- 6 Haziran 2019
- 300
- 298
- 53
- Konu Sahibi papatyakiz1
merhaba kızlar başlıktan da anlasıldıgı gıbı bu durumu yasayan var mı nasıl cozumledınız ben yemek konusunda bıraz zorlanıyorum dıl konusunda orta yolu bulduk cok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereli?merhaba kızlar başlıktan da anlasıldıgı gıbı bu durumu yasayan var mı nasıl cozumledınız ben yemek konusunda bıraz zorlanıyorum dıl konusunda orta yolu bulduk cok sukur
Türkiyede yasıyoruz cok sukur cok ıyı anlasıyoruz yıllardır burda tek yasadıgı ıcın anne yemeklerıne hasret kalmıs sımdı bana öğretiyor ben yapıyorumEğer turkiyede yaşıyorsanız öyle yada böyle türk yemeklerine alışıcak arada onun.memeleketten yapsanız da zamanla alışırsınız yeter ki iletişim de anlaşın
kesinlikle haklısınız en önemli şey kalplerin anlaşmasıBizim bayağı doyurucu yemeklerimiz de var sevgili konu sahibi, tek sorun yemek olsun, zamanla bunlar oturur bence Salt sebze yerine belki sebzeli-bakliyatlı bazı yemek çeşitleri deneyebilirsiniz bu geçiş aşamasında.
Konu beyefendinin Iraklı olması değil....ilk evlendiğimizde kendi yemeklerini öğretmeye başladı ben bunu seviyorum diye içli köfteler dolmalar biryani mumbar vb her gün olsa hayır demez![]()
eşim ıraklı yemekleri ağır ve çok çeşitli oluyor doğunun yemekleri gibi. oysa ben zeytinyağlı hafif sebze yemekleri çorba vs seviyorum. onun yemekleri bana ağır geliyor o da benim yemeklerle doymuyororta yolu bulamadık daha ama ağırlıkla onun yemeklerini yapıyorum bi taraftan evliliğe bi taraftan yeni tariflere alışmaya çalışıyorum
Nereli sevgiliniz?Benimki de yabancı hatta az çok aynı kültürlerinden diye bilirdim ama İranlılar Arap kategorisine girmiyormusBen evli değilim ama yılın belli zamanları beraber yaşıyoruz. Yemek yapmayı çok sevdiğim için hallettim o konuyu gerçekten nerede et orada bizimkiler
Benim tek sorunum evlenince nerede yaşayacağız, insallah ben de memleketimde kalırım çok şanslısınız. Çünkü benim erkek arkadasımda aile bağımlılığı yok, yani buraya gelir bir ay kalır babası da annesi de en fazla bir kez ararlar, kendi büyükannelerine ayda 1-2 giderler ama babaya aşırı saygı var. Dini hassasiyetleri çok fazla. İstanbul’da sevgilimi idare edebilsem de, onların ülkesinde kalırsak idare edebilir miyim bilmiyorum. Benim hakkımda bir şey derler mi bilmiyorum. Onu da ben gidince anlayacağımSiz nasıl hallettiniz gelenek görenekleri? Düğün falan yaptınız mı?
ÜrdünNereli sevgiliniz?
Benim Esim de Misir'li