Esi yakin ölen kv ve anasina duskun olan bir es , ve de karikoca bile olamayan ben ???

Size birşey söyleyim mi: ben babamı yaklaşık 20 sene evvel kaybettim. Onun psikolojisi bambaşka birşey. Hem anne için, hem cocuklar için. Simdi acıları daha taze sayılır ve esiniz annesini haliyle babasının emaneti olarak görüp daha da sahiplenecektir. Bence bu geçici bir durumdur diye düşündüm, taki 2.5 sene cinselligimiz yok okuyana kadar. Bunu hic oturup konusmadiniz mi?
Başınız sağ olsun özlem hic bitmiyor degil mi

esinizin sizi umursamiyor olusunun k.babanizin vefatiyla kaynananizla falan bir alakasi yok
adam zaten 2.5 senedir umursamiyormus ki
Ama normalde sevecen davranır iyi davranır ama sorum beni bir kadın olarak görmüyor olması yani insan bazen karısına böyle flört eder gibi yaklaşır kur yapar ya hani , bunda o yok . Normalde öper sarılır ama bi es gibi değil, bilmiyorum anlatabildim mi ?? Neyi nasıl anlatacagimida şaşırdım inan :(

Ama normalde sevecen davranır iyi davranır ama sorum beni bir kadın olarak görmüyor olması yani insan bazen karısına böyle flört eder gibi yaklaşır kur yapar ya hani , bunda o yok . Normalde öper sarılır ama bi es gibi değil, bilmiyorum anlatabildim mi ?? Neyi nasıl anlatacagimida şaşırdım inan :KK43:
bizimki onuda yapmiyo haline sukret ozaman bacim 😂😂

Sagolun. Allah razı olsun. Maalesef. Özlemi bitmiyor. Babamın resmi duvarda asılı, ama bakamıyorum. Cünkü baksam burnumun ucu hep sizlayip gözlerim doluyor. Çocuklarımı görmesini cok isterdim. Onu cok severlerdi eminim
Ben acınıza saygı duyuyorum başımız saolsun . Sizi çok iyi anladım. Ama bizimkilerde hakimiyle bir acıma duygusu yok , hanihepimiz insaniz karşımızdakinin acısını zaman zaman huzunledigini görür üzülürüz, ama kv de mesela öyle bir hal yok , oğlanlarına tamamen vicdan yaptırıyor Sadcee. Böyle görüyorum ya da ben

Kv den daha büyük bir probleminiz var bence. Evliliğin temeli cinsellikte yatıyor. Ve sizde cinsellik yok. Neden yok yani sağlıksal bir problem mi? Doktora gitmeyi düsündünüz mü?
Bence ilk cözmeniz gereken sorun cinsellik.
Daha sonra kv sorununu ele alabilirsiniz. zaten cinsellik olmadığı icin aranızdaki karı koca iliskisi sarsılmıs muhtemelen.
Ben aslına bakarsanız, annesini bukadar tek kaldı napiyor ne ediyor diye bu kadar kafa yorup vicdan yapacaginda , biraz da dönsün bizi düşünsün diye tepki veriyorum. Elbette annesi ile ilgilenecek ama hep böyle bir şey varken beni eşini bu sorunu neden düşünmüyor en azından benimle konusmuyor napacaz ne edecez diye ona kızıyorum ben .

2.5 yıl olmaması mümkün değil yani ya gay ya da başka partneri var.
Aldatma olduğunu sanmıyorum. Hiç hissetmedim yakalamadım da açıkçası. Yok yani . Yanı neredeyse o kadar yıl oldu desem yeridir . Çünkü evleneli 8 ay bir süre birliktelik oldu , onu da birkaç kez çocuk ne zaman olacak diye konuştu sonra da böyle bir şey olunca , zaman zaman beninsucladi senin yüzünden çocuk olmadı engelledin diye sonra da şuan durum bu halde yani

Aldatma olduğunu sanmıyorum. Hiç hissetmedim yakalamadım da açıkçası. Yok yani . Yanı neredeyse o kadar yıl oldu desem yeridir . Çünkü evleneli 8 ay bir süre birliktelik oldu , onu da birkaç kez çocuk ne zaman olacak diye konuştu sonra da böyle bir şey olunca , zaman zaman beninsucladi senin yüzünden çocuk olmadı engelledin diye sonra da şuan durum bu halde yani
Gay olma ihtimali daha yüksek gibi

Ben acınıza saygı duyuyorum başımız saolsun . Sizi çok iyi anladım. Ama bizimkilerde hakimiyle bir acıma duygusu yok , hanihepimiz insaniz karşımızdakinin acısını zaman zaman huzunledigini görür üzülürüz, ama kv de mesela öyle bir hal yok , oğlanlarına tamamen vicdan yaptırıyor Sadcee. Böyle görüyorum ya da ben

