aynen katılıyorum bizimde 8yaş var ama kim küçük kim büyük belli değil bu arada burçlar demi,şken eşimde tipik bir oğlakben 28 esım 37 yasında ama ben ondan daha olgunum esımın cocuktan hıcbır farkı yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen katılıyorum bizimde 8yaş var ama kim küçük kim büyük belli değil bu arada burçlar demi,şken eşimde tipik bir oğlakben 28 esım 37 yasında ama ben ondan daha olgunum esımın cocuktan hıcbır farkı yok![]()
aynen katılıyorum bizimde 8yaş var ama kim küçük kim büyük belli değil bu arada burçlar demi,şken eşimde tipik bir oğlak
ha ille de yükselen diyorsan yükselenim de oğlak =) duygusalız ama inat bizde hehee =)) ne de olsa keçinin yavrusuyuz
aaaa burçdaş mışız bende yay yükselenim yengeç ama yoksa zor ev kadını olurdumben yay esım yengec yemınle cocuk hep hata yapar cocuk gıbı cahılım affet der ocahılse ben neyım bıgunde ben bır hata yapayım be adam![]()
aaaa burçdaş mışız bende yay yükselenim yengeç ama yoksa zor ev kadını olurdumcanım benim yaaa yine erkeğin büyüğü iyidir ben bi zararını görmedim arada ufak tefek herkezde olur problem ben bunu pek yaşla bağdaştırmıyorum
Eşimle aramda 12 yaş fark var.... bazen babam konuşuyormuş gibi hisediyorum.....![]()
ben hayatımda bir defa benden 12 yaş büyük bir adamla flört deneyemi yaşadım. Amaç evlilikti gerçi , tanıştık, bana direk niyetinin evlilik olduğunu söyledi, olumlu baktım, 2 ay kadar görüştük.. Hiç bir zaman karşımda babam konuşuyormuş izlenimine kapılmadım, tam tersi genelde ben daha olgun davranırdım.. Zaten o kadar çocuksu hareketleri oldu ki bitirme kararı aldım.. Yaşla pek alakası yok yani.. Bu adam 37 yaşindaydı ama tuhaf kaprisleri vardı, yaşının adamı değildi, bi yerde yatılı kalmamı istemiyor çocuk gibi küsüyordu, giyimime kuşamıma fazla karişiyordu, düşüncelerime hayata bakişima saygı göstermiyordu falan filan.. Böyle yaşla ilgili durumları genellememek lazım yani.. Arada 20 yaş fark olur muhteşem bi uyum muhteşem bi birliktelir yaşanır, yaşlar yakındır ama kafalar ayrıdır, ya da sen ondan küçük olduğun halde daha olgunsundur, ya da o senden küçüktür ama öyle güzel oturmuştur ki karakteri, sana bişeyler katar kendinden.. önemli olan uyum.. Hem fikren hem ruhen hem fiziken.. Bu arada benim görüştüğüm adamın yaş takıntısı vardı, bu konularda şaka yapmak bi kenara konusunu açamıyordum bozuluyordum hoşlanmıyordu bu konunun açılmasından.. Senin eşin bozulmuyor mu karşimda babam varmış gibi hissediyorum dediğinde falan ?
çok güzel huyları var, başaklar sadıktır mesela, aşık oldu mu tam olur, içi dışı birdir, ama işte o çenesi yok muPat pat herşeyi yüzüne söyler bi de çok eleştirir çok yargılar sorgular oof oof.. Ama seviyoruz napalım. Bu arada güyaa oğlakla başak çok uyumludur, biz uyumluysak uyumsuz çiftleri düşünemiyorum
heeee bazen orası burası ağrıyıp hasta olursa şaka yaptığımı bilir mesela sen yaşlandın derim boşunamı genç kadın aldım der![]()
ilahiiiiCidden ama olgun erkek candır diorum yaniii.. Erkeklerin zaten hep bi çocukluğu oluo, ama ciddi konularda da şöle adam gibi biraz ciddi ciddi konuşan bi erkek istioruz bence biz
Aslında olgunluk yaşla da o kişinin yasadıklarıyla alakalı itiraf ediorum kii... Bnm annemle babam arasında tam 11 yaş fark var, babamında genel esprisi sizinkiler gibi, eeee boşuna mı genç hanım aldım
Deli bunlar yaa... Ama çocukluğu tutunca da hiç valla demezsin 11 yaş fark mı var...
