- 3 Ağustos 2012
- 628
- -13
- Konu Sahibi senbensema
kızlar merhaba. ben eşimden ayrıldım resmi olarak 7 ay oldu. 5 ay kadar önce bir beyle tanıştım. çok yakın iki akrabamla tanıdık kendisi. eşi çok hasta idi, ölümünü bekliyorlardı bu aşamada ne o ne ben farklı niyetle yaklaşmadık birbirimize. ona bu zor süreçte destek olmaya çalışım elimden geldiğince. 1 ay dolmak üzere eşi vefat etti ve iki küçücük çocukla kaldı. bu 1 ay içerisinde sadece tel.de görüştük kendisi ile. benimle görüşmeye devam etmek istediğini ama çevresindekilerin buna olumsuz bakacağı için ve sorumluluklarından dolayı bir sene kadar kimse bilmeden görüşelim dedi. ben olumlu veya olumsuz bişey demedim, diyemedim. çünkü zaten çok büyük sıkıntıda, onu bu aşamada yalnız bırakmak istemedim birden. ama benim de kafam karıştı. adama iyice umut vermek gibi olsun istemiyorum birincisi, ikincisi evlenmek isterse yapamam çünkü iki onda bir bende ufak çocuk, üçüncüsü eşi aylardır hasta olan bir adam bir sene benle elele tutuşup gezmek istemez sanırım yani açıkçası cinsel birliktelik isterse yapamam bunu bu şartlarda. ne diyeceğim bilemedim adama bana bir akıl verin. yol yakınken döneyim diyorum ama aşk manasında değil de seviyorum onu, çok iyi bir insan.. üzülsün istemem..