eşi veya erkek arkadaşı Oğlak olan var mı?

DeSu

Hayatımın baharı Sude'm
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
70
0
86
Diğer
eşi veya erkek arkadaşı oğlak olanlar bu konuda bana bilgi verir misiniz?

sevgilim oğlak değil ama oğlakları iyi tanırım.
oğlak erkeği tam evlenilecek erkektir. sakin ,disiplinli,duygusal ,evine ailesine bağlı,temiz ve düzenli olurlar.
sabırlıdırlar ama patladıkları zamanda çok korkunç olurlar..

eski erkek arkım oğlak burcuydu

burcu hakkındaa nette araştırma yaparken uzak durulması gereken erkek oldukları yazıyordu olamaz dedim inkar ettim yediremedim ama bir hafta sonra beni terk etti üstelik hiç kavgamız sorunumuz yokken yaptı bunu meger sorunları varmış

her oglak burcu böyle olamaz ama duygularını zor belli ettiklerini zor sevdiklerini sevdiler mi tam sevdiklerini biliyorum ama cidden kapalı bir kutu oluyorlar duygularını belli etmıyorlarr

amaa insanın kişiliği ile alakalı herşeyi burca baglamamak lazım cidden sadık oldukları dogruua.s

oğlak erkegi sıkıcıdır ve cok sakindir
saglamcidir
iyi aile babasi olur fakat duygularini hic gostermez

eşi veya erkek arkadaşı oğlak olanlar bu konuda bana bilgi verir misiniz?

selam desu,18 yıldır bir oğlak ile beraberim:roflol:eşim;vicdanlı,çalışkan ve başarılıdır,sahiplenici(bu huyuna bayılırım),çok iyi bir aile babasıdır,:1hug:herkes tarafından sayılır ve sevilir,bonkördür(biraz fazla ama),para hesabı sormaz,sert görünüşlüdür ama pamuk gibi yumuşak bir kalbi vardır:asigim:ama;çok dağınıktır(yeni yeni düzeliyor bu huyuda),eve girince dışarı çıkmak istemez:kızgın:yayılıp uzanacak:dilcikar:evden çıkarmak zulüm olur çoğunlukla...........:çok üzgünüm:

Bende yazıyım bari inatçıdır merhametlidir iyi kalpli yardım etmeyi ve kendinin övülmesini çok sever, sevdimi tam sever sevdiğini sahiplenir korur kollar. Ailesine geleneklerine düşkündür çok iyi bir eş ve baba olur. İşinde hırslıdır yükselmeyi sever. İşte benim aşkım böyle ydi yani şimdi yok senağlama

valla benim eşimde oğlak burcu yazdığını huyların hiç biri yok benim eşimde.
İnatçı,kavgacı,sorumsuz ,asla zorla bişi yaptıramazsın canı isterse yapar,eli çok acıktır, çok ağırkanlıdır,
üşengeçtir,tembeldir çok uykucudur çalışmak istemez hep birilerinin sırtından geçinmeye bakar sevgisi asla belli etmez dah ne sayayım ki en iyisi saymayayım sinirlerim bozuluyo aklıma geldikçe
oğlak erkeğimi böyle yoksa benim kocam mı huysuz anlayamadım

bende çok merak ediyorum oğlak burcu erkeğini..
begendiğim biri var sürekli bakıyor zaten o yüzden ilgimi çekti.
hele bazen rezmen göz hapsine alıyor bir yerde gördüğüm zaman her kafamı kaldırdığımda beni seyrediyor oluyor ama çokta utangaç biri gibi görünüyor.
oğlak burcu eşi yada sevgilisi olanlar sizinkilerde ilk başlarda böyle miydi..

benim eşimde oğlak burcu.
bence tam evlenılecek bir erkek.sadık ,sevecen, sorumluluğunu bilen ,geleneklerine bağlı,çalışkannnn
ve ben onu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum :)

Bende oğlak burcu erkeğiyle evliyim ve onları iyi tanıyorum.

