Eşi ya da sevgilisi yaşça büyük olanlar

bende kendimden büyük biriyle evlenebilirim ya da beraber olabilirim diye düşünüyorum ama bu durumu kime anlattıysam bunun normal birşey olmadığını söyledi ben babamı üç yıl önce kaybettim babamı aradığımı söylediler belki doğruda bazen benden büyük bir erkek beni çekip çevirsin istiyorum hatta babam gibi davransın istiyorum ama ben kendim yaşça büyük bir erkekle ilk zamanlar iyi olsa bile sonradan sorunlar çıkabileceğini düşünüyorum belki çıkmazda bilemiyorum belli olmazda seninde böyle bir problemin var mıydı yani babanı erken kaybetme ya da ciddi problemler yaşama gibi ama şunuda belirtmek isterim olgun erkeğin avantajlı yanlarıda yok değil hani

ben yay esım yengec yemınle cocuk hep hata yapar cocuk gıbı cahılım affet der ocahılse ben neyım bıgunde ben bır hata yapayım be adam:27:

bende yay im esimde yengec bizimde aramizda 8 yas var. aynen katiliyorum sana:)) bide anne duskunlugumuz varki of offff

bende yay im esimde yengec bizimde aramizda 8 yas var. Aynen katiliyorum sana:)) bide anne duskunlugumuz varki of offff

sorma benımkıde ana kususu zaten yengec erkeklerı ana kuzusu oluyomus anesı kırılcak aman yorulcak aman uzulcek odu kopuyo bızı dusunen yok:5:

aramızda 10 yaş var bazen çocuktan beter oluyor. yeri gelince gayet olgun oturaklı ama bi bakıyosun yaramaz bi çocuğa dönüşmüş. bir de oğlu var ikinizde yaramaz birer çocuksunuz diyorum ben ona. resmen çocuk gibi inat ediyor sonra da sözüme geliyor :9:

bende kendimden büyük biriyle evlenebilirim ya da beraber olabilirim diye düşünüyorum ama bu durumu kime anlattıysam bunun normal birşey olmadığını söyledi ben babamı üç yıl önce kaybettim babamı aradığımı söylediler belki doğruda bazen benden büyük bir erkek beni çekip çevirsin istiyorum hatta babam gibi davransın istiyorum ama ben kendim yaşça büyük bir erkekle ilk zamanlar iyi olsa bile sonradan sorunlar çıkabileceğini düşünüyorum belki çıkmazda bilemiyorum belli olmazda seninde böyle bir problemin var mıydı yani babanı erken kaybetme ya da ciddi problemler yaşama gibi ama şunuda belirtmek isterim olgun erkeğin avantajlı yanlarıda yok değil hani

yok canım...babanı kaybetmenle hiç ilgisi yok.
benim babam yaşıyor, ama benim eşim benden oldukça büyük.. hiç de babam gibi de görmüyorum. hatta aramızdaki yaş farkını da hiç hissetmiyorum

Benim de erkek arkadaşımla aramda 10 yaş fark var. Biz gayet uyumluyuz, bu konuda kesinlikle bir sorun yaşamıyoruz ve yaşayacağımızı da zannetmiyoruz. Çünkü ikimiz de ne istediğimizi gerçekten iyi biliyoruz. Ama bu 10 yaş fark, aile içinde öyle bir deprem yarattı ki kimseye anlatamıyorum kendimi. Herkes "10 yaş fark=sorunlu evlilik" olarak bakıyor duruma. Beni de etkilemeye çalışıyorlar. Burada eşiyle yaş farkı olduğu halde mutlu olduğunu yazanları görünce çok mutlu oldum. Umarım çevremdeki kişiler de zamanla bu kuruntularının çok yersiz olduğunu anlarlar...

Benim de erkek arkadaşımla aramda 10 yaş fark var. Biz gayet uyumluyuz, bu konuda kesinlikle bir sorun yaşamıyoruz ve yaşayacağımızı da zannetmiyoruz. Çünkü ikimiz de ne istediğimizi gerçekten iyi biliyoruz. Ama bu 10 yaş fark, aile içinde öyle bir deprem yarattı ki kimseye anlatamıyorum kendimi. Herkes "10 yaş fark=sorunlu evlilik" olarak bakıyor duruma. Beni de etkilemeye çalışıyorlar. Burada eşiyle yaş farkı olduğu halde mutlu olduğunu yazanları görünce çok mutlu oldum. Umarım çevremdeki kişiler de zamanla bu kuruntularının çok yersiz olduğunu anlarlar...

erkek olgun olmalı kim ne derse desin vallaaaa:34::34:

Sevilimle aramızda 9 yaş var , pek sorun yok şu an için:nazar: Bana sevecen davranıyor , düşüncelerimi önemsiyor. Gelecek yaz evlenelim diyor, bakalım nasip.:16::16:

Sevilimle aramızda 9 yaş var , pek sorun yok şu an için:nazar: Bana sevecen davranıyor , düşüncelerimi önemsiyor. Gelecek yaz evlenelim diyor, bakalım nasip.:16::16:

hayırlısı olsun şimdiden... sen bu adamı gerçekten seviyorsan bundan sonrasını çok düşünmeee... şu anlamda; bir daha ki çıkacğın erkekle yaş aralığın az yada hiç olmazsa o zaman yaş farkının değerini anlıcaksınnn... her ne kadar zorlukları olsada erkeğin olgunu kadının kahramanı, koruyucusu oluyorrrr:34::34::34:

Arkadaşlar ablalar hanımlar peki nasıl tanıştınız siz eşlerinizle? Ben de kendimden yaşça büyük bir adama aşık oldum fakat sanırım o beni o gözle görmüyor onu nasıl etkilerim aranızda etkileyen ya da itiraf eden oldu mu yoksa hepiniz eşiniz tarafından mı teklif edildiniz? Yardım edin şu kardeşinize =D 21 yasındayım sevdigim adam 34

Bence 9-10 yaşa kadar iyi de daha fazlası abes duruyor ve sorun yaratıyor. Yaş farkı arttıkça sizin fikirlerinize olan saygı da azalıyor, istisnalar vardır ama kaideyi bozmaz. Ha bir de şunu söyleyeyim, çevremden gözlemlediğim kadarıyla kadının büyük olduğu evlilikler daha mutlu ve uyumlu ve çünki bence, kadınlar kendinden büyüğüne de küçüğüne de saygılı ve anlayışlı..

