- 19 Mart 2019
- 186
- 174
- 23
- Konu Sahibi Melekadennnn
merhaba benim eşimde 10 eylülde ameliyat oldu inşallah hayırlısıyla mutlu haber yakın zamanda gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Aralık'ta tahlil yaptırırsıniz belli olmaya başlar. Beklemek ne kadar zormerhaba benim eşimde 10 eylülde ameliyat oldu inşallah hayırlısıyla mutlu haber yakın zamanda gelir
Pansuman yapıyorsunuz değil mi ?Esinizde ameliyat sonrası , ameliyat yerinde akıntı oldumu sarı bazende kırmızı karışık . Benim eşimde çok ufak bı akıntı var burda acile gösterdik ama bişey yok normal dediler.
Merhaba eşiniz mikrocerrahi ile mi ameliyat oldu normal ameliyat mı ? Benim eşim de ameliyat olacak doktoru profesördü güya ama mikrocerrahi ile ameliyat yapmıyormuş normal ameliyat dedi sebebini sordum mikrocerrahi daha iyi değil mi dedik yok internette abartıyorlar falan dedi açıklaması beni tatmin etmedi şu an ne yapacağımızı bilmiyoruz iyi bir doktor bulmak da zor gerçektenmerhaba benim eşimde 10 eylülde ameliyat oldu inşallah hayırlısıyla mutlu haber yakın zamanda gelir
merhaba benim eşim normal ameliyat oldu canım bir yakınımız doktor baya araştırdık için rahat olsun bakalım biz 3 ay sonra test vereceğiz inşallah artmıştır ben bu ay keçiboynuzu kürü de uyguluyorum birde bize ilaç falan verilmedi bazılarına verilmiş onu anlamadım biz sorduk gerek yk dedilerMerhaba eşiniz mikrocerrahi ile mi ameliyat oldu normal ameliyat mı ? Benim eşim de ameliyat olacak doktoru profesördü güya ama mikrocerrahi ile ameliyat yapmıyormuş normal ameliyat dedi sebebini sordum mikrocerrahi daha iyi değil mi dedik yok internette abartıyorlar falan dedi açıklaması beni tatmin etmedi şu an ne yapacağımızı bilmiyoruz iyi bir doktor bulmak da zor gerçekten![]()
merha
merhaba benim eşim normal ameliyat oldu canım bir yakınımız doktor baya araştırdık için rahat olsun bakalım biz 3 ay sonra test vereceğiz inşallah artmıştır ben bu ay keçiboynuzu kürü de uyguluyorum birde bize ilaç falan verilmedi bazılarına verilmiş onu anlamadım biz sorduk gerek yk dediler
inşallah düzelmiştir çok iyi olur sonuçlarınız , biz çok kararsızız gittiğimiz doktor yaşlıca bi profesör kime sorsam mikrocerrahi olun diğeri tekrarlayabilir diyorlar yaşadığımız yerde hiç iyi doktor yok şehir dışına çıkıp iyi doktor bulmak da çok zormerha
merhaba benim eşim normal ameliyat oldu canım bir yakınımız doktor baya araştırdık için rahat olsun bakalım biz 3 ay sonra test vereceğiz inşallah artmıştır ben bu ay keçiboynuzu kürü de uyguluyorum birde bize ilaç falan verilmedi bazılarına verilmiş onu anlamadım biz sorduk gerek yk dediler
inşallah hepimizin öyle olsun hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alıp bu günleri unutalım biraz bekleyecek olsaydınız 3 ay sonra sperm sonucuna göre bizim doktora giderdiniz ama zaman geçtikçe ilerliyor diyorlar istanbul da Ahmet Faruk Yağcı eşimin doktoru bakalıminşallah düzelmiştir çok iyi olur sonuçlarınız , biz çok kararsızız gittiğimiz doktor yaşlıca bi profesör kime sorsam mikrocerrahi olun diğeri tekrarlayabilir diyorlar yaşadığımız yerde hiç iyi doktor yok şehir dışına çıkıp iyi doktor bulmak da çok zor![]()
Yazdan beri bekliyoruz biz de doktor ilaç verdi sayı arttı biraz ama geç sıvılaşıyormuş spermler en büyük sorun buymuş o yüzden ameliyat zorunlu artık dedi sizin doktor niye mikrocerrahi değil de normal ameliyatı önerdi açıklama yaptı mı sizeinşallah hepimizin öyle olsun hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alıp bu günleri unutalım biraz bekleyecek olsaydınız 3 ay sonra sperm sonucuna göre bizim doktora giderdiniz ama zaman geçtikçe ilerliyor diyorlar istanbul da Ahmet Faruk Yağcı eşimin doktoru bakalım
Size de soylim ama. Bizim doktorumuz. Varikosel olan erkeğe keçiboynuzu kesinlikle kullanmayın dedi. Varikosel olduğu için aksine sperm sayısını daha da dusuruyormus.merha
Sizin eşiniz de ameliyat oldu mu ? Olduysa mikrocerrahi mi oldu normal ameliyat mı ?Size de soylim ama. Bizim doktorumuz. Varikosel olan erkeğe keçiboynuzu kesinlikle kullanmayın dedi. Varikosel olduğu için aksine sperm sayısını daha da dusuruyormus.
