim saclarimi 3 numara yapyim diyorum ne dersin" diye cikti.
cok sasirdim icim buruldu. bir yandan kestirme diyemiyorum diledgi gibi yapsin ama ote yandan kiyamiyorum ayrica sanki hir yabanciymis gibi gelecek biliyorum.
onu her haliyle seviyorum tabiki, ama cok radikal bir karar bu bizim icin. nasil karsilamaliyim bilemedim. tamamen ona birakmak istiyorum bu karari ozgur olmali cunku, ama ote yandan nasil hissedecegimi kestiremiyorum.
tekrar uzatmaz, cunku askerden donunce cok zorlandi bir daha kesersem asla uzatmam bu surec cok can sikici diye soylerdi aldim hevesimi der biliyorum uzatmaz.
siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda nasil davranirdiniz?
ortasi yok adamin ya uzun ya 3 numara:) kis geldi simdi kafan usur diyorum onaUce de vurmasin ya. Uce vurunca daha guclu uzayacak caglari gecmis :) soyle kulak hizasinda kestirsin bakalim once. Arkadan minik lastikle tutulacak kadar...goz alisinca gider biraz daha kisaltir isterse.
* sac konusunda hassasim ya. Ben de alisamam kisa saca. Yabanciliyorum
benim de sacim kisacik hele kuafor gazabina ugradim subay trasi yapti arkalari iyice:) ama esim kisa saci cok yakistiriyor bana zaten azicik uzatsam uzamis yine kestirsen mi diyor:) bizde dengeler degisik o bele kadar sacli ben subay trasliEşimin saçı uzundur ve kıvırcık, seyrek dişli tarakla bile zor taranan cinsten.
1.5 yıl önce saçı baya uzunken 3 numara saçıyla eve geldi, baya geyik yaptık, hiç garipsemedim. O zamandan sonra tekrar uzattı. Ben de kuaföre gitmekten hoşlanmadığım zaman uzatır ani bir kararla kısacık kestiririm. Yıllardır böyleyiz, hiç dert etmeyiz tercihlerimizi.
İnşallah benim de böyle dertlerim olur bir gün. Özgür bırakın alışırsınız siz de.2009 dan beri hayatimda, 2014 ten beri de evliyiz. tanistigimizda da uzun sacliydi, evlendigimizde de...
o kadar alisigim ki uzun saclarina, zaten cok severim uzun sacli erkekleri ezelinden beri allah ta gonlume gore verdi. ama sac yapisi itibariyle cok deforme oldu alni epey acildi, bu aksam karsima "askim saclarimi 3 numara yapyim diyorum ne dersin" diye cikti.
cok sasirdim icim buruldu. bir yandan kestirme diyemiyorum diledgi gibi yapsin ama ote yandan kiyamiyorum ayrica sanki hir yabanciymis gibi gelecek biliyorum.
onu her haliyle seviyorum tabiki, ama cok radikal bir karar bu bizim icin. nasil karsilamaliyim bilemedim. tamamen ona birakmak istiyorum bu karari ozgur olmali cunku, ama ote yandan nasil hissedecegimi kestiremiyorum.
tekrar uzatmaz, cunku askerden donunce cok zorlandi bir daha kesersem asla uzatmam bu surec cok can sikici diye soylerdi aldim hevesimi der biliyorum uzatmaz.
siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda nasil davranirdiniz?
simdi dusun koray avciyla evlisin ve saclarini uc numaraya kazitti. ne hissedersin?Benim ideal tipim aşik olduğum olacağim tip koray avci tarzidir hep
Hissedemem büyük ihtimalle hissizlik kaplar her tarafimi en çok da kalbimi sevmiyorum sevemiyorum saçsiz sakalsiz napimsimdi dusun koray avciyla evlisin ve saclarini uc numaraya kazitti. ne hissedersin?
kisisel almayin lutfen ama sizin gibi "ben nefret ederim uzun sacli erkekten " diyen herkese sasiriyorum. siz nasil uzun sacli erkeklerden nefret ediyorsaniz onlar hakkinda ne hissediyorsaniz bende kisa saclilar icin ayni seyi hissediyorum. yani burda konunun "uzun sacli erkek sever misiniz sevmez misiniz" haline donmesi biraz anlamsiz degil mi sizce de? ben bir imaj degisikliginden soz ediyorum.Ya canım bırak keskin. Erkeklerın saçini uzatması kadar itici bişi yok bana göre. Erkek yani adı üstünde. Biz kadınlar uzatırız ama erkekte hoş degıl bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?