• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi yakın zamanda varikosel ameliyatı olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir yıla kadar oluyormuş genelde , öyle diyor ameliyatı olanlar tabi kısmet ne zamansa o zaman olur , benim de çevremde arkadaşlarım hamile ya da çocuk sahibi Allah yokluğunu yaşatmasın kimseye , bazıları bilerek insanın gözüne sokuyor ya da bana öyle geliyor , inşallah bize de nasip olur ne diyelim 😔
inşallah bende aynı durumdayım her şeyin hayırlısı olsun canım 3 yıl oldu bizim fazlasıyla yoruldum psikolojik deyip duruyor insanlarda bilemiyorum kafamdan attım hamile kaldım diyenler çok nasıl atılıyorsa kafadan :)

Ameliyattan sonra 3 ay boyunca Promen K, Klomen, Solgar coenzyme ve keçiboynuzu üzüm çekirdeği tozu bal polenden oluşan bir macun kullandık.
Şimdide tekrar klomen ve Argifertil M verdi.
Bizede promen k ve klomen verdi. Promen k bitmedi ama klomen bitti dün. Devam etsek mi klomen e bilmiyorum. İlk kullanisi. Doktorlarda irtibata randevulu geçiliyor . Ama siz 3 ay boyunca kullandınız değil mi ?

Bizede promen k ve klomen verdi. Promen k bitmedi ama klomen bitti dün. Devam etsek mi klomen e bilmiyorum. İlk kullanisi. Doktorlarda irtibata randevulu geçiliyor . Ama siz 3 ay boyunca kullandınız değil mi ?
Evet ameliyattan sonra 3 ay, ayda sadece 10 gün kullandık.
Şimdide yarım tablet 3 ay boyunca hergün kullanacak.

inşallah bende aynı durumdayım her şeyin hayırlısı olsun canım 3 yıl oldu bizim fazlasıyla yoruldum psikolojik deyip duruyor insanlarda bilemiyorum kafamdan attım hamile kaldım diyenler çok nasıl atılıyorsa kafadan :)
Ben de bilmiyorum kafadan tam olarak atmak mümkün değişi bence sadece insanın umudu azalıyor bazen , Allah kısmet edince her türlü oluyor etmeyince de ne yapsak boş Allah dileyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah duadan başka çare yok hayırlısı olsun hakkımızda

Daha kimseden haber yok sanırım ? Arkadaşlar sperm testi yaptırıp yükselme olan varmı 3 ay olanlar bilgi verebilir mi ya da 6 ay olan varikosel den ameliyat olmus

Kizlar mrb esi varikosel olup da asilama yaptiranlar warmi ?
Benim eşimin değerleri sifirdi. Tüp bebek yaptircaktik. Ama ameliyattan 1 ay sonra hamile kaldım. Şu an hamileyim dün öğrendim ve şoktayım. Bize doktorlar olmaz dedi 4 tane doktora göründük. Hatta bu ay sonu sperm tahlili yaptircaktik. Doktor üzülürsünüz daha çok erken dedi yükselmesi için ama Allah bana mucize gönderdi sanırım. Halen şoktayım

Back
X