• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi yakın zamanda varikosel ameliyatı olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Su an 2. Asilamamdayim. Dun oldum asilama :KK66: olmazsa tup bebege gecis yapıcaz geç kalmadan 🤗 o sogan suyunu cok istiyorum denemeyi ama bir türlü cesaret edemiyorum🤣
Mide rahatsızlığın falan mı var, neden cesaret edemedin?
Bende yapmıştım geçen sene. Midem rahatsız olduğu halde sıkıntı olmadı.

Mide rahatsızlığın falan mı var, neden cesaret edemedin?
Bende yapmıştım geçen sene. Midem rahatsız olduğu halde sıkıntı olmadı.
Yok yok midem falan rahatsiz olmuyor. Copluk gibi midem var 🤣🤣 her ay basliycam diyorum nedense hic basliyamiyorum

Aslında takmamak en iyisi, sonra insan daha da üzülüyor.
Ne zaman belli olacak?
2 hafta sonra belli olurmus 🤗gecen ay hic takmadim kafaya gelisi guzel oldu hersey🤣 aklimda hic yoktu bebek bi baktim 4 gunum gecti. Hic gecikmez normalde :) 5 .gun geldi iki gozumun cicegi🤣🤣

Yumurtayı nasıl içicez
Yumurta deği soğan suyu ve incir kürü. İnternette yazıyor ilk once soğan suyu içiliyor sonra incir kürü . Ben bende siiknti var diye içmiştim. Hem tadı kötü de değil sadece fazla koklamayin. Ben işe giderken sabah kahvaltı hazırlamadan önce yapardım ilikken içerdim

Bende eşime şuan Promen k içiriyom ayrıca bitter çikolata, kabak çekirdeği , ceviz birde siyah üzüm suyu veriyorum adet günüm 29 kasım az kaldı umutluyum bu sefer ama arada kasıklarıma ağrı giriyo ve diyorum yine umudum kaybolacak

Bende eşime şuan Promen k içiriyom ayrıca bitter çikolata, kabak çekirdeği , ceviz birde siyah üzüm suyu veriyorum adet günüm 29 kasım az kaldı umutluyum bu sefer ama arada kasıklarıma ağrı giriyo ve diyorum yine umudum kaybolacak
İnşallah olur . Umudumuzu kaybetmek yok ! 😊

Bizimde ne kullanacağı 5 Aralık'ta belli olacak

Back
X