Birkere herşeyi geniş düşünürler.Yani"en"leri çoktur.Herşeyin en iyisi,en güzeli,konu evse en büyüğü.
Kendileri birşey vermeye geldimi?sınırlıdır.Yani sevdiklerine ve istediklerine verirler kendilerince değerli olanı.Elementi toprak herhalde biraz maddeci olacaklar değilmi?
İnatçıdırlar,fikirlerini değiştirmeye çalışmayın siz yıpranırsınız.En iyisi fazla sıkmamak,bırakın o sizin peşinizden koşsun.

arzuca9432 peki aşk konularında nasıldır oğlak burcu erkeği. yani maddesel anlamda geçerli olan bu sıkılık sevgi anlamındada geçerlimi.
en iyisi fazla sıkmamamk bırakın o sizin peşinizden koşsun. demişsin. özelliklerini okuduğum kadarıyla çok fazla duygularını belli etmezmiş.bunda birşey yok deyip vazgeçmesin sonra..

benim eşim oğlak burcu herseyi içinde yasar dısına pek vuramaz,çevresinde cok sevilir sakin bi kişiliği var

sevgilim oğlak değil ama oğlakları iyi tanırım.
oğlak erkeği tam evlenilecek erkektir. sakin ,disiplinli,duygusal ,evine ailesine bağlı,temiz ve düzenli olurlar.
sabırlıdırlar ama patladıkları zamanda çok korkunç olurlar..

aynennnnnnnn benim esimde oglak cok memnunumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

İnatçı,kavgacı,sorumsuz ,asla zorla bişi yaptıramazsın canı isterse yapar,eli çok acıktır, çok ağırkanlıdır,
üşengeçtir,tembeldir çok uykucudur çalışmak istemez hep birilerinin sırtından geçinmeye bakar sevgisi asla belli etmez dah ne sayayım ki en iyisi saymayayım sinirlerim bozuluyo aklıma geldikçe

mirmirmirmir canim ya.. peki siz nasil anlasiyorsunuz?
hmm.. zor olmali heralde.. :bbo:

benimde sevgilim oglak burcu bende kova...
ya benden mi kapti bu huyu bilmiyorum ama:delphin: önceden inatci olmayan adam simdi inatciligi tuttu. gurur yapiiyo..
off yaa... ben ne yaparsam oda aynisini yapio..:kızgın:
Suan küsüs ve 4üncü gün.. hala aramiyoo.. :çok üzgünüm:

Bende yazıyım bari inatçıdır merhametlidir iyi kalpli yardım etmeyi ve kendinin övülmesini çok sever, sevdimi tam sever sevdiğini sahiplenir korur kollar. Ailesine geleneklerine düşkündür çok iyi bir eş ve baba olur. İşinde hırslıdır yükselmeyi sever. İşte benim aşkım böyle ydi yani şimdi yok senağlama

eski erkek arkım oğlak burcuydu

benim de ayrıldığım sevgilim oğlaktı...onu tanımlayacağım ...

tutumlu ; çalışkan; saygılı ; eğlenceli ; işinde yükselmek isteyen ; zeki... bence çok iyi bir baba ve eş olurdu ... ama kısmet bana değilmiş :sm_confused:

çevresinde sevilen ; arkadaşlarına çok fazla değer veren biriydi...

bir de herşeyin en mükemmelini ister evet biri yazmış... herşeyin en güzeli olacak ; en güzeli değilse olmayacak...

sporu çok severdi... tuttuğu takıma ; beğendiği müzik grubuna da tutkuyla bağlıydı... tutkuyla bağlı olmayı severdi ... zaten beni de o yüzden terketti ... tutkuyla bağlı değilim sana diye -tatlicadiarzu-

neyse konudan sapmayalım... benim sevdiğim oğlak erkeği böyleydi işte ... :utangac:

benim nişanlım da oğlak burcu...
en kötü özellikleri, feci inatçı olması sabit fikirliliği ve asabiyeti:oklava:
ama bunların dışında son derece evcimen, aileye düşkün, sakin ve zevk sahibi biri (kıyafetten vs. çok anlar mesela, süper bi alışveriş arkadaşıdır)Şeniz

benim sevgilimi tarif ettiniz gerçekten uyumaya ve yatmaya bayılır hiç dokunmasan bütün gün yatabilir :D ama seviyorum yinede aşkımı

Back
X