eşi vefat eden bir erkek..yardım

senbensema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
628
-13
kızlar merhaba. ben eşimden ayrıldım resmi olarak 7 ay oldu. 5 ay kadar önce bir beyle tanıştım. çok yakın iki akrabamla tanıdık kendisi. eşi çok hasta idi, ölümünü bekliyorlardı :KK43: bu aşamada ne o ne ben farklı niyetle yaklaşmadık birbirimize. ona bu zor süreçte destek olmaya çalışım elimden geldiğince. 1 ay dolmak üzere eşi vefat etti ve iki küçücük çocukla kaldı. bu 1 ay içerisinde sadece tel.de görüştük kendisi ile. benimle görüşmeye devam etmek istediğini ama çevresindekilerin buna olumsuz bakacağı için ve sorumluluklarından dolayı bir sene kadar kimse bilmeden görüşelim dedi. ben olumlu veya olumsuz bişey demedim, diyemedim. çünkü zaten çok büyük sıkıntıda, onu bu aşamada yalnız bırakmak istemedim birden. ama benim de kafam karıştı. adama iyice umut vermek gibi olsun istemiyorum birincisi, ikincisi evlenmek isterse yapamam çünkü iki onda bir bende ufak çocuk, üçüncüsü eşi aylardır hasta olan bir adam bir sene benle elele tutuşup gezmek istemez sanırım :KK43: yani açıkçası cinsel birliktelik isterse yapamam bunu bu şartlarda. ne diyeceğim bilemedim adama :KK43: bana bir akıl verin. yol yakınken döneyim diyorum ama aşk manasında değil de seviyorum onu, çok iyi bir insan.. üzülsün istemem..

Karısı hastalıkla pençeleşirken, onun yüzüne son birkaç kez bakmak yerine yeni aday arayan bir "adamla" konuşmayı mideniz almış galiba. Çünkü durumunu bile bile görüşmüşsünüz, karısı yaşıyorken. Mide sizin mideniz ama şahsen 3. Şahıs olarak benim midem bulandı.

Eşi rahatsizken ve ölümünden itibaren sürekli konusmussunuz doğru anladiysam.yani adam hasta ve ölmek uzere olan eşini aldatmis bana göre siz de bunu desteklemissiniz rahatsız olmamışsınız.siz de hastalanınca rahatsız olunca size de aynını yapar sizin gibi biriyle.bunu göze alıyorsanız birlikte olabilirsiniz.

Bence bu iş olmaz arkadasim. Gizli de görüşülmez, ölen bir bayana arkasinda bıraktığı 2 minik yavruya ihanet olur bu gizli görüşme işi. Asla yapmayin uzulen siz olursunuz.

Karisi ölüm doseginde olan bir adam sizinle konusuyor.acisini yasiyacagina oylemi.nasil bir olay buya.sizde buna ragmen karisi ölüm doseginde olan bir adamla konustunuz.kadin ölüncede gelmis buradaki insanlarami soruyorsunuz.e yazik valla.bugun ona yarin size...
yanlış anlaşılma olmasın. biz onunla normal konuştuk , öyle aşk sevgili vs. yok ortada. kendisi kuzenimin yakın arkadaşı. o eşini çok seviyor. o süreçte kuzenim de ben de destek olduk sadece. bu aşamada, ölümden sonra bu tarz bir şey beklemiyordum açıkçası ben de şaşırdım. neden suçladınız beni veya diğer kişiyi anlamadım.

eşini kaybedeli bir ay olmuş, ama senle sevgili olmak istiyor. kimse de bilmesin... bence adamın üzüldüğü falan yok. karısını kaybedeli 1 ay olmuş insan sana yakınlık gösteriyor. hiç demedin mi evlensek ben ölsem bir ay geçmeden sevgili yapacak...insan azıcık üzülür yas tutar. ayıp bir kere. içinden gelmiyorsa da dışına vurma.

Nasil bir vicdan.nasil bir ahlaksizlik.nasil bir ruhsuzluktur.utanmadan buraya yazmada cabasi.tebrikler kazandiniz.kadincagiz eminim ölürken esim cocuklarim diye uzulerek gitti.
arkadaşım bu tepki neden. biz arkadaş olarak görüştük, kuzenimin yakın arkadaşı yazanları okuyup yazın tam olarak lütfen

eşini kaybedeli bir ay olmuş, ama senle sevgili olmak istiyor. kimse de bilmesin... bence adamın üzüldüğü falan yok. karısını kaybedeli 1 ay olmuş insan sana yakınlık gösteriyor. hiç demedin mi evlensek ben ölsem bir ay geçmeden sevgili yapacak...insan azıcık üzülür yas tutar. ayıp bir kere. içinden gelmiyorsa da dışına vurma.
gelmiyor inan. teşekkür ederim

Tavrınızı koyun 1 sene görüşmeyelim eğer şartlar uygun olursa 1 sene sonra tekrar bakarız durumlara diyin.Ama eğer hiç olmayacağını düşünüyorsanız güzel bir dille kesin olmayacağını açıklayın ki umut etmesin.
teşekkür ederim, yanlış anlaşıldım galiba. strese girmek istemiyorum gece gece

Soyle bir empati yapsaniz.ölum dosegindesiniz ve esiniz baska bir bayanla telefonda teselli buluyor.burda ilgiye ihtiyaci olan siz son zamanlarinizda ay kocam teselli buluyomu derdiniz.nasil bir mantik lutfen savunmayin evli bir adamla telefonda ne konusuyodunuzda teselli ediyodunuz telefon konusmasida zaman istiyo kusura bakmayin ama.dilerim boyle bisey sizin karsiniza cikmaz.hani etme bulma dunyasi ya o bakimdan

Adamın karısı ölüm döşeğindeyken bu amaçla tanışmak falan ne kadar doğru ki..

X