Kizlar ben 20 yasindayim hep kendi yasitlarimla sevgili olmusumdur en fazla 26 yasinda bi erkek arkadasim olmustu suan sozlumle aramda 16 yas var :)) evet 16 fakat mukemmel bir uyum icindeyiz benle cocuk oluyo yeri gelince olgun 8 aydir birlikteyiz evlilik yolunda gidiyruz..sizden ricam benim gibi esi yasca buyuk olanlarin avantajlari ve dezavabtajlarini yazmalari ..tesekkurler..:KK33:

:KK24::pBuarada burclarsan bahsedilmis bende burclarin etkiledigine inaniyorum bi nebzede olsa aramizda yas farki olmasina ragmen iyi anlasiyoruz belkide burclarimizda etkiliyodurr:) ben balik o akrep burcu:KK72:

Yaş farkı olmasını daha iyi göruyorum.O zaman çiftler birbirini daha iyi tamamlıyor

eski arkadaşım benden tam 5 yaş büyüktü ve o bile fark ediyordu... ben yanında çocuk gibi kalıyordum. birde o çok bencildi, beni takmazdı. sanırım yaş olarak küçük olmam da etkendi. akıl yaşta değil baştadır aslında ama o öyleydi. her neyse, daha yeni ayrıldık ve gerçekten çok üzgünüm. kimseye anlatmadım. çok olgun biriydi ama onun da kusurları vardı. zıt kutuplardık. ben sessiz ve gururu biriyim. o ise hırçın ve olgun bir karakter.

ve sanırım ondan sonra hayatıma girecek insanlarda olgunluğu kesinlikle ararım diye düşünüyorum. çünkü ilk kez birine bu kadar alışkın oldum. kötü şeyler aramızda geçse bile,daha çok mutlu olduk birlikte çoğu zaman ve beni bu kadar anlayan birini daha görmedim...

Kızlar bende imkansız kesinlikle olmaz diyordum ama büyük konuşmamak gerekiyormuş. Bende bir süre önce biriyle tanıştım yaş farkı biraz fazla ama biz birbirimize aşık olduk. Şu anda çok iyi anlaşıyoruz. Hiç yaş farkı yok gibi. yaşıtlarım ya da yaşı bana yakın olan erkekler bana hep çocuk gibi gelmiştir. Ayrıca onunla çok şeyimiz sevdiklerimiz yaptıklarımız neredeyse herşeyimiz aynı. Biz ruh ikiziyiz onunla. Tek fark dünya ya gelme zamanlarımız çok farklı :)

Benim eski sevgilim 12 yas buyuktu.simdi bu tip erkekler zaten genc bayanlara ilgi duydugu icin yaninda rahatsiz oldum.adamin gozu hep disarda.daha genc olsun daha guzel olsun mantigi...yasi buyuk oldugu icin kadinlar konusunda deneyimi fazla oluyor.evi arabbasi herseyi vardi.e bunlar olunca kizlar için cazibe merkezi oluyor.bir suru kizin ilgisi vardu kendisine..ben yapamadim.yyapan yapar.ama citir kiz avina cikmis kart zamparalarda var bunu soyleyeyim..bende seviniyordum yasi benden buyuk kiymet bilir diye nerdee..uzuldugumle kaldim..herkes icin boyle olucak degil tabi ama benim deneyimim bu.yasi cok buyukse deneyimi cok oluyor birde eski sevgililer vs ortaya cikiyor ugrasamadim ben..

Yas farki on yas uzero olanlarda ben gelecekte uyumsuz olunacagini dusunuyorum.unutmayin su an 30 lu yaslarda olan erkek genctir ama 50 lerine gelince siz kac olucaksiniz.yasitlariniz esleriyle eglenirken siz evde yasli kocanizla vakit gecirebilirsiniz..butun bunlar onemli degil bende olgun yasima gore agir biriyim derseniz olur niye olmasin ama asla diger çiftler gibi olmaz.

Benim eşimle aramda 7 yaş fark var.Her zmana çok iyi anlaşmışızdır.
Erkeklerin kadınlardan daha geç olgunlaştığını göz önüne alırsak,erkeğin biraz daha büyük olması ilişkiyi kurtarıyor.Faja 10-15 yaş ve üstü fazla.Belli bir süre sonra büyük sorunlar çıkabiliyor.

Yas farki on yas uzero olanlarda ben gelecekte uyumsuz olunacagini dusunuyorum.unutmayin su an 30 lu yaslarda olan erkek genctir ama 50 lerine gelince siz kac olucaksiniz.yasitlariniz esleriyle eglenirken siz evde yasli kocanizla vakit gecirebilirsiniz..butun bunlar onemli degil bende olgun yasima gore agir biriyim derseniz olur niye olmasin ama asla diger çiftler gibi olmaz.

o hiç belli olmuyor bazıları 50 yaşında bile olsa eşleriyle gezmelere eğlenmelere gidiyorlar

Back
X