Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlak erkegi sıkıcıdır ve cok sakindir
saglamcidir
iyi aile babasi olur fakat duygularini hic gostermez
eşi veya erkek arkadaşı oğlak olanlar bu konuda bana bilgi verir misiniz?
sevgilim oğlak değil ama oğlakları iyi tanırım.
oğlak erkeği tam evlenilecek erkektir. sakin ,disiplinli,duygusal ,evine ailesine bağlı,temiz ve düzenli olurlar.
sabırlıdırlar ama patladıkları zamanda çok korkunç olurlar..
valla benim eşimde oğlak burcu yazdığını huyların hiç biri yok benim eşimde.
İnatçı,kavgacı,sorumsuz ,asla zorla bişi yaptıramazsın canı isterse yapar,eli çok acıktır, çok ağırkanlıdır,
üşengeçtir,tembeldir çok uykucudur çalışmak istemez hep birilerinin sırtından geçinmeye bakar sevgisi asla belli etmez dah ne sayayım ki en iyisi saymayayım sinirlerim bozuluyo aklıma geldikçe
oğlak erkeğimi böyle yoksa benim kocam mı huysuz anlayamadım
Bende yazıyım bari inatçıdır merhametlidir iyi kalpli yardım etmeyi ve kendinin övülmesini çok sever, sevdimi tam sever sevdiğini sahiplenir korur kollar. Ailesine geleneklerine düşkündür çok iyi bir eş ve baba olur. İşinde hırslıdır yükselmeyi sever. İşte benim aşkım böyle ydi yani şimdi yok senağlama
eski erkek arkım oğlak burcuydu
valla benim eşimde oğlak burcu yazdığını huyların hiç biri yok benim eşimde.
İnatçı,kavgacı,sorumsuz ,asla zorla bişi yaptıramazsın canı isterse yapar,eli çok acıktır, çok ağırkanlıdır,
üşengeçtir,tembeldir çok uykucudur çalışmak istemez hep birilerinin sırtından geçinmeye bakar sevgisi asla belli etmez dah ne sayayım ki en iyisi saymayayım sinirlerim bozuluyo aklıma geldikçe
oğlak erkeğimi böyle yoksa benim kocam mı huysuz anlayamadım