• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi vardiyeli çalışanlar

sadem_karamel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.066
234
103
Osmaniye
merhabalar
eşi vardiyeli çalışanlar toplanıp dertleşelim istedim
anlaşılacağı üzere benim eşimde vardiyeli çalışıyor
her hafta vardiye değiştiğinden bir düzen tutturamıyoruz
bi de 4-12 vardiyesinden nefret ediyorum çünkü ben gündüzleri çalıştığımdan hiç birbirimizi göremiyoruz
şimdiden bol sohbet olsun

benim eşimde vardiyalı calısıyor bu hafta 15-23

haftaya 07-15

sonrakı hafta 23-07

en sevmedıgım calısma seklı bu haftakı olan

Son düzenleme:
benim eşimde vardiyalı calısıyor bu hafta 15-23

haftaya 07-15

sonrakı hafta 23-07

en sevmedıgım calısma seklı bu haftakı olan

sende çalışıyorsan hiç görüşemiyorsunuzdur bizim gibi
benim eşimde bu hafta 4-24 gidiyor ve ben bundan nefret ediyorum. gelmesini bekleyemiyorum 1 de geliyor bende gün içinde yorulduğum için uykum geliyor sabah onu uyandırıp kahvaltı hazırlıyorum ama o bir bardak çayı zor içiyor kendini yatağa atıyor çok zor değil mi

ilk başlarda daha cok etkılenıyordumda sımdı alıstım bende yanı butun duzenımı oyle kuruyorum mesela bırıne oturmaya gıdeceksem kuafor bılmem ne ısım varsa bu haftaya denk getırıyorum veya temızlık yapacaksam
mesela suadna boyle bır zaman her aksam cam perde vs gırısıyorum eve
benımkı 11 de cıkıyor otobusle gelırse 12 servısı beklerse 1 dogru gelıyor bende bekleyemıyorum uyuyorum
sabah erken kalktıgım ıcın 6'da onu kaldırıp oyle kahvaltı faslımız olmuyor bızım canım

ev işleri için çok uygun
tam bu vardiyeli sisteme alıştım derken sıkıldığımı hissediyorum :31:

nedenki ?
benım tek sorunum ben esımın bu haftasınd yemek yapmıyorum ama o gelınce bırseyler yemek ıstıyor
sorun olmadı ama yakında yeter artık yemek yap dıyebılır :)

dıger vardıyalarınız nasıl,?

sonuçta ağır sanayide çalışıyor çok yoruluyor
birlikte çok az vakit geçiriyoruz
o yüzden sıkılıyorum tabi bu eşimden de kaynaklanıyor

benim eşim yemek istiyor gecenin bi yarısı eve gelip uyumak yerine yemek istiyor aç uyuyamam diyor genelde masa hazırlayıp öyle uyuyorum bu vardiyesinde

24-8 vardiyesinde sabah 9 da geliyor uyuyor tabi ben işte oluyorum akşam üzeri uyanır canı isterse yemek yapar bazen çarşıya gelir yemek yiyip eve gderiz. pek bişey yapamadan işe gider
8-17 en sevdiğim akşamları birlikte yemek hazırlarız misafirliğe gideriz gezmeye çıkarız

sizde nasıl?

sızın saatlerınız daha gec baslayıp gec bıtıyor

15-23 oldugunda 1-2 ıkı aksam harıc hıc beklemıyorum dırek yatıyorum esım tv fılan ızleyıp 2-3 cıvarında yatıyor ben sabah 6 da klakıp ıse gıdıyorum o cocugun kahvaltısını ettırıp anneme bırakıp gerı gelıp tekrar uyuyor
en ölü hafta bu dediğim gibi

23-07 haftasında her aksam beraberız genelde ya eve gıtmeden bır yerelere gıderız yada evde yemek kahve keyfı yaparız veya oyle bır hava almaya cıkarız( bundan sonra bana dıreksyon derslerı olarak degısecek buhaftası) 21.30da evden cıkması gerek bu arada bu haftada

en guzelı 07-15
bu sefe rben bır yere gıdemıyorum hafta sonu vs cunku hemen gerı gelmem gerekıyor evde oluyor erkenden am en dolu oldu gecırdıgımız hafta bu neredeyse evde durmuyoruz dıyebılırım

buarada ben hıc yemek hazırlamıyorum hatta bu hafta yemek bıle yapmıyorum

kızlar bizim vardiya sistemi başka haftalık değil günlük 12 - 24 :) o yüzden hiç bir şeye vakit kalmıyor.

sanırım herkesin eşi 8-5 çalışıyo ikimizin dışında
neyse yemek işini nasıl yapıyosun yani hiç mi yemek yapmıyosun

yok hıc degıl 15-23 calıstıgında yapmıyorum ama sanırım ara ara bırseyler yapmam lazım :)
buarada ben 8-5 calısıyorum haftanın 5 gunu

ayy tam bana gore bi konu olmus... esim genelde oglen calisiyor ama bellide olmuyor her zaman..
ben sabahin korunde cikiyorum zaten...en son yatakta goruyorum kendisini...neyse aksam isten cikinca bebegimi aliyorum eve geciyorum falan filan..hazirda yemek varsa super oluyor yoksa birseyler atistiriyorum...
esim cok sukur illa yemek diye tutturmuyor..tutturacak hali olmuyor gerci genelde bende bebisle birlikte uyumus oluyorum. Evde yiyecek illa birseyler olur yemek anlaminda ama… Eger yoksa ya tost yapar ya da ac olmazsa yemez tabiiki.

ama dun aksam super bir sofra hazirladim o gelmeye yazik garibim cok sevindi :1: belli olmuyor bana enerjime, ruh halime bagli..bazen istersem 1 saatte muthis seyler cikaririm bazense 2 saatte 1 yemegi yapacak halim olmaz…bazen kalkip sabahin 4 unde pogaca borek yaparim, bazende haftalarca yapamam…

vucudumun dinlenmesiyle alakali sanirim..birde simdi yaza giriyoruz malum biraz daha dinciz ister istemez..
dun yemek yaptiktan sonra utu yaptim derken kiyafet dolabim uzerime yikiliyordu onu duzenledim…camasir makinasini calistirdim astim…

derken dun aksamki bulasiklar duruyormus sabah kalkinca onlari doldurdum bulasik makinasina, calistirdim..esimede tembihledim makinanin icini bosalt diye…
bizde toplasan 1-2 saat ancak goruyoruz birbirimizi ayik kafayla..iste ne yapalim..ekmek parasi…saglik olsun yeterki.

Son düzenleme:
Tamdabnde boyle bi konu dusunuyorduaçmış :40:sınız bnm esim 3 vardiyali calisiyor
Sabah 8 akşam 5
Öğlen 4 gece 1
Gece 12 sabah 8
Şimdi gececi hic sevmiyorum nu vardiyayı

Vardiyali falan ama en azindan bir saat var ortada..
Bizim ne gun ne saat ne baska bisi belli.
Gicik oldum iyice tepesine yuklenicem bir gun

Back
X