ayy tam bana gore bi konu olmus... esim genelde oglen calisiyor ama bellide olmuyor her zaman..
ben sabahin korunde cikiyorum zaten...en son yatakta goruyorum kendisini...neyse aksam isten cikinca bebegimi aliyorum eve geciyorum falan filan..hazirda yemek varsa super oluyor yoksa birseyler atistiriyorum...
esim cok sukur illa yemek diye tutturmuyor..tutturacak hali olmuyor gerci genelde bende bebisle birlikte uyumus oluyorum. Evde yiyecek illa birseyler olur yemek anlaminda ama… Eger yoksa ya tost yapar ya da ac olmazsa yemez tabiiki.
ama dun aksam super bir sofra hazirladim o gelmeye yazik garibim cok sevindi

belli olmuyor bana enerjime, ruh halime bagli..bazen istersem 1 saatte muthis seyler cikaririm bazense 2 saatte 1 yemegi yapacak halim olmaz…bazen kalkip sabahin 4 unde pogaca borek yaparim, bazende haftalarca yapamam…
vucudumun dinlenmesiyle alakali sanirim..birde simdi yaza giriyoruz malum biraz daha dinciz ister istemez..
dun yemek yaptiktan sonra utu yaptim derken kiyafet dolabim uzerime yikiliyordu onu duzenledim…camasir makinasini calistirdim astim…
derken dun aksamki bulasiklar duruyormus sabah kalkinca onlari doldurdum bulasik makinasina, calistirdim..esimede tembihledim makinanin icini bosalt diye…
bizde toplasan 1-2 saat ancak goruyoruz birbirimizi ayik kafayla..iste ne yapalim..ekmek parasi…saglik olsun yeterki.