Evet ameliyat oldu 19 kasimda . İki haftayı geçirdik. Mikrocerrahi yöntemle oldu. Ben çok araştırdım. Mikrocerrahi yontem en iyisi. Çünkü mikrocerrahiyle tüm damarlar görünüyor. Gözle gorulemeyenleri tespit edebiliyorlarSizin eşiniz de ameliyat oldu mu ? Olduysa mikrocerrahi mi oldu normal ameliyat mı ?
ya biz o zaman çok bilgi sahibi değildik o kadarını bilmiyorum canmYazdan beri bekliyoruz biz de doktor ilaç verdi sayı arttı biraz ama geç sıvılaşıyormuş spermler en büyük sorun buymuş o yüzden ameliyat zorunlu artık dedi sizin doktor niye mikrocerrahi değil de normal ameliyatı önerdi açıklama yaptı mı size
ciddi misiniz ne yapacağımızı şaşırdık ya ben bırakayım o zaman kürü size herhangi bir ilaç verildi mi vitamin vs.Size de soylim ama. Bizim doktorumuz. Varikosel olan erkeğe keçiboynuzu kesinlikle kullanmayın dedi. Varikosel olduğu için aksine sperm sayısını daha da dusuruyormus.
ya çok özür dilerim ben yanlış söylemişim size şimdi eşimle detaylı konuştum mikrocerrahi ile oldum dedi ve aynı şekilde ultrasonda görünmeyen damarlar bizde de çıkmış tamamı temizlenmiş inşallah iyi sonuçlar alırız bu arada benim adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım akşam negatif sabah çizgi var gibi çok silik anlamadım galiba psikolojik geciktimYazdan beri bekliyoruz biz de doktor ilaç verdi sayı arttı biraz ama geç sıvılaşıyormuş spermler en büyük sorun buymuş o yüzden ameliyat zorunlu artık dedi sizin doktor niye mikrocerrahi değil de normal ameliyatı önerdi açıklama yaptı mı size
evet canm benim eşim başka şehirde ameliyat oldu işimden dolayı yanında değildim ama sordum mikro cerrahi ile olmuş ve ultrasonda görünmeyen damarları bile temizlemişler inşallah güzel sonuçlar alırızEvet ameliyat oldu 19 kasimda . İki haftayı geçirdik. Mikrocerrahi yöntemle oldu. Ben çok araştırdım. Mikrocerrahi yontem en iyisi. Çünkü mikrocerrahiyle tüm damarlar görünüyor. Gözle gorulemeyenleri tespit edebiliyorlar
Dün akşam görüştük doktorla klomen tablet ve promen k şase kullan dediciddi misiniz ne yapacağımızı şaşırdık ya ben bırakayım o zaman kürü size herhangi bir ilaç verildi mi vitamin vs.
Bizim doktor gerek görmedi 6. ay test istedi bakalım belki testten sonra verir sperm genlerini bilmiyorum bakıldı mı bizde yaza tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz çünkü evliliğimiz 5. yılına girecek Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur :) diye avutuyorum kendimiDün akşam görüştük doktorla klomen tablet ve promen k şase kullan dedi
Hmmm. Biz daha evleneli 1 yıl 4 ay oldu. Ben evliliğimin 7. Ayında falan sorun olduğunu anladim. Çünkü korunmadim. Ama internette hep kadının vücudu 1 yılda anca hazır olur gibisinden yazıyordu hep. Sonra 1-2 ay daha denedim baktım yine olmuyor. Sonra dedim bir sorun var. Bakalım neler olacak. Zaten bu ilaçlarla yukselmezse birde ameliyat ettirdim adamıBizim doktor gerek görmedi 6. ay test istedi bakalım belki testten sonra verir sperm genlerini bilmiyorum bakıldı mı bizde yaza tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz çünkü evliliğimiz 5. yılına girecek Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur :) diye avutuyorum kendimi