Size göre sırf kendine acindiriyor, ama ona göre acıları da gerçek. Eşi ölmüş şu anda tutunacak tek dalı çocukları. Yaptıklarında abartıyor olabilir. Tamamen kontrolü de kaybetmiş olabilir. Ama öyle bir durumda çocukları onu profesyonel destek almaya yönlendirmeli. Böyle konularda çocuklar ne kadar da yardım etse, profesyonel bir desteğin yerini tutamaz. Ve böyle bir durum da var: kadın eşini kaybetti, ama çocuklar da babayi. Anne su anda anne-cocuk ilişkisini döndermiş olabilir. Şu anda çocuk gibi ilgi ve bakım bekliyordur evlatlarindan, ama dediğim gibi öyle durumlarda destek alınmalı. Çocuklar da acılarını rahat yasayabilmeli.

Ek not: yinede evlilikte en büyük sorun kv değil, ama ona kdaklanarak esiniz de sorunlarından kaçıyor.

Size göre sırf kendine acindiriyor, ama ona göre acıları da gerçek. Eşi ölmüş şu anda tutunacak tek dalı çocukları. Yaptıklarında abartıyor olabilir. Tamamen kontrolü de kaybetmiş olabilir. Ama öyle bir durumda çocukları onu profesyonel destek almaya yönlendirmeli. Böyle konularda çocuklar ne kadar da yardım etse, profesyonel bir desteğin yerini tutamaz. Ve böyle bir durum da var: kadın eşini kaybetti, ama çocuklar da babayi. Anne su anda anne-cocuk ilişkisini döndermiş olabilir. Şu anda çocuk gibi ilgi ve bakım bekliyordur evlatlarindan, ama dediğim gibi öyle durumlarda destek alınmalı. Çocuklar da acılarını rahat yasayabilmeli.

Ek not: yinede evlilikte en büyük sorun kv değil, ama ona kdaklanarak esiniz de sorunlarından kaçıyor.
Evet haklisiniz . Eşim bisey olsa , hemen anneme sen söyle yaptin böyle yaptin diye , konuyu beni suçlayarak odak değiştirmeye çalışıyor. Belki de ben eş olduğumu onun hayatında bir yerde olduğumu kendimce hissetsem belki de kv ye bu kadar takmam . Eşim bir keresinde tartışma anında bana dedi ki , sen benim ailemle arama giremeyeceksin , beni onlardan uzaklasitiramayacaksin sen kimsin de dedi bana . Düşünün siz . Ve sanki hal ve tavrı, benim annem ailem önemli senden , heleki birde aramızda böyle bir sorun olunca , Bend e iyice farklı düşünüyorum ister istemez

Hersey cinsellik değil tabi ki ama evliliğin yarısı gibi birşey.
Sonuç olarak bir ev arkadaşı ile eş farklı Şeyler.
Ya fiziksel bi sorunu var ya da psikolojisi de normal değil.
Hepsi için dr a gidelim dedim ama kabul etmiyor . Ben birde bir kadın olarak onu incitecek ya da onurunu kıracaktek bir kelime bile etmedim .

Cinsel hayat yok, iletisim yok, saygi gosterilmiyor, deger verilmiyor... neden evlilige devam ediyorsunuz sorabilir miyim? Kolelik yapmaya ya da adamin donunu yikamaya cok mu heveslisiniz?
Eşime sorsan biz iyiyiz , seviyor beni . Ha hep tartışmalı miyiz değil . Ama eksik birşey var yaa eksik bisey ???

Eşiniz rahatsız, hasta ruhlu, çekilecek dert değil asla, ayrılık tek çözüm ömrünuzu böyle biriyle tüketmeyin.

Evet haklisiniz . Eşim bisey olsa , hemen anneme sen söyle yaptin böyle yaptin diye , konuyu beni suçlayarak odak değiştirmeye çalışıyor. Belki de ben eş olduğumu onun hayatında bir yerde olduğumu kendimce hissetsem belki de kv ye bu kadar takmam . Eşim bir keresinde tartışma anında bana dedi ki , sen benim ailemle arama giremeyeceksin , beni onlardan uzaklasitiramayacaksin sen kimsin de dedi bana . Düşünün siz . Ve sanki hal ve tavrı, benim annem ailem önemli senden , heleki birde aramızda böyle bir sorun olunca , Bend e iyice farklı düşünüyorum ister istemez

Sizin ailesi ve onun arasına girmek istediginizi nerden çıkarmış? Bir aileye ayıt olmak herseye tamam eyavallah demek değildir. Yani rahatsız eden durumlar varsa bunları sadece konuşarak çözebiliriz. Adam dengeyi kuramadığı için ve asıl sorunlara odaklanmamak icin size sariyor. Nasıl tanışıp evlendiniz merak ettim.

Back
X