![]()
sizin üslubunuzdan ötürü ihtar aldım.. Bence daha fazla kendinizi tanıtmadan bizi korkutmadan(!)başka konularla ilgilenin biz ayıp,ergen, çocuk,dalga,anayasa gibi kelime anlamları için burda vakit harcamıyoruz....kendinizi kötü hissetmeyin daha fazla !!!! Eğlenceli sohbetimizi lütfen gergin ve bilinçaltında yaşadıklarınız olaylardan ötürü kusmayın buraya rica ediyorum.... Hoşçakalınnnndalga gecer gibi konu acmak ve sadece karsimda babam konusuyor gibi hissediyorumYazip yorum beklenirse uzgunum ama bu bana karsi tarafin olgun olmadigini ve ya esini kucuk dusurdugunu ya da kendini cok cocuk gordugunu anlatir. Nitekim evlendigine gore resit ve karar alabilecek olgunlukta diyelim.. O zaman derdi varsa yazar ben boyleyim o boyle bana babam gibi konusuyor bu durumlar olunca kendimi kotu hissediyorum diye..
Ama bakin ne var sadece konu: Esi ya da sevgilisi yasca buyuk olanlar
konuyu acanin ask hikayesi/derdi: Esim bazen karsimda babam konusuyor gibi hissediyorum
Siz kendi yorumunuzu yaptiniz ben kendi gorusumu yazdim. Bana gore gereksiz ve uslup olarak ayip bir tarz.
Bir amac olsa zaten konu basligi gibi ask hikayesini ya da derdini anlatir sonra bu yorumu yapar degil mi?
Siz benim yazdigima yorum yapacaginiza konuyu acan ben degilim burada yorum yapilmasi gereken cevap verilmesi gereken sahis konuyu acan kisidir ona yorum yapin. Ben sizden bir yoru talep etmedim, benim yorumum ve mesajim konu sahibinedir, kendisi de kendini ayni uslupla savundugu icin eminim sizin savunmaniza ya da aciklamaniza ihtiyaci yoktur.
Sizin üslubunuzdan ötürü ihtar aldım bence daha fazla kendinizi tanıtmadan bizi korkutmadan(!) başak konularla ilgilenin...biz ayıp,ergen anayasa,dalga keli eğlenceli sohbetimizi lütfen gergin ve bilinçaltında yaşadıklarınız olaeylardan ötürü kusmayın buraya rica ediyorum... Kendinizi kötü hissetmeyin daha fazla
ben edepsiz bir kelime yazmadim kusura bakmayin," edepsiz" gorusumu de kalkip cocuk gibi konu acip ciddi yorumu alip ardindan ordek diyen kisiye yaptim.
Sizce de dogruysa yazdigi nasil bana oneriyorsaniz ben gayet iyi anlasiyorum der cikarsiniz diye siz de lutfen konu sahibine konu ile ilgili yorum yapin bana degil. Anlatabilmisimdir umarim.
Eşimle aramda 12 yaş fark var.... bazen babam konuşuyormuş gibi hisediyorum.....![]()
eş zaten baba anne kardeş herşey olabilendir :) severek evlenmedin mi ? Görücü usulü ise o başka :s
severek evlendim hem de ne aşk,duymayan kalmadı...hala seviyorum daha değişik duygularla....Tanıdıkça o derece değişip güzelleşiyorrr...iyi gün de oluyo kötü de önemli olan kötü olanı daha da kötüye sürüklememek
![]()
gözünün feri gitmişti, kendini yaşli hissediyordu, ben cıvıl cıvıldım..![]()